- 8 Eylül 2021
- 1.274
- 1.258
-
- Konu Sahibi strawberry milk
Orasını bilemem tabi ama zaten bitmesi iyi olmuş dediğim gibi söz olmadan konuşulacaktı bu konularilahi sen gece gece iyi oldu bu konu gülüyoruz biraz. Sen bu kızda kuracakları eve dantel ve birkaç tabak çanaktan başka bir çeyiz getirecek potansiyeli görüyor musun? Millete.kök söktürmüş.
teşekkür ediyorum.valla 40 ı geçmiş hayat deneyimli bir üye olarak ben bu gelin adayını hiç masum bulamadım.kadının eşi ölmüş yalnız kalmış diye önce oğlunu ele geçirip kaynanayı da parmağında oynatacaktı ama plan tutmadı bir şekilde.hepsi açgözlülükten hep daha fazlasını istemekten.konusunu bir daha okuyun bana hak vereceksinizİsterse istediğini yapar tabi kaynana ama ilk başta iki eve de bakmaya gitmişler ya çocukta o evi istemiş diye hatırlıyorum
Sağlıkla büyüsün kızın
Kendi oğlu anasını ketempereye getirmeye çalışmış resmen, bu adama da anacı dediler ya anasına fikir danıştı diye , buna da anacı diyorsak anacı olmayan insan evladı yoktur.en bastan kv nin oraya oturacagi belliymis aslinda damat adayi annesini ikna ederim dusuncesiyle o evi de gostermis ama kv oturmalarina musade etmemis yillardir o eve tasinmak istiyormus zaten kadincagiz
e o evde kadının.bırakması normal bence.kullanmayacağı eşyalardır.tek başına taşınmıştır fırsatı olmamıştır.gelin kız olarak kaynanasına yardım etseydi taşınırken o terliklerde kalmazdı evde.Perdeleri terlikleri bırakıp gitmesi bana da ayıp geldi biraz ama
adi kaynana ya ne yapsa yaranamaz hakli oldugu yerde de oglana anaci derler. İstiyorlarki oglan evlenince anasinin yuzune bakmasinKendi oğlu anasını ketempereye getirmeye çalışmış resmen, bu adama da anacı dediler ya anasına fikir danıştı diye , buna da anacı diyorsak anacı olmayan insan evladı yoktur.
Acaba oğlunun evlenmesini niçin beklemiş o zaman madem o evi çok istiyor geçseymişteşekkür ediyorum.valla 40 ı geçmiş hayat deneyimli bir üye olarak ben bu gelin adayını hiç masum bulamadım.kadının eşi ölmüş yalnız kalmış diye önce oğlunu ele geçirip kaynanayı da parmağında oynatacaktı ama plan tutmadı bir şekilde.hepsi açgözlülükten hep daha fazlasını istemekten.konusunu bir daha okuyun bana hak vereceksiniz
kiralik ev için rahatsiz etmesinler diye perdeleri çıkarmadı belki ? Ya da zaten temizlik yapilacak atılır seklinde düşündü. Bazı insanlar vurdum duymaz oluyor, sizin gibi ince düşünemiyor. Nişanlısına şu gün evde temizlik yapilacak, annen lazim olan eşyaları toplasin dicekti. Ben neden uğraşıyorum diye düşündüysede nişanlısına tutturacaktı bir kadın hallettirecekti. Daha en baştan yok senin annen şöyle böyle işlerine girmiş ama elinde patlamışPerdeleri terlikleri bırakıp gitmesi bana da ayıp geldi biraz ama
O ev kiraya verilsin diye değil oturulsun diye veriliyor. Adamın annesi kiraya verip parasını almayı bilmiyor mu?konu sahibi demiş ki bu evi kiraya verelim başka eve çıkalım yani illa kayınvalidenin evinde oturalım dememiş sanırım. Ama damat adayı “annem nerede isterse orada oturacağız” demiş. Eğer doğru anladıysam ben konu sahibine hak verdim. Ayrıca iftira atılması çok çirkin. Eşyalar pahalı geldiyse biz alamayız hadi bize müsaade deseler kafiydi ki demişler zaten bir de neden iftira atılıyor lüks düşkünüydü diye arkasından konuşuluyor çok absürd bir durum.
Yiğidi öldür hakkını yeme, ilk defa bir konu sahibine bu kadar yüklenilmesini haklı buldum galibabir erkek adına tüm kadınlar kulübü topyekün mutlu olduk.bu günleride mi görecektik?genelde linç ederdik erkekleri
Girip kendileri otursa daha iyi ama orta yol bulma açısından olabilirdi belki. Ben size iyilik yapıyorum ille de bu olacak yerine böyle bir fikir ortaya attıysa konu sahibi kendine göre uzlaşma yolu aramıştır bence.O ev kiraya verilsin diye değil oturulsun diye veriliyor. Adamın annesi kiraya verip parasını almayı bilmiyor mu?
Kiracının çıkmasını beklemişler. Yasalar gereği kiracıyı ha deyince çıkaramıyorsun artık. 5 seneye kadar yolu var. Sözleşmenin bitmesini beklemişlerdir belkiAcaba oğlunun evlenmesini niçin beklemiş o zaman madem o evi çok istiyor geçseymiş
Diğer evi kiraya verseymiş
Oğlu da kiraya çıksın
Ayy valla çok uzum okuyamam bi daha son paragrafları okumadım zaten
Keşke yeni evi babasından isteseymiş. Bu bir seçenek değil mi?Merhaba
Beğendiğin evi istemen bana çok normal geldi. Eski kaynanan seni kıskanmış ki hemen diğer eve geçmiş.
Ayrıca insan yeni eşya yeni dolap tabiki de ister neden kaynanamın eski perdelerini kullanayım ki sanki o evleniyor
İlişkiler arasında illa ki bi sen haklı olursun bi sevgilin haklı olur senin de ufak tefek hataların vardır illaki ama burdaki konu farklı
Bence ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz şu an çok üzgün olmalısın ama ilerleyen zamanda sen de rahatlayacaksın
Her şeyi annesine anlatan adamdan hayır gelmez.
Her ailenin sırları vardır. Annem üzüleceğine biz üzülelim ne demek
Ana kuzusu biriyle beraber olma bir daha bence
Benim sende gördüğüm tek hata isteme söz olduktan sonra ev konusu konuşulmuş
Bence istemeye geldiklerinde her şey net olmalıydı. O zaman öğrenmemeliydin bu ev değiştirme olayını belki daha önce bilseydin sözlenmeden bitirirdin bu işi
Konu sahibi beğenmiyorsa kiraya çıkacaktı. Ev veriliyorsa ya beğenilir oturulur ya teşekkür edilir başka yer bulunur. Bu devirde bir ev kirası az para mı? Kayınvalide de ne zorluklarla alınan evinin kirasını alırdı. Diğer türlü orta yol bulmak değil uyanıklık oluyor. Neyse ki damat bey de gözü açıkmış, haklı olarak bitirmiş.Girip kendileri otursa daha iyi ama orta yol bulma açısından olabilirdi belki. Ben size iyilik yapıyorum ille de bu olacak yerine böyle bir fikir ortaya attıysa konu sahibi kendine göre uzlaşma yolu aramıştır bence.
Evi gelin için değil kendi oğlu için veriyor. Belki mutfak gerçekten basık ve kötüydü bilemiyoruz ki. Mutfakta vakit geçiren genelde kadınlar olduğu için önemli bir detay. İçine hiç sinmediyse ne yapabilir ki? Biz kiraya çıkalım dese müstakbel eşi asla kabul etmezdi zaten hazır ev varken neden yüke girsin hatta annesi de kabul etmezdi diye düşünüyorum. E kadın dolap yaptırıyor ona da laf ediliyor. Kendi oğlu için iyilik yapıyor ama huzursuz olan gelin oluyor. Nişanlısı da uyanıklığından ayrılmamış tamamen çocuksu biri. Her lafı annesine taşıyan kişiyle isterse beş tane ev versin evlenilmez. Evet ekonomi berbat haliyle kira vermeden oturma durumu olunca herkes gaza gelmiş ama bunun ilerisi de var. Kayınvalide her şeye karışacak bir tip belli ki.Konu sahibi beğenmiyorsa kiraya çıkacaktı. Ev veriliyorsa ya beğenilir oturulur ya teşekkür edilir başka yer bulunur. Bu devirde bir ev kirası az para mı? Kayınvalide de ne zorluklarla alınan evinin kirasını alırdı. Diğer türlü orta yol bulmak değil uyanıklık oluyor. Neyse ki damat bey de gözü açıkmış, haklı olarak bitirmiş.