Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Tedavi ol. Bu psikoloji ile iyileşmen zor.

Mutlu olamazlar merak etme. Evlenirler ama akillarinda hep sen olacaksin. Onlar bir gun bosanacak. Sen ise cok daha iyi birini bulup onunla yaslanacaksin. Senden daha tecrubeli bir ablan olarak buraya yaziyorum. Bunu unutma ve buna inan. Bu arada sakin takip etme, haber alma. Erkekler birini sevip baskasindan da hoslanabilir ozellikle de uzun sureli iliskilerde. Yani baskasiyla iliski yasamasi seni hic sevmedigi anlamina gelmiyor. Kendini degersizlestirme, sen degerlisin. Sen kaybetmedin. O kaybetti.

Ay çok geriden geliyormuşum. Gözün aydın mı desem bilemedim. Hiçbir ilişki birden pörtlemez. Öncesi vardır onun. Neden kolayca bıraktığını anlayabilirsin, yedekte biri varmış. Ona gitmiş. Yine de sen bir destek al. Öğrendin nedenini. Daha fazla kurcalamaya gerek yok. Mideni bulandırma daha fazla.

E günaydın. Artık ağlama da aileni de perisan etme yazık. Kaç kişi sayfa sayfa yazdı dinlemedin şimdi dinle. Git terapi al, aileni de üzme artık.
Yeni ayrıldığımda ciğerlerimden enfeksiyon kaptım.Mideme vurdu İlaç kullandım.Afedersiniz kolonoskopi bile girdim.Makatim şişti.Wc ye çıkamadım.Stresten üzüntüden.
Geçen aradı senin yüzünden hasta oldum dedim umursamadı.
Sana birşey olsa umrunda olacak mı ? Kendini harap etme.

Aman öyle demeyin.Kizimiz ümit bekliyor seviyordur falan.Cehennem olsun gitsin.Aldatan erkek kadar tehlikelisi yok.

Tabiki sevdiğim adamı düğün tarihimixden önce baska bir kızla görünce sevgi bitiyormuş sevgim tamamen bitti sadece üzülüyorum insan neden diyor bu kadar mutsuzsan ev döşememe hayallere neden izin verdi diyor buyuk ihtimalle sadece flörtlesiyoladdı benle sorun çıkınca kollarına koştu

En üzüldüğüm de kızla ilk bazı şeyleri yasadı buyuk ihtimal kıza cok baglanmış olmalı tutku ask ve heyecandan gözü benim acımı görmüyor ki bana nasıl davranırdı herkes biliyo herkes yapar o yapmaz derdim çünkü gercekten ezikti ne zaman cebi biraz para gördü kendini bişey sanmış olmalı ondan demekki mesajla ayrılıp sırra kadem bastı

İyi olmuş bi an önce gördüğünüz, bırakırsınız artık bu işin peşini. Kendinizi yiyip durdunuz 1 aydır burda.

Aman öyle demeyin.Kizimiz ümit bekliyor seviyordur falan.Cehennem olsun gitsin.Aldatan erkek kadar tehlikelisi yok.
Ümit beklemem asla aldatma kırmızı çizgi iğrençlik ya daha nısanlıyken böyle olan adam 5 lirası yoktu ben hep yanındaydım para kazanınca adam oldu aldattı ve ben hep kenara para koymasını ssağladım bak gelecegimiz diyerek akılsız kafam

suçlu hissetmene gerek yok sen gayet haklısın bu konuda

Ayy boşver ne suçlu hissetmesi.
Bundan zaten köy kasaba olmazmış.
Evlenmeden kurtulduğuna şükret.
Yap bi keyif kahvesi iç.

Ben daha sevgi dolu ask heyecan dolu biri olsaydım ona karsı birde herşeyde kompleks yapııyodu kendini asagıda görüyodu oyle olmasaydım aldatır mıydı yine sanırım o karaktersiz

Ben daha sevgi dolu ask heyecan dolu biri olsaydım ona karsı birde herşeyde kompleks yapııyodu kendini asagıda görüyodu oyle olmasaydım aldatır mıydı yine sanırım o karaktersiz
Ay yeter. Hala şöyle olsa böyle olsa. Ben de uzun iliskimden çıktığım gibi hemen birini buldum çok da mutlu oldum. Gencecik yaşımda tek kişi görmüştüm ya gözüm açıldı valla nefes aldığımı hissettim. Hiç de aman o üzülür mü diye düşünmedim bana ne? Gerçekten dönmek de istemedim. Hiç öyle mutsuz da olmadım. Boşuna beklemeyin diye söylüyorum.

Merak etme şimdi o kıza tapıyordur. Çünkü ona verebileceği birşeyler var. Sana yoktu. Anlıyor musun?

Suçlu ve/veya kurban psikolojisinden çıkın artık anlam aramaya çalışmayın, tek başına olmuyorsa da gerçekten destek alın maddi imkanınız ölçüsünde. Yazık günah daha çok da gençsiniz..

Ksura bakmayın ama bunu övünerek söylemeniz bile rezalet o zaman ayrılavaktınız bıktıysanız ve evlilik tarıhı alıp ev döşemekle sizin hikayeniz aynı değil sevgililikte belki anlayabilirim ama evliliğe 2 ay kala kabul edilemez iyi bisey yapmıs gibi övünerek anlatamazsınız eminim o kişi de sizden kurtulmus

Karıştırmayın oraları lütfen, tüm forum olarak bu konusunda yeterince krizlere girildi. Bir de evlilik çıkarmayın başımıza

Valla bence övünülecek bir şey. Sırf yıllardır beraberim diye daha iyi opsiyonları kaciramazdim. Siz de tahammül edilebilecek birisi değilsiniz mesela, sırf kaç senedir berabersiniz diye evlenmek zorunda hissetmiş çünkü başka bir şey girmemiş çocuk. Şimdi ise gözü açıldı ve yılların tecrübesi ile bir seçim yapacak artık. Siz de daha iyi bir tercih yapacaksınız merak etmeyin, bu kadar tecrübe boşa gitmeyecek. Kendinize de çeki düzen verip hatalarınizdan ders alacaksınız. Hayat böyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…