Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lüx düşkünü olmak kötü birşey değil ki her insan herşeyin iyisini ister bunun dedikodusuna bile üzülmem komik salla gitsin.
Herkes neyin ne olduğunu bilir merak etme istediğini kadar hikâye yazsınlar. Farkındamısın seni vurabilecekleri birşey yok ortada varsın paragöz desinler. Kısaca ittir et gitsin bırak ne desinlerde desinler.

Aşığız seviyoz deyince böyük aşk oluyor işte. Oturduğun yerden şunu isterim bunu da isterim, isterim de isterim diye sayıyorsun, bundan büyük emek mi olur? Bi de karşı taraf hızını alamayıp olmadık şeyler de konuşmuş , tam sirke dönmüş ortalık ya.

Sırf kayinvalide istiyor diye diğer eve kafayı takmadıysa bende birşey bilmiyorum.
Yanlışınız var. Dolaplar üstüne üstüne gelmiş. Tezgah alttan, dolaplar üstten, çilekli sütü boğmuşlar. Lavabo kurtarmaya çalışmış ama fayda yok. Allah kimsenin başına vermesin.

Net haksizsiniz hatalisiniz . Ev bulmusunuz kayınvalide geçecek diye surat yapmış konusmamis tavır almışıniz. Anane bile üzmeyin istiyor demiş uzatmadan direk eve taşının yani ne olacak . O evi de zamanla değiştirirdiniz .

Benim anladigim orda 4+1 ev bakmislar, ama yine hanim kizimizin icine sinmemis ve begenmemis. O yüzden tekrar kayinvalidenin evine anlasilmis. O "annem nereye isterse oraya" da ex-damatin o iki evin arasinda annesinin istedigini sececegini söylüyor.
"Ama o arada biz evle ilgili yine aramızda konuşuyoruz tartışıyoruz bi gün bana dedi ki tabi ki annem nereyi isterse orası olacak dedi. Bi gun de ben dedim ki oh ne güzel ya x anne evini düzdü koştu keyfi yerinde oturuyo , bi de bize bak bir ay kalmış hala nolacak belli değil dedim." Annemin hakkinda böyle konusan ve iki de bir annen annen annen diyen birini bende getirip evine oturtmam.

Konu sahibi yeniden konusuna yazar mı , yazmaz mı bilmiyorum.

Ancak bu devirde bir insan neden ayrı bir salon takımı ve oturma odası takımı alır , anlayamıyorum.

İstenilen koltuk takımı neyse salona alıp , orada oturmak daha güzel değil mi ?

altı üstü 5 aydır tanıdığın insan için 5 senelik mevzu yazmışsın.
sonları okumadım.
3 gün akşama kadar sizde oturmaları ne hakkı anlamadım öyle haksa kadınında kendi evinde canı hangisini istiyorsa oturması hak.
ayrıca geçinmeye gönlünüz yokmuş. kincisiniz.
bayramda yaşlı olanlar ziyaret edilir.

Hırsımı alamadım yine geldim. Konu sahibi neredesin gel hele gel, yav şu konuyu tam oluyan var mı? Bu kadar destan yazmış da, gelin hanım ve tarafı ne yapmış, ne almış? Onu bunu istemiş de istemiş, beyaz eşyaları bile oğlan tarafına kitlemişler. İki çulla gelin olacaktın değil mi

Bazi ailelerde kadinlar ve erkekler ayri oturuyor..belki ondandir

Bazi ailelerde kadinlar ve erkekler ayri oturuyor..belki ondandir

Olabilir. Gerçi o tür bir aile yaşantısına sahip olmamakla beraber , bir komşumuz bu şekilde bir ev kurdu. Salon , oturma odası, yatak odası. En son evde doğacak bebeğe yer yoktu. Koltuğu itip beşiği koyarım diye düşünüyordu. O odada da büyük ekran tv varken ; bebeği orada mı yatırdı , en son ne oldu , bilmiyorum.

Yanlışınız var. Dolaplar üstüne üstüne gelmiş. Tezgah alttan, dolaplar üstten, çilekli sütü boğmuşlar. Lavabo kurtarmaya çalışmış ama fayda yok. Allah kimsenin başına vermesin.
Çünkü diğer evdeki kiracı temiz kullanmış evi kayinvalideye pis deniyor alt metinde.

Diğer evde olsa, banyo falan da yaptırmayacaktı direkt içine girerdik dediğine göre. Ama içinde yaşayan kayinvalide olunca, ondan sonra bazı şeylerin sıfır olması gerekiyor.

Üstüne üstüne gelen kayınvalide.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…