- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Pardon edebiyat fakültesinde olduğumuzu unutmuşumÖyle bir yazmışsınız ki. Anlayip yorum yapamıyorum. Sorun bende sanirim. Kac yaşındasınız. Bu nasil Türkçe? Noktalama isaretleri nerde.. hey Allah'ım..
Siz nerden öğrendiniz peki yeni bir ilişkiye başladığınıValla ben şok oldum hiç öyle biri değildi ilk ilgi duyana evlilik stresiyle gitmiş belliki temmuzda başlamış diyor bide arkadaslarına buyuk bir yüzsüzlükle
Ortak arkadasımız resim attı sevdiğim ve normal sartlarda 10 gün önce düğünümüz olacaktı adam kocam olacqkkken elin kızıyla sarılarak kalpli resim koymuş çocuk instagramınaSiz nerden öğrendiniz peki yeni bir ilişkiye başladığını
Ortak arkadaşınız mı söyledi
Çok karaktersiz bir insanmışOrtak arkadasımız resim attı sevdiğim ve normal sartlarda 10 gün önce düğünümüz olacaktı adam kocam olacqkkken elin kızıyla sarılarak kalpli resim koymuş çocuk instagramına
Edebiyat fakültesi mi. Fikir almak icin yazdiginiz bir forum burasi. Konuyu anlamazsak (ki anlamayan tek ben degilim, mesajlardan belli) nasil fikir verecegiz :) Türkçe kurallariyla ve düzgün yazma ile edebiyat fakültesinin ne alakasi var yahu.Pardon edebiyat fakültesinde olduğumuzu unutmuşum
Hayır ama aynı iş yerindelermişÇok karaktersiz bir insanmış
Kızı tanıyor musunuz peki
Senin de hataların vardı ama ana-oğul sütten çıkmış ak kaşık değillerdi, bi turlu anlamak istemedin, oğlanı akladın pakladın, kendini yerden yere vurup durdun.Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
Aa, evlilik mi geçirmiş? 8.5 yıllık ergenlikten başlayan bir ilişki bizim bildiğimiz.Ne kadar bir beraberlik söz konusuydu? İlk konularınıza baktım, bu insanla 8.5 senelik ilişki demişsin ama 1-2 sene önce başka konu açıp evlilik geçirdiğini söylemişsin. Zaten sen bu çocuğu bırak. Bende söz attım pislik ailesi yüzünden benim hayatımda herşeyi çaldılar ama ben kazanıcam. Kadınlar olarak güçlüyüz bunlara boyun eğmeyeceğiz. Ailesi için bizi bu hale koyan karaktersizler gün gelir çoook pişman olurlar. Üzülme sakın.
Aa, evlilik mi geçirmiş? 8.5 yıllık ergenlikten başlayan bir ilişki bizim bildiğimiz.
Ha yok, onu irdelemiştik, kendi konusu değildi.İlişki sonrası tansiyon düşmesi
Merhaba hanımlar, 3 aylık evliyim ilişki sonrasında kusacak gibi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü tarzı şeyler yaşıyorum ama yoğun biçimde neden olabilir yaşayan varmı hiç böyle bişey ( her seferinde oluyor) hamile değilimwww.kadinlarkulubu.com
Evet baksana 3 aylık evliyim diyor
Yazık senelerine karaktersizmiş. Benimde ailesi yüzünden bitti oğlu da ailesine asla söz geçiremedi. Zaten hayatlarına çok güzel bakıyolar bizi düşünen yok. Sende kendi hayatına bak. Yaşadıklarımız evet ağır hemen unutulacak cinsten değil ama Allah karşımıza iyileri çıkarsın inşallah. Üzülmeye değmez bunlar için.Açıkladım o soruyu defalarca o tansiyon düşmesi konusunu kendim için sormadım drmiştim 8,5 yıllık evet ilişkim yasımda 26 ve evlenmedim
Çok fazla duygusalsin.Hala neden sonuç arıyorsun.Kendini uzmekten başka birşey yapmıyorsun.Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
Sen 8.5 senelik anıları unutamadın.O yüzden böyle.Açıkladım o soruyu defalarca o tansiyon düşmesi konusunu kendim için sormadım drmiştim 8,5 yıllık evet ilişkim yasımda 26 ve evlenmedim
Sen onu affedip gorusursen nasıl olsa benden ayrilamiyor diyip daha da beter birisi olacak.Sen şuan kangren olan parmagini.kesip atacaksın.Sabirli ol zamanla kalbindeki acı soğuyacak.Huzurlu hayatın olacak.Hersey harıkayken mahvettın dedı cocuk bana ve gönlum çok rahattı evlilik için sen guvenımı kırdın dedi ama ayrılık mesajında genel olarak zaten yoruldugunu , iyi hissetmediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?