Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Bakın her yorumda kendinizi sucluyosunuz farkında mısınız akıl sağlığınız asla yerinde değil asla hemde. Aileniz napiyosun demiyo mu size? Adam ve annesi zaten habire asaglamislar sizi ne korkutmasi? Evlilik meraklısı olma bu kadar uzulebilirsin ama senin maaşını sorgulayan asaglayan insanlar yarın öbür gün aldığın gezdigin tozdugununda hesabını yapacak

Her yorumunda gözümun içine bakiyo demissin neden şaşırıyorsun ki bu forumda gözünün içine bakıp terkedilenler aldatilanlar o kadar çok ki.
Bende son anına kadar başkası için terkedildigimde adam kapımda köpekti tak diye ayrıldı benden. Bu bı güvence mi? Aliskanlikmis demis. Üzgünüm ama seni sevmiyor bunun senle ilgisi yok. Evlenmek için evlenecek evlensede evde oturtucak seni ve aldatilacaksin. Bunu mu istiyorsun? 8.5 yil gitmesin hazır bildik kız evleneyim gitsin kafasında olan birisi toparlan kendine gell

Ama nasıl bir anda kestirip atabiliyor ayrılık mesajına bakın Bu konuda yüz yüze ve yazışarak pek çok kez görüştük. Artık yüz yüze veya yazışarak bir şey elde edemeyeceğimizi düşündüğüm için ben de son birkaç gün süresince bazı şeyleri kendi içimde değerlendirdim. İkimizi de yıpratan bu konuda bir karara varmaya çalıştım. Yazdıklarımı kendi düşüncelerime dayanarak ve açıklamalarını kendi mantığımdan geçirerek yazıyorum. Sadece son yaşadığımız bu olaya göre değil geçmişte olanlar ve gelecek konusundaki endişelerimi de hesaba kattım. Genel olarak bu ilişkide yorulduğumu, iyi hissetmediğimi ve bu durumu idare edemeyeceğimi farkettim. Bu durumun zamanla da değişebileceğini düşünmüyorum. Kendimi dinlemeye, uzaklaşmaya ve içime dönmeye fırsat bulduğum şu birkaç günde kendimi daha iyi hissettiğimi görüyorum. Dolayısıyla bu süreci sonlandırmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Sevmediği için artık bağlılık yerine alışkanlık olduğu için kestirip atabiliyor. Dediğim gibi benim son dakikaya kadar gözümün içine bakan eğlence sonrasi beni almaya gelen adam sonraki gün başkasıyla beraber olmaya başladı kabullenmesi çok zor başta biliyorum ama Allah gösteriyor demek ki onunla olmamalisin eminim daha önceden de hep göstermiştir ama bazen anlayamiyoruz üzülme

Geçmişte olanlar dediği 8.5 senede elbette tartısmalar üzüntüler oluyor ama bana birgün kavga etmedi içine atmıs herseyi bu haksızlık böyle düşünen biri neden benim hayal kurmama izin verdi deseydi evleniyoeuz ama bana böyle davranmayacaksan birde 14 subatta yemek yemege gitmek istemişti az romantıkliği de vardı ben ise ogun ona annesiyle ilgili endiselerimden bahsetmiştim düğünyeri seçerken daha ucuzu olamazdı demesi her aldıgımıza karısması ve onlara sürekli maddi yardım yapmasından endisem konusunda meger son 14 subatımmıs kutladıgım

Bunların hepsinin hazır olmasına rağmen, demek ki içinize sinmeyen bir şeyler varmış ki ne gizleniyor benden bilmem ne diye atar yapmissiniz, değil mi?

O sırada belli ki sizinki blorf gibiymiş ki sonuna ondan uzulmussunuz bu kadar ama aslında içinize sinmeyen şeyler varmış ve o içinize sinmeyenlerde haksız da değilsiniz.

O nedenle önünüze bakmaya çalışın. 17 yaşından beri birlikte olduğunuz kişi ile de hem tesadufen denk gelmissinizdir çocukluk doneminden hem de alışkanlık da olmuştur bence de.

Bir terapist eşliğinde bir süre sonra çalışma yaptıktan sonra önünüze bakmaya çalışın derim. İnşallah sizin için daha uygun birisi karşınıza çıksın.

Ben narsistçe davrandım korkularımı kötü dille dile getirdim ama ben bencilim falan dedim çocuk korktu benden sonra da izin vermedim bekleyelim demesine annesiyle aramızı bulmak istemesine ragmen gittim annesine ne olur izin verin dedim annesi tamam kendiniz karar verin dedi ama dedim eylül zorladım hala daha o da eylül olmaz dedi ama bu nasıl karısmamak dedim bakın o da çözmek istiyo dedim o da gelinlikçİyi iptal etmeyin diyo dedim işte orda çok sinirlendi suçlu biz miyiz dedi sonra ortadan kayboldu cocuk zaten

Hala kendinizi suçluyorsunuz.

Bir suçlu varsa o da, ikinizin de yeterince olgun olmaması olabilir.

Yazdiklarinizdan öyle anlaşılıyor. Bence sizin için hayırlı olmuş, çocuk aklıyla seçtiğiniz ve başka kimseyi tanımadığınız sonra da evlilik sistemine geçtiğiniz olgun olmayan bir hayattansa yeni yeni insan tanıyın, kendinizi geliştirin, kitap okuyun, geleceğiniz daha iyi olsun inşallah.

Olgun olmadan evlenmek için evlenmek de asla mutlu etmiyor kimseyi.

Bugune kadar hep arkamdaydı annesini dahil etmesem bırakmazdı beni ama annesi çok katı davrandı o da aramızda kaldı ben annesini ikna etmek isterken daha da kızdırdım
annesi oğlunun mutlulugunu istese senle didişmezdi. oğlu da seni gerçekten sevse annesini sustururdu. sen de kendini suclama artık eziklik yapma sahsen ben böyle annesine kendisine yalvarsam kendimi aşırı ezik hissederim saçmalama duygusal bakma. 2gün sonra evlenince de bu kadın böyle yapacak demek ki en ufak sorunda oglunu doldurucak

İlk yüzükkeri verdiğim gece aglamaktan uyuyamamıstım ertesi gün barısıp yüzükleri taktıgımızda en kötü gecemdi dediğimde o da öylemi deyip sarılmıstı annesi de bana sarılmıstı ah kızım ah diye herşey yoluna girdi sandım sonra işte ben eylüle ısrar ettim ailesiyle restlestim benim ailemden yardım istedi çocuk bende biz halledelim dedim annem konuya dahil olubca o zaman bitirin dedi bu sefer annesi daha da sinirlendi sonra ben annesiyle konusup ikna etmeye çalısınca annesi daha da sinirlenince çocuk arada kaldı ve gitti bunu kabullenemiyorum

Keske en son annesine gidip izin verin lütfen bakın oğlunuz da çözmek istiyor gelinlkçiyi iptal etmek istemıyor demeseydim keske annesi çok sinirlendi küfür etti oğluna sana öyle bana böyle mi yapıyo diye bende hayır kafası karısmıstır ama son kararını versin lütfen dedim çocuk da ayrıldı

Bu kadar döküp saçıp,sonra arkasından salya sümük,ezik ezik kosmaniz o kadar saçma ki.Ergenlikte başlamış ilişki ,hayatı tanımadan aşık olmuşsunuz yetmemiş ileriki zamanlarda mantığınızı rafa kaldırmış her türlü eziklenmeye sessiz kalmış aman ağzımızın tadı bozulmasın,hemen evlenmem evlenmem lazım diye diye bu adamın her türlü yanlışını görmüş ,ama gormemezlikten gelmişsiniz ama insanız işte bir yerde aklınız galip gelmiş icinizdekileri dokmuşsunuz ama günün sonunda yine akıl rafa, gurur yerlerde ayaklar altında bir son.........

Döküp sacmamalıydım eger dusubcelerımı daha kıbar dile getırseydım hersey farklı olabılırdı dimi

Döküp sacmamalıydım eger dusubcelerımı daha kıbar dile getırseydım hersey farklı olabılırdı dimi
Hâlâ yanlış yollardasınız , döküp saçmaya gelene kadar ne cektimde burda patladım ,adam bana sinsi sinsi neler yapmış , nasıl bu hâle geldim diye sorgulamiyor ilişkide hâlâ hatalı kendinizi görüyorsunuz.Lutfen tedavi olun, manipüle edilmeye çok açık bir yapidasınız.

İşte zurnanın zort dediği yer. O yüzden nişanlının maaşını asla öğrenemedin. Senin evinin kazancı olması gereken paranın belkide yarısı kayın aileye akacaktı. O işlerine gelmemiş. Oğullarından geçinemeyeceklerini anlayınca nişanı bozdurmuş kadın. Baban haklıymış, herkes kendi yağında kavrulmayı bilmeli. Hem masrafın çoğunu senin ailen yapacak, sana oturulacak ev verecek, bunlar da oğullarını bedava yaşatıp maaşını yiyecekler. Sen oyunlarını bozmuşsun. Nişan senin yüzünden değil onların aç gözlülüğünden bozulmuş. Koca ve ailesini beslemekten kurtulduğun için şükret.

Annesi biz kuru ekmek de yerdik ama oğlum mutlu değil dedi bende ama biz çok mutluyuz bakın dedim resmimize bu olay oldugunda bile bana guluyordu dedim o da yine sinirlenip oğluna sardısonra dediğim hersey kötü niyetli algılandı cocuga ne dediyse ayrılık mesajında da yazmıs bu durumu idare edemeyeceğeim demiiş son kez annesine gitmemeliydim ben anne olarak. Görüp gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…