- 29 Mayıs 2021
- 13.134
- 85.171
- 36
-
- Konu Sahibi strawberry milk
Sırf kayinvalide istiyor diye diğer eve kafayı takmadıysa bende birşey bilmiyorum.Süslemesin efenim neyini süsleyecek daha, beleş ev veriyor bundan ala kolaylık mı var? Yok, "Analar taş yesin, yarımşardan beş yesin" hesabı, sevmem.
Konudaki gelin karakteri zaten tövbeler olsun bi şey. Diğer evi görünce "Bu ev sıcacık, küçük evimiz, yuvamızz"... Sanki bana küçük Emrah. Nasıl da giriyor damadın aklına nasııl... Sinsiiğğ ahshs
Ben evlendiğimde tayini beklediğimiz için eşimin 1+1 bekar evine geçmiştik. L koltukta uyuyordukBir de ne kadar aşık olduğunuza dair methiyeler yazmışsınız da aşkından böylesi gözü dönen insan o evi cennet gibi görürdü
Ahahaha bu deyimi çok sevdim . Ya bu ilk başta niyeyse karşılıkli show olayı oluyor . Yalnız burda gelin o kadar ustelemis ki . Ben bu de şu kafayı anlamıyorum adamın hayatında sadece beş ay varsın hangi kafayla her diyeceğinin yapılacağina inandın ? Daha arada sevgi ve güven bağı tam oluşmamış bile her şeye naz niyaz . Yani bizde bir deyim vardır yazamıyorumbulmuş da bunuyor deyim bari
Üzecek gibi duruyorlar.
Bence konu sahibinin meselesi dolap değildi . Dişini geçirmek diye düşünüyorum . Bu kadar takıntıdan bunu anlıyorum . Annanesi vefat etmiş üç gün sonra geldiler diye onun bile kinini tutmuş . Dediğim gibi el elinkini görmeyince en büyüğü kendinde sanırmış . Sandı ki geçiririm dişimi işte o iş öyle kolay değilAlmanlarin meshur bir lafi vardir: "Hediye edilen atın agzina bakilmaz." Burdada "Hediye edilen evin dolabina bakilmaz" diyebiliriz
Nikah olmuş mu ne ara çocuk olmuş
Yarısına kadar yani nişanı attığınız yere kadar ancak okudum ve oraya kadar olan kısmında açıkcası hiç haklılık payınız yok.Size gereksiz gelebilir benim için her ayrıntısıyla anlatmam gereken önemli bi konu. Okumadan geçebilirsiniz
Ben de çok duydum böyle bekar evinde uzun süreler hattaBen evlendiğimde tayini beklediğimiz için eşimin 1+1 bekar evine geçmiştik. L koltukta uyuyordukeşyalar sonra alındı, ev tutuldu. Demek ki 1 buçuk ay benim yaşadığım evi görse kaçar gider bu kız
Bence ex nişanlıyı döndürme ritüeli başladıKonu sahibi konusuna yazmaktan vazgeçince , üyelerin yorumlarında bahsettikleri gelinlerini yorumlamaya başladık.
8 aylık falan.Çocukları kaç yaşında ? İnşallah mutlu, sağlıklı,huzurlu bir çocuk olur.
Bence ex nişanlıyı döndürme ritüeli başladı
Bir kız bir oğlum var. Bu tarz konuları okuyunca delleniyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten. 3 araba değiştirerek gittim okula yıllarca hamileyken, bebeğim küçükken, hastayken.. kendimi konu sahibinin ex kv yerine koyuyorum. günde bilmem kaç saat derse girip kuş kadar maaşımla boğazımdan kılığımdan kıyafetimden kısıp aldığım evde oturmamı bana hak görmeyecek gelin hanım anan da anan diyip duracak oğluma.. hani düşman başına derler ya aynen öyle konu sahibi.. kv ve ailesinin verilmiş sadakası varmış..Ahaha konu senin niye içine oturdu kızhadi benim oğullarım var sinirlerim bozuldu gelecekten korktum bir miktar sana noluyor ay neyse ya şaka bir yana Allah evlatlarımızı iyi huylu, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Adam biraz safa benziyor o yüzden olabilir bence.Bu aşamadan dönüş olacağını sanmıyorum. Tabi insanlar çeşit çeşit , ne olur bilinmez.
8 aylık falan.
Tabii canım o kadar zorlan, çalış didin. Gelip begenmesinler bir deBir kız bir oğlum var. Bu tarz konuları okuyunca delleniyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten. 3 araba değiştirerek gittim okula yıllarca hamileyken, bebeğim küçükken, hastayken.. kendimi konu sahibinin ex kv yerine koyuyorum. günde bilmem kaç saat derse girip kuş kadar maaşımla boğazımdan kılığımdan kıyafetimden kısıp aldığım evde oturmamı bana hak görmeyecek gelin hanım anan da anan diyip duracak oğluma.. hani düşman başına derler ya aynen öyle konu sahibi.. kv ve ailesinin verilmiş sadakası varmış..
konu sahibi demiş ki bu evi kiraya verelim başka eve çıkalım yani illa kayınvalidenin evinde oturalım dememiş sanırım. Ama damat adayı “annem nerede isterse orada oturacağız” demiş. Eğer doğru anladıysam ben konu sahibine hak verdim. Ayrıca iftira atılması çok çirkin. Eşyalar pahalı geldiyse biz alamayız hadi bize müsaade deseler kafiydi ki demişler zaten bir de neden iftira atılıyor lüks düşkünüydü diye arkasından konuşuluyor çok absürd bir durum.
Çok düşesi varmış..