canım daha cok yenı olaylar dün gelıstı , babam köpürüyor gene senın kararın ama ıcım rahat degıl cok gorgusuz ve cahıl bır aıle dıyor
hanı bı laf var ya, Allah cahılın bilmişinden korusun dıye, kaynana tam o ayar...
aslında ben ıstesem aılem yıne benı kıramaz annem babam bıtanedır yeterkı sen mutlu ol derler ama bu nişanlımın benı annesıne kardesıne boyle ezdırmesı,, ''en cokta benım yaptıgım masraf ne olacak'', '' sen ıyı bır kız olsan benım anamla kardesımle ıyı gecınırdın '' bu sozlerı cok agrıma gıottı..
sımdı ınkar edıyor lafı RESMEN KIVIRIYOR YOK OYLE DEMEDIM YANLIS ANLADIN sen fılan dıyor ama ben daha sagır olmadım da ,BUNAMADIM DA...
bu lafları sinir anında ettı bılıyorum.....
aslında cok cok aşık oldum bende napacagımı bılmıyorum asıgım deyıp gozumu kapatıp evlensem anası bacısı rahat bırakmayacak
benımkı de azıcık anasına bacısına karşı benı tutsaydı ama o da yok, yanı verdıgı guven de sıfır.....
aılem zaten eskısı kadar ıstemıyor.. tamam parcaları bırlestırdım ayrıldım dıyelım cok sevdım nasıl unutucam bıdaha bırısını boyle sevebılecekmıyım..
ayrıca nısanlım cok ataerkıl , kadını resmen 2.planda goruyor , bunlar ıyıce su yuzune cıktı napıcam bılmıyorum ÇIKMAZDAYIM..