Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bence siz bayağı haksızsınız tamam onlarda hatalı ama bu devirde size eski bile olsa ki 10 yıllık bina çok eski değil ev vermişler siz orası kötü burası kötü şöyle böyle bırakılmış diyorsunuz. Gerçekten anlamıyorum sizin gibi düşünenleri benim arkadaşım evlendi düğünde takılanları bozup eve girdi kaynanası zırnık vermedi o ölsün o zaman. Yıllardır da kredi ödüyor he durumu yok muydu vardı evet alabilirdi veya yardım edebilirdi ama sevdiği için katlandı oda görücü usulü evlendi üstelik. Siz beğenmediniz bunu dile getirmek yerine kendinizce dekorasyon edebilirdiniz. Şimdi bende olsam bende istemezdim böyle birini kusura bakmayın. Ya ben ailemden böyle gördüğüm için bu şekilde düşünüyorum yada sizde bir memnuniyetsizlik var. Birde seven insan sevdiğiyle yaşacağı için mutfağın dolabı banyonun şu bu demez bana göre öyle en azından...

35 yaşında kadının önerilerine bakın...
Kendi anaları kenara çekip gözünü açınca korumuş oluyor, erkek anası yapsa kaynanatör. Kendileri anasından tavsiye alırken iyi , erkekler alınca anacı. Analarının mallar oğullarına kalsın diye zorla imza aldığı tipler koca evinde efe oluyo maşallah.

Yani madem iftira atıldı içine sindiremiyorsa püskürtsün dedim .
bu kadar ciddiye almayın . Yaşımı da karıştırmışsınız aşk olsun
Sizi tanımıyorum, profilinizde yazan yaşı söyledim.

İftira varsa eğer bunu damat mi yapti? Onun gururunu kırmanın anlamı ne?

Çok acımasız ve kötüsünüz.

Hepsini okudum canım senin hatan şu annesinin yıllardır istediği eve sen oturamazsın… ve annesi hemen taşındı falan diyemezsin insanlar size göre yaşamak zorunda a
hepsini okudum… senin hatan şu ki canım annesinin o eve o kadar isteği ve yıllarca düşüncesi varken sen geçemezsin… ve taşınma zamanına laf edemezsin insanlar sana göre yaşamak zorunda asla değil oğlu evleniyor diye fedakarlık yapmak zorunda da değil… olan olmuş hayırlı olan buymuş üzülmeden yoluna devam et

Bence de çok doğru konuşmuşsunuz. Şuan bulunduğumuz ekonomik koşullarda kirada oturmak bile lükse kaçıyor. Hazır size ev vermişler beğenmediğiniz kısımları olabilir ama onlara da çare bulunur yani. Gerçekten hep benim istediğim olsun dediğim olsun her şey dört dörtlük olsun kafasında olunca hiçbir şey tatmin etmez insanı

yarisini okuyabildim, icim daraldi, ara sayfalari da okuyamadim artik. “annen annen dedim” dediginiz yerlerin icerigi hakaret buyuk ihtimalle.

valla aileniz eger sizi satmiyorsa bu kadar kenarda durmamalilardi. kadin size ev vermis, dolaplari da kendi anneniz babaniz yaptirsaydi. bu kadar ceneniz cok olursa 5 ayda her seyi tuketmeniz normal.

En komik kismi: "Bi gun de ben dedim ki oh ne güzel ya x anne evini düzdü koştu keyfi yerinde oturuyo , bi de bize bak bir ay kalmış hala nolacak belli değil dedim."
Böyle konusan birini ailesinin icine kim sokar? Hep surat, hep inat. Yok ya kalsin demis haliyle adam

sanki adamlarla birlikte calisip kazanmis gibi evin de iyisine kendisi oturmak istiyor saka gibi ve bunu soylerken hic utanmiyor da. aileden terbiye almak cok onemli ya.

sanki adamlarla birlikte calisip kazanmis gibi evin de iyisine kendisi oturmak istiyor saka gibi ve bunu soylerken hic utanmiyor da. aileden terbiye almak cok onemli ya.

Vallaha ailecek rahatlamislardir. O iftirayi da kim atti belli degil. Aradaki aracilarin ikili oynamadigi ne malum. Konu sahibinin ki en azindan ikinci söz, ben gelin adayinin öldügünü söyleyeni de gördüm (gelin adayi ölmedi tabi).

ben iftira kismini okuyamadim

Resmen başkalarının malına göz dikmiş, vermiyolar diye de demediğinizi, yapmadığınızı bırakmamışsınız. %100 Haksızsınız ve bence çok uyumsuz birisiniz. Kurtulduklarına şükretmeliler sizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…