düğünlerde oynamamak

Bebişim, başkalarının düşüncesini yazdım, diyorsun da konunun son cümleleri "Dul falan da değilim yane, çıtırım." Bu senin cümlen ve senin fikrin. Kıvırmayalım şimdi. Ben o dili kullanan cahil varoşlar göre "dul"um ama çocukluğumdan beri senelerdir düzenli spor yaparım, kas oranlarımıza bakarsak ben senden daha çıtırımdır yani. Bi de "dul" halime bakmadan bir oynarım, bir dans ederim şaşar kalırsın. Öyle düşünmeden çok konuşma, 16. asırdan kalan tabirleri de çok kullanma bence. Çünkü gençlik filan çok çabuk gelip geçen ödünç şeyler. 😌
tmm en genç bekar sensin

kendimi bildiğimden beri düğünleri sevmiyorum gereksiz buluyorum hep zorla götürülüyorjm ve oturuyorum öylece gittiğim zaman, annem vs hep oynamak için beni kaldırmaya zorluyolar ama ama hiçbir zaman kalkmadım. bugünde akrabamızın kınası vardı yine zorla götürüldüm yine oynamam için annem babam kıyamam çok ısrar ettiler kalkmadım ama yine. sonra bi akrabamız yanıma gelip niye kalkmıyosun smdi oynamıcaksan ne zaman oynucan babama da laf etti sen onun babasısın kaldır oynat seni dinler cart curt dedi saçma saçma konuştu adama sevmiyorum oynamayı diyorum anlamıyor asla. her neyse. kendi düğünümde de oybamak istemiceğim için düğün yapmak istemiyorum. annem bari kına yap diyor hevesleniyor. kınayı da hiç istemiyorum yapmak gerçekten. sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum. bende mi gariplik var benim gibi olanlar var mı
Ben de oynamam
Hiçte sevmem
Bence illa oyna oyna diyenler anormal siz de bir şey yok.

Ben de hic sevmem oynamayi , bana da bekarken cok israr ederlerdi bikmistim artik, bi gun birisi israr kiyamet oyna da oyna da, ay oynamicam beni gunaha sokmayin yok yere dedim . Hic arkasina bakmadan gitti kadin. Allah Allah sanki herkes oynamak zorunda her dugunde. Oynamak isteyen kapi gicirtisina da oynar.

kendimi bildiğimden beri düğünleri sevmiyorum gereksiz buluyorum hep zorla götürülüyorjm ve oturuyorum öylece gittiğim zaman, annem vs hep oynamak için beni kaldırmaya zorluyolar ama ama hiçbir zaman kalkmadım. bugünde akrabamızın kınası vardı yine zorla götürüldüm yine oynamam için annem babam kıyamam çok ısrar ettiler kalkmadım ama yine. sonra bi akrabamız yanıma gelip niye kalkmıyosun smdi oynamıcaksan ne zaman oynucan babama da laf etti sen onun babasısın kaldır oynat seni dinler cart curt dedi saçma saçma konuştu adama sevmiyorum oynamayı diyorum anlamıyor asla. her neyse. kendi düğünümde de oybamak istemiceğim için düğün yapmak istemiyorum. annem bari kına yap diyor hevesleniyor. kınayı da hiç istemiyorum yapmak gerçekten. sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum. bende mi gariplik var benim gibi olanlar var mı
Bence oynamak istemiyor olabilirsin,bu yüzden sana saygı duymalilar diye düşünüyorum.

Bence oynamak istemiyor olabilirsin,bu yüzden sana saygı duymalilar diye düşünüyorum.
Burada bile saygı duymuyorlar ki,kaç kişi, iki dönüver,incilerin mi dökülür kasıntı gibi durulmaz oynamazsan niye gidiyorsun gibi birsürü şey yazan oldu,özgürlüğü savunurlar ama kendilerine uymayan birşey olduğunda da hemen laf söylemeye başlarlar 🤥

Saygı duymaları lazım kalkıp oynamak zorunda değilsin bende hani oynarım ama her düğünlerde kalkıp oynamam bazen canım ister bazen istemez ama düğün günün kıymetini bil iki dön otur bisey olmaz

Eşi ölene dul, boşanana bekar denir! Ki artık insanlarımızın görüşü değişti eski kafalılık bazı yörelerde hala devam etse de benim çevremde kalmadı şahsen.. Sizin nasıl bir çevreniz var bilmiyorum ama demek ki sizin kafa yapınız da o çevreye ait.

ister dul ol ister bekar (senin görüşünle) senin enerjin yok bi kere :KK70: ben senden o hissi aldım şahsen. böyle sıkıcı durgun bi tip gibi hissettim seni.

Çok samimi olmadığım biriyse oynamam sevmiyorum oynamayı.en son arkadaşımın kinasinda oynamıştım videolara bakınca tövbe ettim bı daha asla oynmamam😂

yalnız değilsin bende hiç sevmem oynamayı ve düğün yapmayı düşünmüyorum. bu yaşıma kadar ablam ve abimin düğünleri dışında hiçbir düğüne zorla götürülmedim bu konuda şanslıyım. Tek korkum doğulu bir eş bulursam o aileye nasıl düğün yapmamaya ikna etmek malum bizim taraflar düğün dernek işini sever

ALLah allah böylesni de ilk kez görüyorum
kimse istiyor diye istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin
herkes oynamak zorunda mı?
beni de pistten alamazlar :))))
çok severim düğünde oynamayı:)
şimdi bana deseler ki otur kız kalkma oynama,valla yakarım ortalığı:)
kime ne hayret bişi yaa :KK14:

X