Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annesinin kişiliğine esasen nasıl ağır sözler kullanmışım acaba üzüldüm ve hicbir sey demedim diyorum

Mesela , konunuzun yukarıda alıntıladığım bölümünde söyledikleriniz.

Uzun yazilardan sklmam okurum. Fakat okuyamadim. Anneannenin koa olup hastalanmasina kadar okudum. Ve oraya kadar her olayda sizi haksiz buldum..

Basiniz sagolsun ayrica. Bence ziyaretin Kisa olmasi yerinde bir durum.
Ev konusundada. Tabii ki Annesi istedigi eve gececek. Sonra ayri ev isi dusundunuz mu bilmiyorum. Simdi onemi de yok galiba bunlarin

Kadın çabalamış didinmiş ev almış belli ki kirasıyla kredisini bitirmiş o yüzden kiraya vermiştir. Kiracı çıkınca da O ev için heveslenip sevinçle eve taşınmak istemiş siz vah bana eski evi veriyor yeniyi niye vermiyor triplerinizle ısrar kıyamet insanları kendinizden soğutmuşsunuz. Her şeyde annen şöyle annen böyle diye adamı darlamışsın sizi dişli buldu büyük ihtimalle o geri adım atmadıkça sen alttan almışsın ama senden soğumuşlar belli ki.
En başında aa tamam olur bu evde çok güzel diyip hoş görüyle yaklaşsaydınız böyle yapacaklarını düşünmüyorum. Kesinleşince de eş adayıyla gidip mutfak dolabı beğenip söylemeden yaptıracaktınız.
Resmen kadın eve hevesle oturmak istiyor diye cingar çıkartıp sonra da u dönüşü yapmışsınız.
Bence barışsanız bile şu saatten sonra tat dökeceğini sanmam. Hakkınızda hayırlısı olsun.

O kadar emek verdim ? Kaç ay ? 5 ay görücü usulü bir tanisma 5 aylık mevzu,ben okurken darlandım,çekilecek gibi değilsiniz. Kadın size ev vermek zorunda değil,sanki göreviymiş gibi bahsediyorsunuz. kârı koca çalışın cikin istediğiniz eve kaç kişiye kayınvalidesi ev imkanı sunuyor. Diğer eve geçmek kadının hakkı,yıllardır geçmek istediği ev kendi emekleri olan, sen mi geçeceksin.Senin ki biraz dağdan geldim ,bağdakini kovuyorum hesabı olmuş.Evi çok pis bırakmış bilmem ne tut 1 kadın ver 400 tl temizlesin, evlenseniz sen sittin sene o çocuğa anan o eve geçti diye söylenecektin. Ucuz kurtulmuslar kusura bakma

Dua et kurtulmuşsun, ıyiki olmamış, bu adam anasının kuklası olmuş, yazık olacaktı sana ...

BEN SİZİ HATALI BULDUM , hadi küçüksünüz cahilsisniz ailen
z demi cahil tecrübe edinmemeişler

evlenmeye kalkmışsınız e
oturacağınız evden haberiniz yok . insan herşeyi hallede konuşur ondan sonra aileler tanışır. bu kadar ev önemliyse baştan niye konuşmadınız.

h

Sonuna kadar okuyamadım çocuk uyandı fakat şunu merak ettim iki evde kadının değil mi? İstediği hangisiyse onda oturur
gelin hanım darlanmış üstüne üstüne gelmiş dolaplar asla o evde oturamazmış illaki kayınvalidesinin oturmak istediği evde oturacakmış

Olayı çok uzatmışsınız tıpkı burda konuyu uzattığınız gibi

Kusura bakmayında sizi dışarıda bırakmamış münasip gördüğü yeri vermiş kira ödemeyeceksiniz daha ne istiyorsunuz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz

Kayınvalidenin verdiği evi beğenmiyorsanız kendi aileniz bir ev alsaydılar size

gelin hanım darlanmış üstüne üstüne gelmiş dolaplar asla o evde oturamazmış illaki kayınvalidesinin oturmak istediği evde oturacakmış

Kadıncağız oğlunun oturacağı eve kadar veriyor ama pürü pak edip vermeliymiş, böyle yerler bal dök yala değilmiş.

Okumadım ama size katılıyorum sanırım .

Su kadarini yazayim size anne baba evinde hic bir sey gormeyen tipler vardir, kocadan her seyi beklerler. Oysa biraz gormus olsalar zaten bunlari istemeye utanirlar.

Konuda bir hastalik ve olum mevzusu var ki akillara zarar. Adam akilliymis neyse ki erken uyanmis.

Kayınvalide üzerine abonelikleri almış hızlıca eve geçmiş vay anam bunu nasıl yapmış . Demiyor Allah razı olsun kiralar beş bin . Ha bi de videoya çekmiş adama atacakmış bilmem ne at da adam iyice koşarak kaçsın

Aman da aman eve gittin de mutfak üstüne mi geldi senin aman da aman kıyamam, kv diğer eve mi taşındı ay tatlım prensesim. Kıyamam çana ben kıymetli kuzum benim nasıl çana o evi verirler halbuki senin şeyin altından,o evde ve bundan sonra evin geciminde çok faydan olacak senin her şeyin en güzeli senin olmalıydı

Babanızdan isteyeydiniz şöyle dolabı duvarları ferah bi ev, eve girmeden önce de yerleri çamaşır suyla silmiş olsun hatta, tee Allahım ya
Evi diyor perdeli bırakmışlar djdjdjjdjdjd ben hala kaynanamın kek kalıbını kullanıyorum kullanmış ama fazla ver kız dedim hatta perdesi de var daha büyük eve geçince fazla perdem var dedi koşarak aldım gidip ondan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…