• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

sizi anlıyorum, uzun süren ve ciddi bir ilişkiymiş sizinkisi. haliyle biterken oturup açıkça konuşmak, nedenleri mantık çerçevesine oturtmak istiyor insan, ama bunlar olmayınca kafada bir tamamlanmamışlık oluyor. Beyin de bunu açıklamalarla doldurma isteği duyuyor haliyle düşünüp duruyorsunuz. Ama bu düşünmekle çözülmüyor maalesef, her defasında aklınıza başka detaylar gelip acabalarla kendinizi yıpratıyorsunuz. Yaşadığınız çok normal bir süreç ancak uzar da hayatınızın akışını engellerse sıkıntı yaratır, o nedenle bir yandan da önünüze bakmaya devam edin. Baktınız aradan biraz daha zaman geçmiş ama kafanız hala aynı şekilde bu konuya takılıyor bir uzmandan yardım almayı deneyin.

Valla bence övünülecek bir şey. Sırf yıllardır beraberim diye daha iyi opsiyonları kaciramazdim. Siz de tahammül edilebilecek birisi değilsiniz mesela, sırf kaç senedir berabersiniz diye evlenmek zorunda hissetmiş çünkü başka bir şey girmemiş çocuk. Şimdi ise gözü açıldı ve yılların tecrübesi ile bir seçim yapacak artık. Siz de daha iyi bir tercih yapacaksınız merak etmeyin, bu kadar tecrübe boşa gitmeyecek. Kendinize de çeki düzen verip hatalarınizdan ders alacaksınız. Hayat böyle bir şey.
Pes diyorum pes insallah ilerde çocugunuzun karsısına sizin gibi birisi çıkmaz insan yasattıgını yasar bunu unutmayın kimseye ahlak dersi vermek haddime değil ama allah uzak tutsun evlatları kardeslerımızı ve kendimizi s

Pes diyorum pes insallah ilerde çocugunuzun karsısına sizin gibi birisi çıkmaz insan yasattıgını yasar bunu unutmayın kimseye ahlak dersi vermek haddime değil ama allah uzak tutsun evlatları kardeslerımızı ve kendimizi s
Havsab. Ay valla bir size bir kendime bakıyorum da umarım benim gibiler çıkar karşısına diyorum. Çocuk illallah etmis yakasını zor kurtarmış valla sizden. Neyse nihayetinde çok güzel bir evliliğim var o kadar tecrübenin üstüne, darısı başınıza.

Abla bişi sorcam sen 2021 de üç aylık evliymişsin, burda da nerdeyse anne karnında başlayan ilişkin var nasıl oluyo? 🤣

Havsab. Ay valla bir size bir kendime bakıyorum da umarım benim gibiler çıkar karşısına diyorum. Çocuk illallah etmis yakasını zor kurtarmış valla sizden. Neyse nihayetinde çok güzel bir evliliğim var o kadar tecrübenin üstüne, darısı başınıza.
Canım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardın 😅

Senin de hataların vardı ama ana-oğul sütten çıkmış ak kaşık değillerdi, bi turlu anlamak istemedin, oğlanı akladın pakladın, kendini yerden yere vurup durdun.
Eminim şimdi de bu ilişki olayını takıntı yapacaksın; ne zaman başladı, nasıl başladı, başlaması mı lazımdı hemen, benim yüzümden oldu kesin, ben itekledim, bana inat mi sizce..vs vs diye diye işkence edeceksin kendine.
Lütfen ama lütfen uzman desteği al, olayları doğru şekilde değerlendirmen için, kendi iyiliğin için. Yoksa üzülmeye devam edeceksin.
Bu heriften haber alma artık, haber getiren götürene de gerekeni söyle, kahrından ölsen de onlara cool görün en azından, beni ilgilendirmiyor, lütfen artık ondan bahsetmeyin falan de.
🥲

En üzüldüğüm de kızla ilk bazı şeyleri yasadı buyuk ihtimal kıza cok baglanmış olmalı tutku ask ve heyecandan gözü benim acımı görmüyor ki bana nasıl davranırdı herkes biliyo herkes yapar o yapmaz derdim çünkü gercekten ezikti ne zaman cebi biraz para gördü kendini bişey sanmış olmalı ondan demekki mesajla ayrılıp sırra kadem bastı
Aslında kurtulduğuna sevinmen lazım.Dugunden sonra ogrenseydin daha kötü olurdu bence.Haa diyince kolay kolay boşanamazdin.Seni aldatan adama aynı evin içinde katlanmak zorunda kalirdin.

Hakaret gibi algılıyorsun ama, lütfen bi uzmanla görüş, bu susmayan düşüncelerin, kaygıların, kendini suçlayıp durmaların için mutlaka faydası olacaktır.
Peki neden bu kadar kafamın içi susmuyo neden kendimi suçluyorum hep ilişkide çocugu çok umursamazdım bile nişanda bile arkadaslarımın yanında durdum

Peki neden bu kadar kafamın içi susmuyo neden kendimi suçluyorum hep ilişkide çocugu çok umursamazdım bile nişanda bile arkadaslarımın yanında durdum
Sen bu düşüncelerle evli şekilde aldatılsan ben ne yaptım da dışarı gitti diye düşünürsün. Kendini geliştir gözünü seveyim. Git biraz piskolojik kitap oku. Kolay manipüle ediliyorsun

Bazı sıkıntılı durumların var demek ki. Ben de bi ayrılık sonrası durmadan kendimi suçlayıp harap olmuştum ve psikolog+psikiyatr ile görüştüğümde kaygı bozukluğu yaşadığımı öğrenmiştim.
Küçüklükten gelen travmalar da etken tabii; değersizlik, SUÇLULUK hissi, bunların sebep olduğu özgüvensizlik ve aşırı duygusallık. Ayrılık sonrası üzülmek elbette normal ama senin bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip durman, haftalardır tek adım ilerlememen ve durmadan kendini kemirmen normal değil.

Canım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardın 😅
Her şey tip değil. Bende terkedildim baskasi için üç ay oldu geçiyor bisekilde. Çirkinlik guzellik asla değil mevzu. Bana kalirsa bende o kızdan güzelim kariyerliyim ama demek ki onu anladı kafaları uyuştu bende bulamadığını ona buldumSeninkide oyle olmuş. Kalbini isitmis, içi ısınmış karaktersiz tabi aileside öyle ama artik bitti Sizde histerik var hiç normal değil. Çok aci yaşadığın ama hala başka konulardasin. Eminim dönse yok demezsin. Ve evet bazen insanlar iliskideyken kafasinda siliyor bitiryor kimse yas tutmak zorunda değil. Önünüze bakin

Dönse tabiki bakmam aldatılmak affedilecek bisey değil hele ben üzgünken gaddarca basıp gitmesi asla affedilir değil allah kurtarmıs diyorum evlenmiş olsam kabusu yasayacaktım o kısımda hemfikirim ama yinede bunca yıllık seyleri bozmak benim de hatam illaki o yuzden kızgınlığım kendime

Back