- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.643
-
- Konu Sahibi strawberry milk
Zaten direkt vınladı ama öfkemizin ateşi uzun süre sönmezHavalar sıcak zamlar tuzlu acmayacakti bu konuyu
Bu konuyu ilk yazdiginda okumaya başladım arada iki çeşit yemek yapıp tekrar okudum emek verdim emeeeek icimdekileri söylemeliyim . En kotu kira üç bin olmuş dolap üstüne gelmişmiş valla birde böyle bir güruh var verdikçe fazlasını istiyorlar . Hak gibi görüyorlar her şeyiZaten direkt vınladı ama öfkemizin ateşi uzun süre sönmezmillet gece yarısına kadar saydirir durur artık
Yanlışlar gözünüzü severim 5 ayda nasıl sevmişler bana da anlatın. Aklıma takıldı açıp bakıyorum bebeklik resimlerime beş aylıkken gülerken resmim yok, kendimi bile daha tanıyıp sevememişim elin adamını ne ara tanıyıp seveceğim. Basmadı kafamAaa hizu 5 ayda aşklarından dağları delmişler daha ne olsun
Görücü usulü beni de kötü ediyor
Millet dolabı gerekirse sırtında taşır ne demek mutfak basıyor deli mi neBu konuyu ilk yazdiginda okumaya başladım arada iki çeşit yemek yapıp tekrar okudum emek verdim emeeeek icimdekileri söylemeliyim . En kotu kira üç bin olmuş dolap üstüne gelmişmiş valla birde böyle bir güruh var verdikçe fazlasını istiyorlar . Hak gibi görüyorlar her şeyi
Millet hırsını alamadı bir türlü. Dönülüp dönülüp tekrar yazılıyorhiç bu kadar haksız bir konu sahibi görmemiştim
Bu konuyu ilk yazdiginda okumaya başladım arada iki çeşit yemek yapıp tekrar okudum emek verdim emeeeek icimdekileri söylemeliyim . En kotu kira üç bin olmuş dolap üstüne gelmişmiş valla birde böyle bir güruh var verdikçe fazlasını istiyorlar . Hak gibi görüyorlar her şeyi
Ayy o evi verse başka birşey isterdi konu sahibi . Bakalım bı daha ki sözlüsünden ev olanı olacak mıMillet dolabı gerekirse sırtında taşır ne demek mutfak basıyor deli mi neneymiş kirliymis temizle sanki incilerin mi dökülür, bak yine sinirlerim bozuldu ev almak kolaymış gibi hazır evi beğenmiyor
Gerçekten bende böyle gelin istemem ya. Ben bir kere evime oturtmam.istedikce istiyorlarEskiden evlenme programlari vardi. Bi gelin adayi maddi isteklerini sayiyordu. Bende "Acaba sen masaya ne getiriyorsun" dedigimde esim ince bir sesle "Bakireyim" demisti.O hesap..Millet baskasinin parasindan malindan ne güzel hak biciyor kendine. Böylelerine sahsen bir kurus vermem. Oglumu da kullandirtmam..
Bi tane de bizim başımızda vardı ya, ne versen doymayan bi tip. Düğünde üstünde gelinliği, almaya gidiliyor , ergen erkek kuzenlerine diyormuş ki gelenleri para koparmadan salmayın. Pis kezban. O ara iyi ki duymamışım , pis bozardım. Teyzem neler yapmadı , daha bizim salak oğlan çalışmıyorken olmayan yerlerine güvenip i Phone aldı bu sümüklüye, ne var yok teyzem ödedi tabi. Öyle hiç kaynanalık yapayım peşine düşmedi kadın bi de , zaten aşırı cool bi kadın ya, işi olmaz ahahsshs . Onlara göre teyzem para versin çekilsin, kendi ailesi ile at koştursun. En başta kuzenim karşı çıkıp boşanma davasını patlatınca teyzem doldurdu olduAy Katip kendimi zor tuttum yumuşatıp yazdım, yoksa kötü görümce diyorlar bana burada.
Katip şu sıra bu tarz kızlar türedi. Kayın ailenin elinde ne varsa bunlara saçmak zorunda sanki. Kadının dört evi varmış, eee? Kazanırken yanında mıydın da hak iddia ediyorsun? Bir de eski ev diyor, bizim burada 50 senelik binalardaki evler 1 milyona satılıyor. Gelsin de alsın bakayım, bu evlerin bir de ev kirası gibi aidatları var he. Kayınvalide büyük kıyak çekmiş ama anlayamamış kızımız.
Üf kreşlerde anaokullarında falan olur bu tarz çocuklar. Arkadaşı hangi oyuncağa elini atsa onu istiyorum diye yıkar ortalığı. Konu sahibininki de az biraz ona benzemiş. Kayınvalide diğer evi teklif etse bu sefer de bunda gözü kalacaktı.Maksat kadının elindekini almak olsun.
Benim bir akrabama da kız bakmaya gidildi. Manavda çalışıyor diye söylendi. Gidip baktılar kadinlar, tıpkı meyve sebze alacak gibi. Kelimenin tam anlamı gerçekleşti yani. O zamana göre "evde kalmış" diye niteliyorlardi. 35'ten fazlaydi yaşı. Eğitim, iş hayatı da olmayinca erken evlenmeyi marifet sayıyorlar herhalde.Yani ne bileyim, benim dayım için gelin arıyorlardı. Hiç hoş muhabbetler dönmüyordu. Sanki domates seçer gibi yok o böyle yok şu şöyle konuşuluyor bilmem ne
Bulursa bize de haber versinAyy o evi verse başka birşey isterdi konu sahibi . Bakalım bı daha ki sözlüsünden ev olanı olacak mı
Gerçekten bende böyle gelin istemem ya. Ben bir kere evime oturtmam.istedikce istiyorlar
Sonunda boşandı mı? Geneli bin bir özürle geri dönüyor da. Baktı ki koca ve para gidiyor, o zaman bir süre olması gerektiği gibi davranıyorlar.Bi tane de bizim başımızda vardı ya, ne versen doymayan bi tip. Düğünde üstünde gelinliği, almaya gidiliyor , ergen erkek kuzenlerine diyormuş ki gelenleri para koparmadan salmayın. Pis kezban. O ara iyi ki duymamışım , pis bozardım. Teyzem neler yapmadı , daha bizim salak oğlan çalışmıyorken olmayan yerlerine güvenip i Phone aldı bu sümüklüye, ne var yok teyzem ödedi tabi. Öyle hiç kaynanalık yapayım peşine düşmedi kadın bi de , zaten aşırı cool bi kadın ya, işi olmaz ahahsshs . Onlara göre teyzem para versin çekilsin, kendi ailesi ile at koştursun. En başta kuzenim karşı çıkıp boşanma davasını patlatınca teyzem doldurdu olduYemek mevzusunda kıllanmadım değil, bizimki de 1 tas yemek yapmamış çalışmamasına rağmen, kuzenim işten gelir evi temizlermiş falan, en ufak laf duysa bizim kezban, bavulu toplar gidermiş. En son kaldı elinde bavulu ile baba evinde, nazını çekip geri götüren olmayınca. Bunlar zaten nişanlı iken de kavga edip dururlardı, ara yapması ile meşhur dedem bile dedi ta o zamanlar siz ayrılın bak evlenirseniz boşanırsınız diye. Böyle de bir hikayem vardır. Burda deniyor ya hep, isteyin isteyebildiğiniz kadar , kıymetli olun. O işler her zaman öyle olmuyor işte.
Ay kahkaha attım
Anneler kulübü üyesi yazıyor profilindeKonu sahibinin çocuğu mu varmış? Ay ben şok!!!!!!!