Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğer önceden söz atmış değilseniz ve gerçekten bunu bir taraflarından uydurdularsa, tek haklı olduğunuz konu o ...

gerisinden tamamen haksız buldum sizi.

kadın ben size bu evi verecem demiş
ananeye gitmiş diğer evi verse olmaz mı demişsiniz
kadına tekrar gitmiş bize öbür evi ver demişsniz
bozulmuş kadna selaı sabahı kesmişsiniz
bu mesele uzamış gitmiş
evi bebenmediniz madem sizin anneniz vereydi bir ev.
ayıp diye bir şey var. insana o evi ver illa denir mi ya!

sizin cenazeniz olmuş "3 gün sabahtan akşama kadar sizin evde oturmaları hakmış"
neden?
sebep?

o zaman siz niye onun ananesi hastane yatınca bi geçmiş olsun demediniz?

tam premsessiniz valla. hep bana hep bana.

eski nişanlınıza anneci demişler de...yav evi veren anne. ne ypacak anneye sormayacak mı? şaka mısınız? annesini evden mi kovsun oturmak içinn ne ypsın mesela?

Pembik gelin üstüne varmayın

Bizde var böyle bi gelin çarşaf dantel dışında hiç bir çeyiz getirmeyip tüm evi beyaz eşyaları tümü koltuk dolap ne varsa kayınpeder alıyor evlendikten sonra robot süpürge diye tutturuyor alınıyor bu seferde dikey süpürge isterim diye zırlıyor normal süpürgesi var ağır geliyormuş evi de beğenmeyip dublex ev alın diye surat yapıyor yok ya bunun sonu yok

Valla hepsini okuyamadım. Dayanabildigim kadariyla gayet haklılar. Acikgozluluk yapmaya çalışmışsınız olmamış. Ayrıca konudaki fırsatçı da tarafsiz gözle bakınca siz gorunuyorsunuz. 5 ay ds öyle abartı bir zaman ve emek değil. Önünüze bakın ve bir sonraki ilişkinizde daha kanaatkâr olun derim.

Vallahi o kadar haklısınız ki bizim burda harabe veriyorlar 5 bine. Kadın bir güzellik yapmış temizler, boya badana otur,geçinmeye hevesin varsa. Anasının babasının emeği yıllardır geçmek istediği ev kadın sana mi versin. Bazisi evlenirken su vermez,kadincagiz ev vermiş yaranamamış. Video atma olayına değinmiyorum bile ne kadar ayıp pis bıraktıysa bıraktı tut birini temizler kaç yaşında kadın. 5 aylık mevzuda bile ne problemler, ne kafada kurmalar çıkarmış,evlense var ya zehir eder hayati herkese...

Vay be çalış didin ev al. Yenisinde oturmak istiyorsun diye kabahatli ol, ev verdiğin gelin hakkında destan yazsın iki oğlum var evlilik çağına geldiklerinde bunları hatırlamak için not alayım ben en iyisi. İşe bak ayol
Ey param/ malım seni vereyim de mi kötü olayım, vermeyim de mi kötü olayım

Ev olayında fazla muhattap olunmuş baştan söylemiş kadın o evde oturmak istediğini en baştan bu işleri sindirmek lazımdı nişanlınızda laf taşıması hoş değil. Hayırlısı olsun sizin adınıza

Ben de bana ev verdiler diye uçtum 11 yıldır gıkımı çıkarmadan oturuyorum hiç kulp takmak aklıma gelmedi seni de beğendim eferin

Kayınvalide ile empati yapıyorum tek başımayım hayatımın son dönemi evleri de ben almışım paramla iyi olanda otururum tabiki. Adam bunun nazını çekmemiş yollamış bu da şok sorun bu

Ahahahahaha ev verecem gelin ağız yüz bükecek öyle mi? Bir bardak su vermem, yallah kiraya.

Neyse herkes bu kadar yazdı umarım bizleri de kıskançlık vs ile suçlamaz aşır başını düşünürsün . Yaşın da küçük belli , senin yerinde olsam adamdan anasından özür dilerdim. En azından giderken iyi bir intibağ bırak oh kurtulduk demesinler . Bu aklı da sana herkes vermez. Gaza gelme . Video falan da atma iyice tiksinmesin. Daha şok aşık olursun. Seninki seversin kavuşamazsın aşk olur durumu ile biraz yükselir zamanla diner. Kafanı oyala hayatta her şey insan iÇin .

Ahahahahaha ev verecem gelin ağız yüz bükecek öyle mi? Bir bardak su vermem, yallah kiraya.
Vermem. Aha ikinci evi alıyoruz. Bir tarafımız ayrıldı krediyi denklestirecegiz diye. Ben öldükten sonra ne aliyorlarsa alsınlar. Sağken vermem. Henüz büyüğü 6,5 yaşında ama ikna oldum belli oldu ya. Okutur eğitimi için her şeyi yaparım. Totosu yerse evlensin, altın maltın da yok. Bu bdv beni cadaloz kaynana yapacak bu gidişle

İki tarafin da hatali noktalari var ama boşverin "önce annem" diyen biriyle evlilik yurutulmezdi zaten.

Ama şu var size ev veriliyorsa kavga edip ben burada daraldim diger evi istiyorum denmez, hadi nişanliniz bakalim dedigi için bakip fikir belirttiniz ama kv olmaz dedikten sonra bunun için gunlerce tartisilmaz cok ayip. Sizin hiç bir hakkiniz yok evlerde. Hiç olmaya da bilirdi.

Evde için daraldiysa ya oturmazsin ya başka care dusunursun. Evin içini yenileme işini en başta dusunup hiç ev kavgasi yapmasaniz daha iyi olurmuş.

Bir de anneanneniz vefat etti diye sizde 3 gun aksama kadar oturmak zorunda değiller, ustlerine duşeni yapmişlar buna tavir almaniz da bana saçma geldi.

5 ayda bu kadar olay , 1.yıllık evli olsanız demek ki Yüzüklerin Efendisi' nden uzun olacaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…