- 8 Temmuz 2023
- 116
- -8
-
- Konu Sahibi likeaflower11
ya mesela kına da yapmak istemiyorum hani çok saçma geliyor ben kendimi bildim bileli böyleyim gelenekçi bi insan değilim hiç ama annem de en azından kına olsun diyor istiyor napıcam bilmiyorumBukadar abartmana gerek yok bence İki dönüp otursan birşey olmaz.
Kendi düğününü istediğin gibi yaparsın.
Bence haklısın oynamak zorunda mısın saygı duymayı öğrensinler,o kadının da babana kaldır kızını oynat demesi ne kadar ayıp ya isteyen oynar istemeyen oynamazkendimi bildiğimden beri düğünleri sevmiyorum gereksiz buluyorum hep zorla götürülüyorjm ve oturuyorum öylece gittiğim zaman, annem vs hep oynamak için beni kaldırmaya zorluyolar ama ama hiçbir zaman kalkmadım. bugünde akrabamızın kınası vardı yine zorla götürüldüm yine oynamam için annem babam kıyamam çok ısrar ettiler kalkmadım ama yine. sonra bi akrabamız yanıma gelip niye kalkmıyosun smdi oynamıcaksan ne zaman oynucan babama da laf etti sen onun babasısın kaldır oynat seni dinler cart curt dedi saçma saçma konuştu adama sevmiyorum oynamayı diyorum anlamıyor asla. her neyse. kendi düğünümde de oybamak istemiceğim için düğün yapmak istemiyorum. annem bari kına yap diyor hevesleniyor. kınayı da hiç istemiyorum yapmak gerçekten. sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum. bende mi gariplik var benim gibi olanlar var mı
İstemiyor oynamak sırf birileri istiyor diye iki dönüp oturması saçma olmaz mı,başkalarına göre mi yaşayacagızBukadar abartmana gerek yok bence İki dönüp otursan birşey olmaz.
Kendi düğününü istediğin gibi yaparsın.
evet zaten adam normaldede böyle saçma saçma konuşan biri o yüzden şaşırmadım bçyle demesine ama sırf ben dans ermiyorum diye babama yüklenmesi beni sinir etti babamın suçu neBence haklısın oynamak zorunda mısın saygı duymayı öğrensinler,o kadının da babana kaldır kızını oynat demesi ne kadar ayıp ya isteyen oynar istemeyen oynamaz
Aynen,sevenlere oynayanlara saygım var kimse yanlış anlamasın da bana da çok kötü geliyor yarınlar yokmuş gibi birsürü insanın oynamasıBende sevmem zerrede estetik gelmez
Ufak bir dans yeterli
deyim yerindeyse cringe oluyorumAynen,sevenlere oynayanlara saygım var kimse yanlış anlamasın da bana da çok kötü geliyor yarınlar yokmuş gibi birsürü insanın oynaması
Bu ne alakadul falan da değilim
genelde muhafazakar aileler sade nikah ile evlenen düğün yağmayan kızlara dul gözüyle bakıyorBu ne alaka
Dullar oynamaz/ oynayamaz, bekarlar çılgınlar gibi dans eder/etmeli nereden çıktı.
İnsanın içinde olan birşey dans etmek oynamakAynen,sevenlere oynayanlara saygım var kimse yanlış anlamasın da bana da çok kötü geliyor yarınlar yokmuş gibi birsürü insanın oynaması
Gözlerine ....genelde muhafazakar aileler sade nikah ile evlenen düğün yağmayan kızlara dul gözüyle bakıyor
Dul olmak eşini kaybetmek demektir. Ölen insanın ardından elbet belli bir yas süreci geçer. Daha sonra davullu zurnalı düğün yapmak onlarında hakkıdır.sade bir nikah yeterli benim icin. dul falan da değilim. gayet çıtır genç kızım. ama böyle istiyorum
Günümüz için bu genellemeyi yapmak doğru olmaz. Eski çağlarda demek daha uygun bir tabir olabilir.genelde muhafazakar aileler sade nikah ile evlenen düğün yağmayan kızlara dul gözüyle bakıyor