Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte acaba kaç sene çalışsa alabilir böyle bir ev . Hayata bir sıfır önde başlayacak .şu an biz inşallah evden çıkarmaz diye dusunuykruz çünkü oturduğumuz yerde kiralar üç katına çıktı . Gerçeklerden haberi yok belli

Sonlarda içim soğudu. Allah gücenmiş manav kadının yerine resmen de vermiş belayı.

kızlar belki güleceksiniz ama ben gerçekten üzüldüm. Birey olamamış, kendini tanıyamamış, öğretilen hayatları yalanmaktan başka amacı olmayan, mış gibi yaşayıp kendini olduğundan farklı gösteren bu kişilerin evlenip çocuk yapmaları fikri içimi acıttı. Yazık o çocuklara, birey olmadan büyüyüp nasıl bir hayat sürecekler.

İlahi adalet işte iyi olmuş.

Sonunda boşandı mı? Geneli bin bir özürle geri dönüyor da. Baktı ki koca ve para gidiyor, o zaman bir süre olması gerektiği gibi davranıyorlar.
Özür bile dilemeyecek kadar burnu havada, hem mahkemeye binbir mazeret sunarak duruşmaları erteletmeye çalışıyorlar hem de halen kuzenim gelsin özür dilesin altınlar taksın kırmızı halı eşliğinde geri götürsün diye bekliyorlar. Lakin g.tümüz ile gülüyoruz. Beyhude çırpınışlar.

Sonlarda içim soğudu. Allah gücenmiş manav kadının yerine resmen de vermiş belayı.
Vallahi benim de soğudu. Kızı bıyıklı diye hor gördüler, evde kaldı dediler. Sanki oğulları Justin Timberlake. Onun da 35'ten fazla yaşı vardı. Alkolik, kadın düşkünüydü. Sevgililerinin kaç tanesi kaçar kez kürtaj oldu ooo. Saymakla bitmez. Kendine layık birini buldu neyse ki.

Katip kuzenin birdaha evlenmeyi düşünüyor mu bacımcım boşandıktan sonra? Hani bak burada ben varım, ben sevdim sizin aileyi. Yatay dikey süpürgeler, iphonelar falan... Çok güzel ya, ben talibim. Bana hiç böylesi denk gelmiyor, bulmuşken sorayım dedim.

Manav kadın kurtulmuş , inşallah o da kendine göre birini bulmuştur.

13 bolum dizi yazmissin ablacim paragraf atladikca tmm bitiyo diyirm bitmiyor

Bakmış zaten.

26 yaşında ki. Ve evlenir evlenmez de çocuk yaptı gerizekalı.

Son 4 5 paragrafı okumadım, sonradan suçlu oldukları konular var mı bilmiyorum, sadece okuduğum kadarıyla arayı bozan sen olmuşsun. Ev konusunda kadın haklı, ev ona ait, istediği evi verir ya da hiç vermez. Ben gelinlerin kp evinde birlikte çalışıp yapmış gibi hak iddia etmesine çok kızıyorum. Aynı şeyi kendi babalarına yapamazlar ama erkek ailesine yapabilirler. Kadın sana ev vermek zorunda olmadığı gibi mutfak yaptırmak zorunda değil. Bu kısma kadar okudum ve surat asarak, bozuk davranarak haksız ve durduk yere arayı açmışsın. Ondan sonra olanlar her ne ise maalesef bu başlangıcın sonu oluyor.

son zamanlarda ev bakan
fiyatların yanına yanaşamayan
kiralık bile bulamayan
ev sahibi çık dyen
çık der diye ödü kopan
kredi ödemekten iflahı kesilen

kim varsa konuda sanırım

son zamanlarda ev bakan
fiyatların yanına yanaşamayan
kiralık bile bulamayan
ev sahibi çık dyen
çık der diye ödü kopan
kredi ödemekten iflahı kesilen

kim varsa konuda sanırım
Ben onlardan değilim ama krediyle ev aldım 2008 de sonra sattım üstüne kredi çekip bir daha aldım hala ödüyorum. Bir ev ne kadar zor alınır biliyorum. Bu yuzsuzlugu bünyem kaldırmıyor.

Ben onlardan değilim ama krediyle ev aldım 2008 de sonra sattım üstüne kredi çekip bir daha aldım hala ödüyorum. Bir ev ne kadar zor alınır biliyorum. Bu yuzsuzlugu bünyem kaldırmıyor.

ben de alalı seneler oldu.
annemlere başka bir ev almaya niyetlenmiştik biraz babam sağ olsun ağırdan aldı. gittikçe de fiyatlar coştu ya vazgeçtik gibi şu anda ya da askıya aldık gibi,
iyi kötü bir evleri var oturuyorlar.

ben de her şeyi emek emek kendi alan bir insanım. babamı biraz daha erken ikna etmiş olsak onlarınkini de almış olacaktım.
18 senelik emeğim var benim, ortalama hiç lüksü olmayan sıradan 2 ev almak için.

ne kolay "o evde oturmam bu evi ver" diyor bu kızlar, içinde 0 emekleri varken. nasıl rahatlar bir de dünyanın en normal şeyiymiş gibi anlatmış da anlatmış...

Son zamanlarda bunu ben de düşünüyorum. Verip kötü olacağıma yiyip kötü olayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…