Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sağlıklı olsun diyorum ama erkek hissediyorum bu gelin işleri beni ürkütüyor. Valla ben gider yer yine vermem ilerde torunlarda anlatır babaannem çık zenginmiş kumarda yemiş biz fakiriz derler

Boşver canımya versende beğenmiyorlar gitsinler kiraya çalışarak alsınlar ozaman evliliğinde malında mülkünde tadı başka oluyor

Size gereksiz gelebilir benim için her ayrıntısıyla anlatmam gereken önemli bi konu. Okumadan geçebilirsiniz
Her ayrıntısı hangimizin umrunda acaba? Görücü usulü tanışıp 6. ayında evlenmeye karar verince nasil bir sonuç bekliyordunuz?

Ben de sağlıklı olsun diyorum ama erkek hissediyorum bu gelin işleri beni ürkütüyor. Valla ben gider yer yine vermem ilerde torunlarda anlatır babaannem çık zenginmiş kumarda yemiş biz fakiriz derler
Aman sanki versek hayır dua mı edecekler meh. Sonumuz huzurevi zaten bu gidişle yiyelim kardeş boşver

En son bunu duymadan önce lüks düşkünü ,onu da alalım bunu da alalim ,ben oralarda oturmam buralarda oturmam ben yemek falan yapamam demişim
Lüks düşkünü sayılmazsınız belki ama fazlaca talepkar olduğunuz belli . Emin olun bunları demişlerdir. Eşyaları pahalı seçmişsiniz, verilen evi beğenmemişsiniz , eee? O kadar talepte bulunurken düşündünüz mü hiç, ben kaynanadan bedavaya istediğim evi normal şartlar altında satın alabilir miyim, kaç yılım taksit ödemekle geçer diye?

Gelin de suç yok ki. Ona bu yüzü veren damatta suç.

Yetişkin evladının hazıra konmasını sağlayan kayınpederde de suç var tabi.

Kayınpeder 1 kuruş vermeden , "hadi evladım,kocaman insanlarsınız, kendiniz çalışın kendi yağınızla kavrulun" demeliydi.

Bende nisan attim hemde düğüne bi hafta kala .siz biseyler talep etmişsiniz ben ise hiç bisey istemedim ne dediler se hep tamam dedim sonuçta terkedildim.velhasil kaderde yok imiş...nasibiniz bu adam değilmiş. Öyle düşünün bunlar hep bahane kaderde olaydı hiç kimse engelleyemezdi. Mecbur sebeblere suçu atarız. Ama dediğim gibi mevla yazmamış ise kırk dereden su getirsenizde olmaz gene olmaz.

Siz beş aylık emeğim diyorsunuz, kadın kim bilir o evi almak için kaç yıl emek verdi.
Biraz abartmışsınız sanki.
Beş aylık ne emeği zaten ya, tanışır tanışmaz düğün hazırlıklarına girişilmiş , konu sahibi talep etmiş durmuş, bu mu emek?

Kadın evden kiracı çıkınca abonelik üstüne almış diye fırsatçı olmuş, kendi evi he, sanki gelin babasının evinden getirmiş o evi. Kadının evi değil mi, o istiyorsa o oturur, onun evi. Size de bir ev vermiş, daha belanızı mı istiyorsunuz. İlle de benim istediğim olsun diyorsan baba evinden getir. Çalış al.

Yok ya pipili varlık doğurcam diye ödüm kopuyor, bir de gelin şımarıklığı çekemem.

Ben ölmeden zırnık vermem zaten. O kadar okutacağım, diller öğreteceğim, yurt dışına göndereceğim. Bulsun dengini de kendileri yapsın. Ben öldükten sonra ne kalırsa. (Üçün biri bırakırım; hepsini yiyecem)

Boşver canımya versende beğenmiyorlar gitsinler kiraya çalışarak alsınlar ozaman evliliğinde malında mülkünde tadı başka oluyor
Ben eşimle hiçbir şey talep etmeden evlendim. Hiç kimse bize yardım mardim etmedi. Şükür çalıştık çabaladık yaptık. Aileme de asla gocunmam ( gerçi bir miktar paraya sıkıştık bin bir bahaneyle vermediler ama canları sağ olsun neyse) kaynanama da. Büyütüp bu yaşa getirdiler okuttular ee daha ne yapsınlar. Totomuz yedi evlendik aynı performansı oğullarımdan da bekliyorum

Suçlu değil ama görgüsüz bir gün bile çalışma hayatı olmayınca alınanlar bedava sanıyor galiba oysa minnette edebilirdi elindekilere

Ya vallahi çok sinirlendim. Direkt empati yaptım. İki pipi var ne yapacağım ben diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…