- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.224
- 528
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Tedavi ol. Bu psikoloji ile iyileşmen zor.Şimdi tekrar düşündüm de eski nisanlımın gözünden olaylara bakınca ortada bisey yokken kararsızım emin değilim evlenmek istemiyorum evde koltugu vs nasıl paylasıcam tek olmaya alıstım diyen ve bunu bir de kayınvalidesine de diyen bir kız sonra gelip cocuk ben suan evlenemem madem öyle diyince aglayıp zırlayıp al o zaman yüzüğü diyen cocuk gibi bir kız sonra adam gidince affet beni diyen affedince de unutup tarihimiz ertelenmesin diye tuttursn bir kızdan kaçmasın da ne yapsın
Mutlu olamazlar merak etme. Evlenirler ama akillarinda hep sen olacaksin. Onlar bir gun bosanacak. Sen ise cok daha iyi birini bulup onunla yaslanacaksin. Senden daha tecrubeli bir ablan olarak buraya yaziyorum. Bunu unutma ve buna inan. Bu arada sakin takip etme, haber alma. Erkekler birini sevip baskasindan da hoslanabilir ozellikle de uzun sureli iliskilerde. Yani baskasiyla iliski yasamasi seni hic sevmedigi anlamina gelmiyor. Kendini degersizlestirme, sen degerlisin. Sen kaybetmedin. O kaybetti.Bence kızın buna iş yerinde ilgisi vardı alyanslı olmmasına ragmen o da istemem demiyodu ben o olayı yapınca dedi bu kızı bir deniyim yeni heyecan sonra neler yasadılarsa kıza asık oldu annesiyle takiplestirecek kadar ve kızla story atmıs sarılırken arkadaslarına yğzsğz yüzsüz anlatıyomus temmuzdan beri beraberiz diye bide resimde öyle sahiplenmıs ki kızı
Yeni ayrıldığımda ciğerlerimden enfeksiyon kaptım.Mideme vurdu İlaç kullandım.Afedersiniz kolonoskopi bile girdim.Makatim şişti.Wc ye çıkamadım.Stresten üzüntüden.E günaydın. Artık ağlama da aileni de perisan etme yazık. Kaç kişi sayfa sayfa yazdı dinlemedin şimdi dinle. Git terapi al, aileni de üzme artık.
Aman öyle demeyin.Kizimiz ümit bekliyor seviyordur falan.Cehennem olsun gitsin.Aldatan erkek kadar tehlikelisi yok.Mutlu olamazlar merak etme. Evlenirler ama akillarinda hep sen olacaksin. Onlar bir gun bosanacak. Sen ise cok daha iyi birini bulup onunla yaslanacaksin. Senden daha tecrubeli bir ablan olarak buraya yaziyorum. Bunu unutma ve buna inan. Bu arada sakin takip etme, haber alma. Erkekler birini sevip baskasindan da hoslanabilir ozellikle de uzun sureli iliskilerde. Yani baskasiyla iliski yasamasi seni hic sevmedigi anlamina gelmiyor. Kendini degersizlestirme, sen degerlisin. Sen kaybetmedin. O kaybetti.
İyi olmuş bi an önce gördüğünüz, bırakırsınız artık bu işin peşini. Kendinizi yiyip durdunuz 1 aydır burda.Eveet hanımlar hepiniz haklıymıssınız biz ayrıldıktan birkaç gün sonra yeni ilişkiye baslamıs aynı is yerindenbana sorarasanız öncesinde de vardı bana 3 ay boyunca kendimi suçlattılar oysa sebep baskaymıs
Ümit beklemem asla aldatma kırmızı çizgi iğrençlik ya daha nısanlıyken böyle olan adam 5 lirası yoktu ben hep yanındaydım para kazanınca adam oldu aldattı ve ben hep kenara para koymasını ssağladım bak gelecegimiz diyerek akılsız kafamAman öyle demeyin.Kizimiz ümit bekliyor seviyordur falan.Cehennem olsun gitsin.Aldatan erkek kadar tehlikelisi yok.
suçlu hissetmene gerek yok sen gayet haklısın bu konudaMerhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ay yeter. Hala şöyle olsa böyle olsa. Ben de uzun iliskimden çıktığım gibi hemen birini buldum çok da mutlu oldum. Gencecik yaşımda tek kişi görmüştüm ya gözüm açıldı valla nefes aldığımı hissettim. Hiç de aman o üzülür mü diye düşünmedim bana ne? Gerçekten dönmek de istemedim. Hiç öyle mutsuz da olmadım. Boşuna beklemeyin diye söylüyorum.Ben daha sevgi dolu ask heyecan dolu biri olsaydım ona karsı birde herşeyde kompleks yapııyodu kendini asagıda görüyodu oyle olmasaydım aldatır mıydı yine sanırım o karaktersiz
Merak etme şimdi o kıza tapıyordur. Çünkü ona verebileceği birşeyler var. Sana yoktu. Anlıyor musun?Ben daha sevgi dolu ask heyecan dolu biri olsaydım ona karsı birde herşeyde kompleks yapııyodu kendini asagıda görüyodu oyle olmasaydım aldatır mıydı yine sanırım o karaktersiz
Ksura bakmayın ama bunu övünerek söylemeniz bile rezalet o zaman ayrılavaktınız bıktıysanız ve evlilik tarıhı alıp ev döşemekle sizin hikayeniz aynı değil sevgililikte belki anlayabilirim ama evliliğe 2 ay kala kabul edilemez iyi bisey yapmıs gibi övünerek anlatamazsınız eminim o kişi de sizden kurtulmusAy yeter. Hala şöyle olsa böyle olsa. Ben de uzun iliskimden çıktığım gibi hemen birini buldum çok da mutlu oldum. Gencecik yaşımda tek kişi görmüştüm ya gözüm açıldı valla nefes aldığımı hissettim. Hiç de aman o üzülür mü diye düşünmedim bana ne? Gerçekten dönmek de istemedim. Hiç öyle mutsuz da olmadım. Boşuna beklemeyin diye söylüyorum.
Öyle tabi çocucugun karakterinde sorum varmıs demekkiSuçlu ve/veya kurban psikolojisinden çıkın artık anlam aramaya çalışmayın, tek başına olmuyorsa da gerçekten destek alın maddi imkanınız ölçüsünde. Yazık günah daha çok da gençsiniz..
Bencede çünkü o kızla farklı bir seylee yasıyor ve tapıyodur bide daha ayarında bir kız benimleyken hiç bisey yapmasam bile asagıladım gibi ondan utanıyorum sanıyoduMerak etme şimdi o kıza tapıyordur. Çünkü ona verebileceği birşeyler var. Sana yoktu. Anlıyor musun?
Karıştırmayın oraları lütfen, tüm forum olarak bu konusunda yeterince krizlere girildi. Bir de evlilik çıkarmayın başımızaİlişki sonrası tansiyon düşmesi
Merhaba hanımlar, 3 aylık evliyim ilişki sonrasında kusacak gibi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü tarzı şeyler yaşıyorum ama yoğun biçimde neden olabilir yaşayan varmı hiç böyle bişey ( her seferinde oluyor) hamile değilimwww.kadinlarkulubu.com
Evet baksana 3 aylık evliyim diyor
Valla bence övünülecek bir şey. Sırf yıllardır beraberim diye daha iyi opsiyonları kaciramazdim. Siz de tahammül edilebilecek birisi değilsiniz mesela, sırf kaç senedir berabersiniz diye evlenmek zorunda hissetmiş çünkü başka bir şey girmemiş çocuk. Şimdi ise gözü açıldı ve yılların tecrübesi ile bir seçim yapacak artık. Siz de daha iyi bir tercih yapacaksınız merak etmeyin, bu kadar tecrübe boşa gitmeyecek. Kendinize de çeki düzen verip hatalarınizdan ders alacaksınız. Hayat böyle bir şey.Ksura bakmayın ama bunu övünerek söylemeniz bile rezalet o zaman ayrılavaktınız bıktıysanız ve evlilik tarıhı alıp ev döşemekle sizin hikayeniz aynı değil sevgililikte belki anlayabilirim ama evliliğe 2 ay kala kabul edilemez iyi bisey yapmıs gibi övünerek anlatamazsınız eminim o kişi de sizden kurtulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?