düğüne bir gün kala hersey bitti.....

konu sahibi belki adamla birlikte yaşıyordur. Evliyim diyordur. Burda bazıları evli olmamasına rağmen partnerlerine eşim kocam diye hitap ediyor. Bu da böyle birşey olabilir. :KK1:

Son düzenleme:
17-02-2013, 20:13
kızlar kafam cok karısık ya.. sorun şu ki. nasıl davranacagımı bılemıyorum...
çocukluk arkadaşım olan bırı vardı, cok ıyılıgını gormusumdur zamanında .. kesınlıkle kalbını kırmak ıstemem.. zaten bı ıkı tane erkek arkadasım vardır,
sosyal anlamda. bu da onlardan bırı.. herneyse, bu cocukla bız bır yıl kadar gorusemedık ve ben bu sure ıcınde eşimle tanıştım. cok sevdım cok asık oldum ve onunla evlendım.. eşimde kıskanc bır adam... bu cocukluk arkadasım olan bey de benı bı kac kez aradı bayramda seyranda, normal konustum. ama eşim konusu acılınca kızdı ve görüşmeyeceksın ıstemıyorum gerek gormuyorum dedı... kızlar yanlıs anlamayın bende kıskancımdır yanı bende ıstemem.. evlılıklerde bence erkegın erkek, bayanında olacaksa bayan arkadası olmalıdır.. herneyse eşimi asla kırmak ıstemıyorum. ona öyle aşığım ki anlatamam...
ondan gızlı bısey yapamam kızlar..
ama bu arkadasımı da kırmak ıstemıyorum...bana karşı kin duysun ıstemıyorum..benı kötü bılsın hatırlasın ıstemıyorum.. eşim kızıyor desem yanlıs anlayacak...benı sattın fln dıyecek.. kırmadan etmeden nasıl ırtıbatı koparabılırım....:44::44:

14-03-2013, 19:05
öncelıkle herkese merhabalar . kızlar ıkı hafta sonra nıkahım var ama ben meslegımden dolayı şırnakta yasıyorum :KK43:
dolayısıyla nıkahım ıcın gereklı elbıseyı ayakkabıyı sadece ınternetten alabılırım
ya nolur yardım edın bıldıgınız sıte fln bısey varmı
ara ara bı hal oldum belkı yardımcı olursunuz kardesınıze :KK43:

25-03-2013, 18:13

kızlar cok kotuyum bugun nısanlımla bırlıkte dısarı yuruyuse cıkmıstık laf lafı actı ve kavga ettık
her neyse o bagırmaya basladı senle dısarı cıkanda hata yuru eve gıdıyorsun dıye kolumdan cektı
ama ben bankta oturmak ıstedım sen gıt ben gelmeyecegım dedım
nısanlımda ne yaptı ettı benı kolumdan cekıp ıte kaka eve kadar goturdu sımdı kavgalıyız
az once baktım sabah sıktıgı yerler mosmor olmus .
bılerek yapmadı muhtelemelen benı çekıstırırken oldu ama cok canım yandı
ve gıderek morarıyor. soyledım, kendımden utanıyorum dedı
sızce napmalıyım akıl verın
buarada hala kavgalıyız

Konu acmaya aciyorsunuz, bari takip edin.

konu sahibi belki de bir haltlar karıştırıyordur. Hep kaynanaya suç bulmuş. Kimbilir neler yaptı da bu noktaya geldiler. Biz hiç bilemeyiz. Ki zaten çelişkili yazılar var. Ben bu arkadaşa pek inanmadım. Belki de erkek tarafı kurtulmuştur şükretmelidir. Neyin ne olduğunu bilemeyiz. Tek taraflı dinliyoruz

Canım hiç üzülme bence.Bir erkek bukadar anneciyse eğer emin ol evlilik de bir sürü problemler oluyor.Bence bu sana allahın bir lütfu sonradan keşke diyeceğine bitmesi daha iyi olmuş.

öff ne gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz ya hu
sizin gibi fakeler yüzünden konu okumaya iğreniyorum

bıkac kere aradı ama agır konustum canım ya aıle olarak sızı hıc tasvıp etmedık gıbısınden cumleler kurdum o da artık aramıyor

online oldugun için yormunu begenddim bildirim gelirde belki görürsün diye..
bizi aydınlatsan ne iyi olur...

off bende hararetle tüm yorumları okuodm dedim bi son sayfaya bakim budamı fake çıktı ya ne anlıor bu insanlar bu tip hareketlerden anlamış değilim allah akıl fikir versin

Konuyu açıyorsun, fake damgası yemek üzeresin, gitmiş başka konuları okuyorsun.

Ne ilginç insanlar var. Hayret.

bu kadar insanıa salak yerine koymaya utanmadığı gibi lütfedip açıklama yapmaya da tenezzül etmiyo boşverin ya bu kadar insan napıyo hala bu topikte. ben olsam hayatta farketmezdim allahtan bazıları dikkatli

Son düzenleme:
Şimdi evliyken nişanlanmışmı? çocukluk arkadaşıylamı? nişanlısı kim? peki ya kocası? kaynanası ve görümcesi derken gerçek kaynanayla görümcmi nişanlının annesiyle kardeşimi? kafam karıştı:KK37:
Hey Allahım akıl fikir ver.....

Şimdi evliyken nişanlanmışmı? çocukluk arkadaşıylamı? nişanlısı kim? peki ya kocası? kaynanası ve görümcesi derken gerçek kaynanayla görümcmi nişanlının annesiyle kardeşimi? kafam karıştı:KK37:
Hey Allahım akıl fikir ver.....

ben onu bunu bilmemde görümcesi beyaz donluymuş :26::26:

X