• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Valla ben şok oldum hiç öyle biri değildi ilk ilgi duyana evlilik stresiyle gitmiş belliki temmuzda başlamış diyor bide arkadaslarına buyuk bir yüzsüzlükle

Siz nerden öğrendiniz peki yeni bir ilişkiye başladığını
Ortak arkadaşınız mı söyledi
Ortak arkadasımız resim attı sevdiğim ve normal sartlarda 10 gün önce düğünümüz olacaktı adam kocam olacqkkken elin kızıyla sarılarak kalpli resim koymuş çocuk instagramına

Pardon edebiyat fakültesinde olduğumuzu unutmuşum
Edebiyat fakültesi mi. Fikir almak icin yazdiginiz bir forum burasi. Konuyu anlamazsak (ki anlamayan tek ben degilim, mesajlardan belli) nasil fikir verecegiz :) Türkçe kurallariyla ve düzgün yazma ile edebiyat fakültesinin ne alakasi var yahu.

Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
Senin de hataların vardı ama ana-oğul sütten çıkmış ak kaşık değillerdi, bi turlu anlamak istemedin, oğlanı akladın pakladın, kendini yerden yere vurup durdun.
Eminim şimdi de bu ilişki olayını takıntı yapacaksın; ne zaman başladı, nasıl başladı, başlaması mı lazımdı hemen, benim yüzümden oldu kesin, ben itekledim, bana inat mi sizce..vs vs diye diye işkence edeceksin kendine.
Lütfen ama lütfen uzman desteği al, olayları doğru şekilde değerlendirmen için, kendi iyiliğin için. Yoksa üzülmeye devam edeceksin.
Bu heriften haber alma artık, haber getiren götürene de gerekeni söyle, kahrından ölsen de onlara cool görün en azından, beni ilgilendirmiyor, lütfen artık ondan bahsetmeyin falan de.

Ne kadar bir beraberlik söz konusuydu? İlk konularınıza baktım, bu insanla 8.5 senelik ilişki demişsin ama 1-2 sene önce başka konu açıp evlilik geçirdiğini söylemişsin. Zaten sen bu çocuğu bırak. Bende söz attım pislik ailesi yüzünden benim hayatımda herşeyi çaldılar ama ben kazanıcam. Kadınlar olarak güçlüyüz bunlara boyun eğmeyeceğiz. Ailesi için bizi bu hale koyan karaktersizler gün gelir çoook pişman olurlar. Üzülme sakın.

Ne kadar bir beraberlik söz konusuydu? İlk konularınıza baktım, bu insanla 8.5 senelik ilişki demişsin ama 1-2 sene önce başka konu açıp evlilik geçirdiğini söylemişsin. Zaten sen bu çocuğu bırak. Bende söz attım pislik ailesi yüzünden benim hayatımda herşeyi çaldılar ama ben kazanıcam. Kadınlar olarak güçlüyüz bunlara boyun eğmeyeceğiz. Ailesi için bizi bu hale koyan karaktersizler gün gelir çoook pişman olurlar. Üzülme sakın.
Aa, evlilik mi geçirmiş? 8.5 yıllık ergenlikten başlayan bir ilişki bizim bildiğimiz.

Aa, evlilik mi geçirmiş? 8.5 yıllık ergenlikten başlayan bir ilişki bizim bildiğimiz.

Evet baksana 3 aylık evliyim diyor

Evet baksana 3 aylık evliyim diyor
Ha yok, onu irdelemiştik, kendi konusu değildi.

Açıkladım o soruyu defalarca o tansiyon düşmesi konusunu kendim için sormadım drmiştim 8,5 yıllık evet ilişkim yasımda 26 ve evlenmedim
Yazık senelerine karaktersizmiş. Benimde ailesi yüzünden bitti oğlu da ailesine asla söz geçiremedi. Zaten hayatlarına çok güzel bakıyolar bizi düşünen yok. Sende kendi hayatına bak. Yaşadıklarımız evet ağır hemen unutulacak cinsten değil ama Allah karşımıza iyileri çıkarsın inşallah. Üzülmeye değmez bunlar için.

Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
Çok fazla duygusalsin.Hala neden sonuç arıyorsun.Kendini uzmekten başka birşey yapmıyorsun.

Hersey harıkayken mahvettın dedı cocuk bana ve gönlum çok rahattı evlilik için sen guvenımı kırdın dedi ama ayrılık mesajında genel olarak zaten yoruldugunu , iyi hissetmediğini söyledi
Sen onu affedip gorusursen nasıl olsa benden ayrilamiyor diyip daha da beter birisi olacak.Sen şuan kangren olan parmagini.kesip atacaksın.Sabirli ol zamanla kalbindeki acı soğuyacak.Huzurlu hayatın olacak.

Back