- 9 Şubat 2010
- 18.124
- 40.776
-
- Konu Sahibi strawberry milk
Bende de pirinç havan ve canavar gibi bir ütü masası var kvnin. 13 yıldır kullanıyorum, ütü masası tık demedi daha.Evi diyor perdeli bırakmışlar djdjdjjdjdjd ben hala kaynanamın kek kalıbını kullanıyorum kullanmış ama fazla ver kız dedimhatta perdesi de var daha büyük eve geçince fazla perdem var dedi koşarak aldım gidip ondan
Hoş, ev verecek kaç kv çıkar karşısına bir daha o da ayrı muammaAyy hiç zannetmiyorum
Bak buraya yazıyorum bu damat 1-2 aya nisanlanir bu yıl bitmeden evlenir,seneye bebeği olurHoş, ev verecek kaç kv çıkar karşısına bir daha o da ayrı muamma
Vay beeeBizde var böyle bi gelin çarşaf dantel dışında hiç bir çeyiz getirmeyip tüm evi beyaz eşyaları tümü koltuk dolap ne varsa kayınpeder alıyor evlendikten sonra robot süpürge diye tutturuyor alınıyor bu seferde dikey süpürge isterim diye zırlıyor normal süpürgesi var ağır geliyormuş evi de beğenmeyip dublex ev alın diye surat yapıyor yok ya bunun sonu yok
Aman görücü usulü zaten. Leyla ile Mecnun mu olacaklar? Ev var eşya var nişanlanır herhalde ne yapacak? Ay şu görücü usulü bir tek beni mi kötü ediyornBak buraya yazıyorum bu damat 1-2 aya nisanlanir bu yıl bitmeden evlenir,seneye bebeği olur
Premses gelin bu haliyle devam ederse yazık ailesine daha çok çektirir
Kiralık evler tabi kendisine verilenin bin beteri ama kol gibi de kiraları var . Orda bi kafasına dank etmesi lazımdı, ya b.k gibi evlere ne kiralar isteniyor, kaynana hazır ev vermiş bi şükür mü etsem yok yani. Hala da zoruna gidiyor eski evi veriyor diye. Kazanırken yanındaymış gibi.Tutacaklarmış anladığım kadarıyla zaten, kiralık ev aramışlar. Sanırım baktılar ki kiralar uçtu, vazgeçtiler.
Ya ama ev kayınvalidenin evi, hangisini isterse onu verir. Onu değil de bunu ver demek biraz "şey" oluyor.
Anneannesi hastanedeyken aramamaları ise kocaman bir fiyasko. Ne olursa olsun cenazede o kadın aramış. Bir kere ailesini aratabilirdi, dünür olacak bu insanlar, ayıp.
Ondan sonrası da buna bağlı olarak gelişmiş zaten. Anneanne hırsını kusmuş, evin tadilatına karışmış, o da haksız tabi. Ama olayın fitilini ateşleyen konu sahibi. Ev ev ev, konuda evden başka bir şey yok. Evle mi evleneceksin be bacım diyesim geldi yani.
Ama o evi kiralayıp kirasını alıp tutacaklarmış aklı veren yine çilekli süt hikaye nerden baksak fiyaskoTutacaklarmış anladığım kadarıyla zaten, kiralık ev aramışlar. Sanırım baktılar ki kiralar uçtu, vazgeçtiler.
Ya ama ev kayınvalidenin evi, hangisini isterse onu verir. Onu değil de bunu ver demek biraz "şey" oluyor.
Anneannesi hastanedeyken aramamaları ise kocaman bir fiyasko. Ne olursa olsun cenazede o kadın aramış. Bir kere ailesini aratabilirdi, dünür olacak bu insanlar, ayıp.
Ondan sonrası da buna bağlı olarak gelişmiş zaten. Anneanne hırsını kusmuş, evin tadilatına karışmış, o da haksız tabi. Ama olayın fitilini ateşleyen konu sahibi. Ev ev ev, konuda evden başka bir şey yok. Evle mi evleneceksin be bacım diyesim geldi yani.
Ne kadar güzel devir ekonomi devri para bilemişse yazık gğnah bazı şeyler onlar da ana . Boşver bacım biz ne desek anlamayacakBende de pirinç havan ve canavar gibi bir ütü masası var kvnin. 13 yıldır kullanıyorum, ütü masası tık demedi daha.
Hatta kadın oğlu ortaokuldayken çeyizine ocaklı fırın alıp koymuş, görsen o fırını türk filmlerinde bile öylesi yok, tavuk çevirme aparatı var diye özenmiş almış koymuş. Hiç beğenmediğim halde 5 yıl kullandım, şehir değiştirirken kaynıma bıraktık. Onlar da kullandı yıllarca. Kimse ölmedi bir eski model fırın yüzünden.
Evler çok pahalı biliyor musun ondan bu öfkeMillet hırsını alamadı bir türlü. Dönülüp dönülüp tekrar yazılıyorhiç bu kadar haksız bir konu sahibi görmemiştim
Aaa hizu 5 ayda aşklarından dağları delmişler daha ne olsunAman görücü usulü zaten. Leyla ile Mecnun mu olacaklar? Ev var eşya var nişanlanır herhalde ne yapacak? Ay şu görücü usulü bir tek beni mi kötü ediyorn
Ahaha şişen emlak fiyatlarına duyulan tüm öfke konu sahibine kusuluyor şu anEvler çok pahalı biliyor musun ondan bu öfke
Ay Katip kendimi zor tuttum yumuşatıp yazdım, yoksa kötü görümce diyorlar bana burada.Kiralık evler tabi kendisine verilenin bin beteri ama kol gibi de kiraları var . Orda bi kafasına dank etmesi lazımdı, ya b.k gibi evlere ne kiralar isteniyor, kaynana hazır ev vermiş bi şükür mü etsem yok yani. Hala da zoruna gidiyor eski evi veriyor diye. Kazanırken yanındaymış gibi.
Havalar sıcak zamlar tuzlu acmayacakti bu konuyuAhaha şişen emlak fiyatlarına duyulan tüm öfke konu sahibine kusuluyor şu an
Yani yine kendi paralarıyla bir şey yapabilecekleri yoktu. Yine kayınvalidenin parası konuşacaktı.Ama o evi kiralayıp kirasını alıp tutacaklarmış aklı veren yine çilekli süt hikaye nerden baksak fiyasko
Yani ne bileyim, benim dayım için gelin arıyorlardı. Hiç hoş muhabbetler dönmüyordu. Sanki domates seçer gibi yok o böyle yok şu şöyle konuşuluyor bilmem neAaa hizu 5 ayda aşklarından dağları delmişler daha ne olsun
Görücü usulü beni de kötü ediyor