- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Sana sayfalarca yazdım . Bozuk plak gibi aynı şeyleri binlerce kez yazdın . Kendini suçladin ömründen ömür gitti. Ben hala terapi alman gerektiğini düşünüyorum . Hayatına umarım yeni bir sayfa açarsın .Eveet hanımlar hepiniz haklıymıssınız biz ayrıldıktan birkaç gün sonra yeni ilişkiye baslamıs aynı is yerindenbana sorarasanız öncesinde de vardı bana 3 ay boyunca kendimi suçlattılar oysa sebep baskaymıs
Hala inanamıyorum cocuk çok saf biri gibşydi beni suçladı hep sizce 5-6 günde mi buldu yoksa kız hep var mıydıSana sayfalarca yazdım . Bozuk plak gibi aynı şeyleri binlerce kez yazdın . Kendini suçladin ömründen ömür gitti. Ben hala terapi alman gerektiğini düşünüyorum . Hayatına umarım yeni bir sayfa açarsın .
Bu arada çok şükür ki bu durumu öğrendin.
Önemli mi ? Şimdi de bunu mu takıntı yapacaksın ? Bak gerçekten adam seni sevmemiş yani ruh halin surda yazdıgin yazılardan bile belli . İyi bir doktor bulmalısın acilen . Bırak gitsin şerefsiziHala inanamıyorum cocuk çok saf biri gibşydi beni suçladı hep sizce 5-6 günde mi buldu yoksa kız hep var mıydı
Oyyy nihayet gözün açıldı. Sayfalarca anlattık. Bahane bulmuşlar diye. Tabi ki de önceden vardı. Kurtuldun. Ne iş yapıyorsun, unv vs?Eveet hanımlar hepiniz haklıymıssınız biz ayrıldıktan birkaç gün sonra yeni ilişkiye baslamıs aynı is yerindenbana sorarasanız öncesinde de vardı bana 3 ay boyunca kendimi suçlattılar oysa sebep baskaymıs
Kız hep vardır bir anda ortaya çıktığını sanmamHala inanamıyorum cocuk çok saf biri gibşydi beni suçladı hep sizce 5-6 günde mi buldu yoksa kız hep var mıydı
5-6 günde nisan atmış kişi birini bulabilir mi? Tabiki ikili gidiyordu. Anne oğul zaten sizin maaşınız yetersiz buluyordu. Siz olay çıkarınca biz bu kızı rahat yiyemeyiz demişler. Diğer kız sizden daha enayiymis demekki. Dilimizde tüy bitti. Erkekler saf olmaz. Öyleymiş gibi yapar.Hala inanamıyorum cocuk çok saf biri gibşydi beni suçladı hep sizce 5-6 günde mi buldu yoksa kız hep var mıydı
Bak gerçek yüzünü görmüşsün.Ona değer verip adını anıp k.cini kaldırmaya hiç gerek yok.Annesinin de yüzsüzlüğü hem beni hem kızı takip ediyordu ben engelledim hepsini
Tek sebebi var: insan olmamaları…edepli bir hanım olduğum için bunu diyebiliyorum sadece.Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
siz kurtulmışsunuz, darısı o kızın başına. belki nişanlı olduğunu bile bilmiyordu onu da kandırıyor. öyle değilse de tencere kapak, iyi kurtulmuşsunuz. biz görmek istemesek de bazen insanlar gerçek yüzünü gözümüze sokuyor böyle, şükretmek lazım.Sana sayfalarca yazdım . Bozuk plak gibi aynı şeyleri binlerce kez yazdın . Kendini suçladin ömründen ömür gitti. Ben hala terapi alman gerektiğini düşünüyorum . Hayatına umarım yeni bir sayfa açarsın .
Bu arada çok şükür ki bu durumu öğrendin.
yanlış yorum alıntılama olmuş, kusura bakmayın:)siz kurtulmışsunuz, darısı o kızın başına. belki nişanlı olduğunu bile bilmiyordu onu da kandırıyor. öyle değilse de tencere kapak, iyi kurtulmuşsunuz. biz görmek istemesek de bazen insanlar gerçek yüzünü gözümüze sokuyor böyle, şükretmek lazım.
Anlat anlat kafana sokamadık be kızım. Gözünü aç artık.Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
Yazdık yazdık inanmadın.Gercekten öyle haklısınız ki ben bu cocugu masum saf asık sanarken nerelere bakıyormus ve kız eminim beni biliyordu cocuk alyanslıydı sonuçta cocugun yüzündeki iyilik bile gitmiş herhalde o kendisini erkek gibi hissettiriylr benım yanımda çok cocuksuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?