- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi nisanlimterketti
Bi de adamın ayaklarına kapansaydınız tam olurdu belki o zaman ayrılmazdı. Ah ah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gercekten ve ben aile olmayı herseyden çok istiyodum inanın granola seviyo diye ikimizd kaseler almıstım çeyize ona yemekler yapıcam diye guzel sunumluklar ama gittim ben sorumluluk alamam korkuyorum dedim nasıl bir zeka bendekiAhim çıktı çıkıyor. Iki sene önce abisi vefat etti birkac ay önce de annesi felç geçirdi Allah şifasını versin tabiki ama çok canımı yaktılar. Ben ayrıldıktan sonra karşıma eşim çıktı ve evlendim. Cok şükür iyiki onunla olmamış. Benim yaralarimi eşim sardı. Seninde karşına sevgine layık biri çıkacaktır inşallah.
Hala kendini suçluyorsun yapma. Gözlerindeki perdeyi kaldır. Senin maaşını sorgulayıp seni manipüle eden anne oğul varmış karşında. Şimdiden böyle yapanlar ilerde neler yapardı bi düşün. Elbette yuvan olacak ama seni hakeden insanlaAy gercekten ve ben aile olmayı herseyden çok istiyodum inanın granola seviyo diye ikimizd kaseler almıstım çeyize ona yemekler yapıcam diye guzel sunumluklar ama gittim ben sorumluluk alamam korkuyorum dedim nasıl bir zeka bendeki
Ne için bu kadar yalvarıp kendinizi düşünüyorsunuz ki ayrılık kararı aldığınız biri için ailesinin , çocuğun ayağına gidecek kadar degersizmisiniz. Param için sevecek olanda sevmesin uzak dursun bence kurtuldugunuza sevininMerhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
sizi küçümseyen bu sayede sizi öfke patlaması yaşayacak hale getiren insanların bi ayakkabısından su içmediğiniz kalmış yalvara yalvara. kendinize değer verin. bittiği iyi olmuşMerhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ama şöyle bir durum var ortada bir şey yokken yaptım sanıyorlar ve standsrtlsrımı bozamam demeseydim 1 ay sonraki düğünüme hazırlanıyor olacaktım belkide maas vs islere çok takıldım bos yere benim işim de az kazandırıyosa baska iş deneyebilirdim ama ben bana bakabilecek misin gibi ithamlarla korkuttumsizi küçümseyen bu sayede sizi öfke patlaması yaşayacak hale getiren insanların bi ayakkabısından su içmediğiniz kalmış yalvara yalvara. kendinize değer verin. bittiği iyi olmuş
sağlıklı düşünemiyorsunuz. yarın öbür gün çocuk oldu çalışamadınız ya da zor bi hamilelik geçirdiniz ya da battınız. nolucaktı. çok manipüle edilmişsinizAma şöyle bir durum var ortada bir şey yokken yaptım sanıyorlar ve standsrtlsrımı bozamam demeseydim 1 ay sonraki düğünüme hazırlanıyor olacaktım belkide maas vs islere çok takıldım bos yere benim işim de az kazandırıyosa baska iş deneyebilirdim ama ben bana bakabilecek misin gibi ithamlarla korkuttum
Eğer gerçekten sizi seviyor ve evlenmek istiyor olsaydı şu kadarcık şımarıklığı da kaldırırdı.Ama ben şımarıklık yapmamalı yüzüğü eline vermemeliydim veya hadi verdim eylül diye ısrar etmemeliydim
Güya bunca yıldır dolmua patlamıs artık mantıgıyla hareket ediyormus annesi de çok istiyodu ama benim ailem evliyken maddi yardım yapmamızı istemedi erkeğin ailesine çocuk da bunu ailesine para veremem nisanlımın ailesi istemıyo vermemi dediği için de sogumus olabilir annesi benden hata üstüne hataEğer gerçekten sizi seviyor ve evlenmek istiyor olsaydı şu kadarcık şımarıklığı da kaldırırdı.
Bana ailesi, özellikle de annesi pek istemiyormuş gibi geldi. Şimdi olması iyi olmuş, üzülme.
Hep destek oldum ona ilkkez maddi manevi korkan ben oldum o da kactı benim ailem oturacagımız evi vermıştı bize benim maasım daha az diye ama yinede söylendiler (benim standartlarım nasıl bozucam deme sebebim gizlenen maas nedeniyleydi bana asgarinin altında alıyorum dese bile ben elini bırakmazdkm onun zaten öğrenciyken hep yanındaydım hep kendi yediğimi içtiğimi kendim aldım, evlenince tüm yük onda olunca ne olacak diye korktum ki zaten bundan bahsedince tüm yükü alamam kötğ hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun işinle ilgili dedi) ek hiçbirsey istemedim evlenirken ondan ailem geecekten çok masraf yaptı ama önemsemediler evet benim sözlerim çok kırıcı ve evliliği sorgulatıcıydı ama açıkladım defalarca kendimi neden söylediğimi aslında sinirle dediğimi ama inanmadılsr yani affettiler ama ertelemeye taktılar bende hayallerım nedeniyle tutturdum
Ya aslında derdim serum parası su parası ekmek parası değil herşeyin bilinmez olması ben de o anda hastaydım ve serum almıstım bu olay gerceklesırken 1500 tl idi ben de bak serum 1500 tl karsılayabilecwk misin dedim çünkü bu bir mecburiyet bana çanta ayakkabı alacak mısın demedim tabiki ki bugune kadar maddi hiçbisey istemedim talep etmedim birtek koltuk, tv gelinlik aldılar geri kalanı kendi ailem ve kendim karsıladım ama baktım herşey benım üstüme kalıyor korktum açıkcası
Ben beni çok seviyo yeterki sevsin mutlu olalım maddi bisey istemıyırum diye düşünüyodum sonra o askere gitti 1 ay bende çevremi inceledim biraz ve bana nisanlım kahve ısmarlamzken arkadaslarımın sevgilisi bile bana kahve ısmarladı bir de çocuk bana sen eve ortak maas getirmezsen ben nasıl para biriktiricem dedi cocuk , bir de annesi oğlunu hiçbiseye elini sürmez gibi anlatınca bende endiselendim olaylar ondan bu raddeye geldi hep sustum işte sinirli anımda hepsini zehir ettim
yuh! bunları yaşamak ve hala kendini suçlamak hayretler içindeyimZaten cocuk dediki bu tartısmadan sonra bana sen çocuk olunca çalısamazsın ben kötü hayat yasamak istemıyorum sen bana vaat veriyosun dedi
8.5 senelik ilişkide mesajla ayrılan adam için üzülmeyin.
Ama benim için en önemli tarih senin dogum günün diyodu bu olaydan sadece 3 gün önce sonra ben onu şüpheye düşürdüm sonra da eylüldeki düğüne ikna etmeye çalıstım kaçırdım onuYa kimse sana deger vermiyor annesinin lafiyla hareket eden cocuk icinmi bukadar agladin ettin zaten kendin yalvararak iyice kendini kucuk dusurmussun ikinizde olgunlasmamissiniz evlenmedigniz iyi olmus sana asik olsa anasinin eteginin altindan cikardi sen anlayamiyosun bunlari
Ben bencilim tek olmaya alıstım nasıl olacak evlenince falan dedim ya korkuttum hem annesi hem adamı şüpheye düşürttün evliliğin temelini sorgulattın dediler açıkladım ben aslında kendimi ama inanmadılar 2 günde fikrin değişmez affettik ama düğünü erteleyeceksiniz dediler benim ailemde kafalarına soru soktun ertelensin ısrar etme dediler ama ben korktum ısrar ettim de ettim nesnel dsvrandım nedime sabahlığına kadar hazırdı çünkü ertelemek istemedim kaçacagını düşünemedimAma benim için en önemli tarih senin dogum günün diyodu bu olaydan sadece 3 gün önce sonra ben onu şüpheye düşürdüm sonra da eylüldeki düğüne ikna etmeye çalıstım kaçırdım onu