düğüne bir gün kala hersey bitti.....

annen seni kadir gecesi doğurmuş ki düğünden bir gün önce Allah sana bunların gerçek yüzlerini gösterdi. olur da o nişanlın olacak herif başka bir kızla evlenmeye kalkarsa Allah o kıza da göstersin bunların gerçek yüzlerini diye dua et.

Arkadaşlar konuyu geyiğe çevirmeyin.

Nikah yakın olduğu için eşim demek istemiştir, öyle değilse de mantıklı bir açıklama yapar.

Hiçbir izahı yoksa da yöneticiler gereğini yapar.

Nikah yakın olduğu için eşim demek istemiştir, öyle değilse de mantıklı bir açıklama yapar.

linkteki açtığı konusunda şöyle bi açıklama yapmış...

herneyse, bu cocukla bız bır yıl kadar gorusemedık ve ben bu sure ıcınde eşimle tanıştım. cok sevdım cok asık oldum ve onunla evlendım.. eşimde kıskanc bır adam...

neyse.. gereği yapılır elbet :KK34:

Siz şimdi bu olaya çok üzülüp kendinizi harap ediyorsunuz ya emin olun zaman ilerledikçe karşınıza gerçekten düzgün arkanızda güvenle durabilen bir erkek ve aile çıktığında bu günlerinize şükredeksiniz iyi ki böyle bir hatanın eşiğinden kıl payı dönmüşüm diyeceksiniz. Böyle seviyesiz, saygısız ve arsız insanlara aşkınızdan ölseniz de mutlu olamazdınız zaten yatıp kalkıp bence şükredin resmen köpründen önce son çıkışmış. bazen bizim şer olarak gördüğümüz şeyler de bile emin olun bir hayır vardır biz sınırlı görüş açımızla o an onu kavrayamıyoruz sadece insanoğlu olarak.

aynen canım kaynanam nerde nasıl ha:KK24:reket edılecegını hıc bılmıyo nısanlım bıle der annem cahıl kadın dıye... ama benım annem babam tam tersı kulturlu ınsanlar olunca (yanlıs anlasılmasın kesınlıkle kucun gormuyorum) sadece kultur catısması ve kafa denklıgı olmuyo.. kaynanam dıyor kı erkek dedıınmı akan sular duırur dıyor ama babam annnem asla boyle bakmazlar yanı nası desem bızım ıcın ınsan ınsandır kız erkek ne farkeder ama onlar dogulu ve bızden bıraz farklılar ben burda nısanlıma cok kızıyorum agzını anasına kardesıne hıc acmıyor bana gelınce emırler yagdırıyo..:KK20:

canım konunun doğuyla batıyla hiç alakası yok benim eşimde doğulu ama insan insan olduktan sonra dediğim gibi doğuymuş batıymış hiç bir fark yok kültürler tabi ki farklı ama o dengeyi kurmak önemli olan. verilmiş sadakan varmış ne diyeyim üzmemeye çalış kendini de şükret ki nikahtan önce görmüşsün gerçek yüzlerini başında neyse sonuda öyle gidiyor.

linkteki açtığı konusunda şöyle bi açıklama yapmış...

herneyse, bu cocukla bız bır yıl kadar gorusemedık ve ben bu sure ıcınde eşimle tanıştım. cok sevdım cok asık oldum ve onunla evlendım.. eşimde kıskanc bır adam...

neyse.. gereği yapılır elbet :KK34:

Okudum.

Dediğim gibi olmuş olabilir, cünkü onun üstüne bir konu daha açmıştı, nişanlım kolumu morattı vs gibi.

Konuyu geyiğe çeviren yok Elmayra.

Ben önlemimi alayım NickimTam13Harf.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

acaba arkadaşı adına mı açtı ikisinden birinide belirtmeyimi unuttu ne anlıyorlar sahte konu açmaktan anlamıyorum üşenmeyip yorum okuyorlar birde

evet aynen katılıyorum.. hatta tburcu'yla aynı şeyi konuştuk az önce..
saçmalık.. hatta ötesi.. ego tatmini..

neyse günah almak olmaz, belki de yanlış yazmıştır o an bişey olmuştur.. açıklar, görürüz

Son düzenleme:
gerçekten ucuz kurtulmuşsun adam seni değil masrafları düşünüyor
kaynana ve görümceyi hiç söylemiyorum cazgırlar oğullarıyla otursunlar!!

bende şunu hiç anlamıyorum. 'ben kaynanayım kaynanalık yapıcam,o görünce görümcelik yapıcak'.bu nasıl bir cümle,nasıl bir düşünce tarzıdır.
kayınvalidelik yada görümcelik yapmak geline saygısızlık yapmak mı?insanlıktan çıkmak mı?size beğendikleri lafı söyleme hakkını bulmak mı?

bu ne terbiyesizlik böyle.

nişanlınız da yaptığı masrafı size ve ailenize terbiyesizlik yaparken düşünseymiş bir zahmet.

Katılıyorum :nazar: Aslında bu cümleyle suçunu ve saygısızlığını da itiraf ediyor..
bana göre cümlenin meali; "ben hayvanlık yaptım ama o da gelin olarak eşşek gibi alttan alacak" tır. :KK14:

Konu sahibi ucuz kurtulmuşsun canım. Şükretmelisin...

konuyu açan arkadaş gelsede bizleri aydınlatsa..varmıdır mantıklı bi açıklaması acep merak içerisindeyim:126:

Amacım çevirmek değil ki :KK50: Bende okudum konuyu 4 5 kere, yanlış anlamıyayım diye ama 'evlendim' kelimesi geçmiş orda

Verilmiş sadakanız varmış.
Öncesinde nasıl saklamış bu kadar aileci oldupunu bilemiyorum da evlensen çok çekerdin.
Her şer de bir hayır vardır diye boşa dememişler.

X