Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
Beğendiğin evi istemen bana çok normal geldi. Eski kaynanan seni kıskanmış ki hemen diğer eve geçmiş.
Ayrıca insan yeni eşya yeni dolap tabiki de ister neden kaynanamın eski perdelerini kullanayım ki sanki o evleniyor
İlişkiler arasında illa ki bi sen haklı olursun bi sevgilin haklı olur senin de ufak tefek hataların vardır illaki ama burdaki konu farklı
Bence ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz şu an çok üzgün olmalısın ama ilerleyen zamanda sen de rahatlayacaksın
Her şeyi annesine anlatan adamdan hayır gelmez.
Her ailenin sırları vardır. Annem üzüleceğine biz üzülelim ne demek
Ana kuzusu biriyle beraber olma bir daha bence
Benim sende gördüğüm tek hata isteme söz olduktan sonra ev konusu konuşulmuş
Bence istemeye geldiklerinde her şey net olmalıydı. O zaman öğrenmemeliydin bu ev değiştirme olayını belki daha önce bilseydin sözlenmeden bitirirdin bu işi

bir erkek adına tüm kadınlar kulübü topyekün mutlu olduk.bu günleride mi görecektik?genelde linç ederdik erkekleri

Herseyin yenisini ve güzelini isteyen insan çalışır ve alır gidip el alemin evine barkında çöreklenmez

acaba annesi babasi kizim yapma etme bu yaptigin arsizlik gorgusuzluk milletin alinteriyle aldigi evine oturacaksin bide laf ediyosun demedi mi? Yoksa herseyi iste kizim ne koparsan kardir gerekirse kv ac susuz otursun senin herseyin tam olsun mu dediler

Herseyin yenisini ve güzelini isteyen insan çalışır ve alır gidip el alemin evine barkında çöreklenmez
Orası tabiki de öyle ama şimdi yeni evleniyor hevesli kız
Kız tarafı da erkek tarafı da bi şeyler yapmalı
Kız yeni eşya istiyor diye hepsini kendisi alacak hali yok. Eşiyle beraber alacaklar

Yok mu sizin bekar tanıdığınız hazır konu sahibi de nişan atmış. Sevaptır.

5 aya kadar okudum
Evlenmeyin yav 5 ayda yazik gunah size de ailenize de.diger mevzulari da okumadim ama cok normal.tanimiyorsunuz ki birbirinizi once bi tanisaydiniz.

Kız yeni eşya istiyor diye hepsini kendisi alacak hali yok. Eşiyle beraber alacaklar
bir başkasının evine çöreklenmek ne peki?evler kadının istediğinde oturur.kalan evi bile vermek zorunda değil de gene kaynana iyi kadınmış vermiş.ben olsam kirasını alır çatır çatır yerdim.gelini de çalışan kız alırdım misss.editğlum yok kızım var

benim kynana verir helede kaynima cikmazlar ama eve de bakarlar yani yalan degil daha dogrusu baktirirlar

Kayinvalide en başta söylemiş o eve geçeceğini burada kıskanan konu sahibi her yolu denemiş ev için ama kayinvalide hızlı çıkmış kaptırmamış evi

ilahi sen gece gece iyi oldu bu konu gülüyoruz biraz. Sen bu kızda kuracakları eve dantel ve birkaç tabak çanaktan başka bir çeyiz getirecek potansiyeli görüyor musun? Millete.kök söktürmüş.

İsterse istediğini yapar tabi kaynana ama ilk başta iki eve de bakmaya gitmişler ya çocukta o evi istemiş diye hatırlıyorum
Sağlıkla büyüsün kızın

İsterse istediğini yapar tabi kaynana ama ilk başta iki eve de bakmaya gitmişler ya çocukta o evi istemiş diye hatırlıyorum
Sağlıkla büyüsün kızın
en bastan kv nin oraya oturacagi belliymis aslinda damat adayi annesini ikna ederim dusuncesiyle o evi de gostermis ama kv oturmalarina musade etmemis yillardir o eve tasinmak istiyormus zaten kadincagiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…