Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haksız buldum sizi. Bir ev mevzusu için me kadar da olay çıkartmışsınız. Bir de elin kadını neden üç gün boyunca sabahtan akşama kadar taziye evinde kalıyo gelmişler işte. Siz aramamışsınız bile. Daha dün dahil olmuşsunuz aileye yok benim evim yok bilmem ne. O eve ne emek harcadınız acaba.

Ay tam size sinir olmustumki oglanın aayrıldıgni yazdığiniz kısma gelince bir ferahladım. Sizden ayrilmiş kurtulmuş bir kurban falan kessin bence

Masallah Destan gibi yazmışsın okuyamadı da 5 ay da ne aşkı anlamadım 2 ay tanıştınız 3ay nisan demek ki çok büyük bir sevgi yokmuş bitmiş ve tek karşı tarafta değil. Sizde de varmış hayırlısı olsun hakkınız da geçmişe takılmayın

Geçinmeyi bilmiyormuşsunuz bu evlilik yürümezmiş, 5 ayda bunca laf söz çok. Karşı taraf deneyimsiz belli, Süleyman Demirel’e mi danışsın anasına danışıp çözüm arayacak.
Bu kadar aşk 5 aya çok fazla gelmiş. Yine böyle yollara girerseniz biraz tanıyıp tanışıp sonra nişana söze yol alın.

Eminim kira öderler oğullarına .
yok bastan vereceklermis 60-70bin kadar birikimleri var onu sayacaklar kiraya bize olsa bize de vereceklermis ..esimde forsati kacirdik senjn yuzunden dedi

bende kacan firsat kacacaksa boyle olsun dedim

Madalyon gibi kocaman altın kolyeler var ya, kusasım geliyor artık görünce
ya o kocaman bi altın liranın (beşibiyerde büyüklüğünde) zincire takıldığı dimi?

ben iç anadolululuyum
karadenizde büyüdüm
etrafım gene olarak doğulu

benim bildiğim 15-20 sene öncesine kadar o kocaman liralı kolyeleri afyon-uşak-aydın tarafının gelinleri takardı.
düz zinciri de (metre usulü) g.doğu gelinlerine takarlardı

ne olduysa oldu tuğralı kolye diye bir adet peyda oldu (tamam diriliş osman ertuggul murat ,dur bilemedim murat var mıydı?)
da yoktu yahu böle adet, bu nereden çıktı?

Geçmişe takılmayın,artık ne derlerse desinler...Önünüze bakın,kurcalamayin,sonu gelmez.Siz üzülürsünüz.Anlattiginiz kadarıyla siz çok hatalı davranmissiniz,yazmışlar zaten.Tavsiyem bundan sonra yeni ilişkinizde bu şekilde davranmayın.Hatalarinizdan ders çıkarın...

Ay tam size sinir olmustumki oglanın aayrıldıgni yazdığiniz kısma gelince bir ferahladım. Sizden ayrilmiş kurtulmuş bir kurban falan kessin bence
valla yüzde yüz katılıyorum.aile resmen kurtulmuş kurban kesmeli üstüne de.konu sahibi de gene aynı şeyleri yapmak için başka kurbanlar bulsun kendine.diyeceklerim bu kadardırrr

benim de var öyle demeee.elalem almadı demesin diye almıştım.ha taktım mı yok 12 senede 1 kere taktım attım kenara.her gelinde var.olmayanı dövüyorlar

Sen ne anlarsın aşktan gadın, sus bakim.
Ben hemen anladım, aşk bu, inanılmaz bir emek var her satırında görmüyor musun?
O möbleler perdeler hepsi aşkla seçilmiş dile gelmiş güpürler, fon perdelerle cilveleşmiş... Kelebekler uçuşuyormuş kiii kötü kalpli cadının iksirlerini hazırladığı karanlık mutfağı, prensesin üzerine yürümüş, prenses kendini zor atmış dışarıya. Diğer ev "Aşk aşk" diye inim inim inlemiş. Sen gibiler duyamaz onun sesini... Sonra kötü kalpli cadı, prensi doldurmuş, prensesle prensin arasına kara kedi girmiş, aşkı da inek içmiş dağa kaçmış, yanmış bitmiş kül olmuuuğğş

yok bastan vereceklermis 60-70bin kadar birikimleri var onu sayacaklar kiraya bize olsa bize de vereceklermis ..esimde forsati kacirdik senjn yuzunden dedi

bende kacan firsat kacacaksa boyle olsun dedim
Vermezler . Buraya yazıyorum. O parayı verecek adam onu peşinat yapar , ucuz yollu başını sokacak kadar ev alır zaten. Ama parayı yem yapıp hazır eve konmak daha karlı tabi. Üstelık kendi oğlu, bi ömür çıkaramaz o evden. O yetmiş bin tl kaynınızın 70 bin gözeneğinden ilmek ilmek çıkmazsa ben de bişey bilmiyorum.

Nerden çıktıysa geri girsin o adet, böyle çirkinlik yok yav.

Nerden çıktıysa geri girsin o adet, böyle çirkinlik yok yav.
zaten altının gramı 1000 i geçti.mecbur kalkacak o adetler.elin kızına o kadar altın alacağım diye ne teyzeler yamalı çoraplarla eski terliklerle gezdi bizim memlekette.yeni kaynanalar akıllı ama çok şükür.

Şu devirde kira vermeden, para ödemeden 10 yıllık bile olmayan, üstüne istediğiniz gibi tadilatını yapabileceğiniz ev sahibi oluyorsunuz yine de beğenmiyorsunuz birde kayinvalidenizin ben oturacağım dediği eve göz dikiyorsunuz. Tadilatı da yapmayı kabul etmişler ne diye annen de annen diye direttiniz ki. Ev için fırsatı siz kollamışsınız ama kayinvalide erken davranmış.
Evlenseydiniz yillarca kayinvalideniz gibi o evi gözlerdiniz. Bu durum evliliğinizi de etkilerdi, bence onlarda bunun farkina vardılar bitmemesi için uğraşmadılar.
hakkınızda hayırlısı buymuş üzülmeyin arada laf taşıyan kişilerlede görüşmeyin, siz kendinizden eminseniz onlar konuşur durur en fazla.

Iyi ki ayrılmışsınız konu sahibi ex nişanlınız adına şükrettim.

Onlar da çok rahatlamıştır.

Boguldum yazdıklarınızı okurken. Kadının kendi evinden diger evine taşınması resmen suç olmuş.

Surat astım sürekli annen annen dedim diyorsunuz. Merak ediyorum nerden alıyorsunuz bu cüreti.

Düğüne 2 ay kalmış ve utanmaz terbiyesiz aile sadece bilmem kaç tane oturma takımi ve sadece beyaz esyaciklar bir de sadece masacik almışlar. Bir de sadece gelinlik ve düğün salonu tutmuşlar. Ve sadece.mutfak dolapları ve duşa kabin değişmiş. Bir de sadece size ev vermişler. Aslında siz konsol bile istememişsiniz sonra alınsın diye razı olmuşsunuz ne kadar tok gözlüsünüz. Siz sadece kayınvalidenin diğer.daha yeni ve güzel olan evini istemişsiniz bunda ne var. Oturmasın kaynana gerekirse kiraya çıksın ama siz o evde oturmalıydınız sonuna kadar trip attınız hakkınız tabi. Bi de önceden evde bulunan tv yi kullanmayı teklif etmişler böylesi duyulduk şey değil.

Valla içten bir ohh olsun diyorum size. Çocuk şükür ki bir aydınlanma yaşamış ve sizden kurtulmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…