- 4 Mayıs 2023
- 734
- 788
- 23
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Pes diyorum pes insallah ilerde çocugunuzun karsısına sizin gibi birisi çıkmaz insan yasattıgını yasar bunu unutmayın kimseye ahlak dersi vermek haddime değil ama allah uzak tutsun evlatları kardeslerımızı ve kendimizi sValla bence övünülecek bir şey. Sırf yıllardır beraberim diye daha iyi opsiyonları kaciramazdim. Siz de tahammül edilebilecek birisi değilsiniz mesela, sırf kaç senedir berabersiniz diye evlenmek zorunda hissetmiş çünkü başka bir şey girmemiş çocuk. Şimdi ise gözü açıldı ve yılların tecrübesi ile bir seçim yapacak artık. Siz de daha iyi bir tercih yapacaksınız merak etmeyin, bu kadar tecrübe boşa gitmeyecek. Kendinize de çeki düzen verip hatalarınizdan ders alacaksınız. Hayat böyle bir şey.
Havsab. Ay valla bir size bir kendime bakıyorum da umarım benim gibiler çıkar karşısına diyorum. Çocuk illallah etmis yakasını zor kurtarmış valla sizden. Neyse nihayetinde çok güzel bir evliliğim var o kadar tecrübenin üstüne, darısı başınıza.Pes diyorum pes insallah ilerde çocugunuzun karsısına sizin gibi birisi çıkmaz insan yasattıgını yasar bunu unutmayın kimseye ahlak dersi vermek haddime değil ama allah uzak tutsun evlatları kardeslerımızı ve kendimizi s
Abla bişi sorcam sen 2021 de üç aylık evliymişsin, burda da nerdeyse anne karnında başlayan ilişkin var nasıl oluyo?Pes diyorum pes insallah ilerde çocugunuzun karsısına sizin gibi birisi çıkmaz insan yasattıgını yasar bunu unutmayın kimseye ahlak dersi vermek haddime değil ama allah uzak tutsun evlatları kardeslerımızı ve kendimizi s
Bunu artık açıklamaktan yoruldum galiba o soruyu dikkate almayınn :)Abla bişi sorcam sen 2021 de üç aylık evliymişsin, burda da nerdeyse anne karnında başlayan ilişkin var nasıl oluyo?
Kuzenine açtın di mi konuyu?Bunu artık açıklamaktan yoruldum galiba o soruyu dikkate almayınn :)
Canım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardınHavsab. Ay valla bir size bir kendime bakıyorum da umarım benim gibiler çıkar karşısına diyorum. Çocuk illallah etmis yakasını zor kurtarmış valla sizden. Neyse nihayetinde çok güzel bir evliliğim var o kadar tecrübenin üstüne, darısı başınıza.
Çok yüzeysel bir insansınız. Hiç hayat tecrübeniz yok. Duvarlara çarpa çarpa bir şeyleri öğreneceksiniz ne diyim.Canım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardın
Al işte, başladık, demiştim. Şimdi de böyle yiyip bitireceksin kendini.Ben daha sevgi dolu ask heyecan dolu biri olsaydım ona karsı birde herşeyde kompleks yapııyodu kendini asagıda görüyodu oyle olmasaydım aldatır mıydı yine sanırım o karaktersiz
Valla ya engel olamaıyorum suçlamaya insan şok oluyorAl işte, başladık, demiştim. Şimdi de böyle yiyip bitireceksin kendini.
Senin de hataların vardı ama ana-oğul sütten çıkmış ak kaşık değillerdi, bi turlu anlamak istemedin, oğlanı akladın pakladın, kendini yerden yere vurup durdun.
Eminim şimdi de bu ilişki olayını takıntı yapacaksın; ne zaman başladı, nasıl başladı, başlaması mı lazımdı hemen, benim yüzümden oldu kesin, ben itekledim, bana inat mi sizce..vs vs diye diye işkence edeceksin kendine.
Lütfen ama lütfen uzman desteği al, olayları doğru şekilde değerlendirmen için, kendi iyiliğin için. Yoksa üzülmeye devam edeceksin.
Bu heriften haber alma artık, haber getiren götürene de gerekeni söyle, kahrından ölsen de onlara cool görün en azından, beni ilgilendirmiyor, lütfen artık ondan bahsetmeyin falan de.
Hakaret gibi algılıyorsun ama, lütfen bi uzmanla görüş, bu susmayan düşüncelerin, kaygıların, kendini suçlayıp durmaların için mutlaka faydası olacaktır.Valla ya engel olamaıyorum suçlamaya insan şok oluyor
Aslında kurtulduğuna sevinmen lazım.Dugunden sonra ogrenseydin daha kötü olurdu bence.Haa diyince kolay kolay boşanamazdin.Seni aldatan adama aynı evin içinde katlanmak zorunda kalirdin.En üzüldüğüm de kızla ilk bazı şeyleri yasadı buyuk ihtimal kıza cok baglanmış olmalı tutku ask ve heyecandan gözü benim acımı görmüyor ki bana nasıl davranırdı herkes biliyo herkes yapar o yapmaz derdim çünkü gercekten ezikti ne zaman cebi biraz para gördü kendini bişey sanmış olmalı ondan demekki mesajla ayrılıp sırra kadem bastı
Peki neden bu kadar kafamın içi susmuyo neden kendimi suçluyorum hep ilişkide çocugu çok umursamazdım bile nişanda bile arkadaslarımın yanında durdumHakaret gibi algılıyorsun ama, lütfen bi uzmanla görüş, bu susmayan düşüncelerin, kaygıların, kendini suçlayıp durmaların için mutlaka faydası olacaktır.
Sen bu düşüncelerle evli şekilde aldatılsan ben ne yaptım da dışarı gitti diye düşünürsün. Kendini geliştir gözünü seveyim. Git biraz piskolojik kitap oku. Kolay manipüle ediliyorsunPeki neden bu kadar kafamın içi susmuyo neden kendimi suçluyorum hep ilişkide çocugu çok umursamazdım bile nişanda bile arkadaslarımın yanında durdum
Bazı sıkıntılı durumların var demek ki. Ben de bi ayrılık sonrası durmadan kendimi suçlayıp harap olmuştum ve psikolog+psikiyatr ile görüştüğümde kaygı bozukluğu yaşadığımı öğrenmiştim.Peki neden bu kadar kafamın içi susmuyo neden kendimi suçluyorum hep ilişkide çocugu çok umursamazdım bile nişanda bile arkadaslarımın yanında durdum
Her şey tip değil. Bende terkedildim baskasi için üç ay oldu geçiyor bisekilde. Çirkinlik guzellik asla değil mevzu. Bana kalirsa bende o kızdan güzelim kariyerliyim ama demek ki onu anladı kafaları uyuştu bende bulamadığını ona buldumSeninkide oyle olmuş. Kalbini isitmis, içi ısınmış karaktersiz tabi aileside öyle ama artik bitti Sizde histerik var hiç normal değil. Çok aci yaşadığın ama hala başka konulardasin. Eminim dönse yok demezsin. Ve evet bazen insanlar iliskideyken kafasinda siliyor bitiryor kimse yas tutmak zorunda değil. Önünüze bakinCanım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?