Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Sana sayfalarca yazdım . Bozuk plak gibi aynı şeyleri binlerce kez yazdın . Kendini suçladin ömründen ömür gitti. Ben hala terapi alman gerektiğini düşünüyorum . Hayatına umarım yeni bir sayfa açarsın .
Bu arada çok şükür ki bu durumu öğrendin.

Hala inanamıyorum cocuk çok saf biri gibşydi beni suçladı hep sizce 5-6 günde mi buldu yoksa kız hep var mıydı

Hala inanamıyorum cocuk çok saf biri gibşydi beni suçladı hep sizce 5-6 günde mi buldu yoksa kız hep var mıydı
Önemli mi ? Şimdi de bunu mu takıntı yapacaksın ? Bak gerçekten adam seni sevmemiş yani ruh halin surda yazdıgin yazılardan bile belli . İyi bir doktor bulmalısın acilen . Bırak gitsin şerefsizi

Oyyy nihayet gözün açıldı. Sayfalarca anlattık. Bahane bulmuşlar diye. Tabi ki de önceden vardı. Kurtuldun. Ne iş yapıyorsun, unv vs?

5-6 günde nisan atmış kişi birini bulabilir mi? Tabiki ikili gidiyordu. Anne oğul zaten sizin maaşınız yetersiz buluyordu. Siz olay çıkarınca biz bu kızı rahat yiyemeyiz demişler. Diğer kız sizden daha enayiymis demekki. Dilimizde tüy bitti. Erkekler saf olmaz. Öyleymiş gibi yapar.

Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi

Bence kızın buna iş yerinde ilgisi vardı alyanslı olmmasına ragmen o da istemem demiyodu ben o olayı yapınca dedi bu kızı bir deniyim yeni heyecan sonra neler yasadılarsa kıza asık oldu annesiyle takiplestirecek kadar ve kızla story atmıs sarılırken arkadaslarına yğzsğz yüzsüz anlatıyomus temmuzdan beri beraberiz diye bide resimde öyle sahiplenmıs ki kızı

Benım anlamadıgım neden suçlu benmişim gibi davrandılar veya neden babası yüzükleri verdiğimde sonra evlerine gittiğimde gözlerinde hayal kırıklığı gördüm ama seni çok seviyo dedi
Tek sebebi var: insan olmamaları…edepli bir hanım olduğum için bunu diyebiliyorum sadece.

siz kurtulmışsunuz, darısı o kızın başına. belki nişanlı olduğunu bile bilmiyordu onu da kandırıyor. öyle değilse de tencere kapak, iyi kurtulmuşsunuz. biz görmek istemesek de bazen insanlar gerçek yüzünü gözümüze sokuyor böyle, şükretmek lazım.

yanlış yorum alıntılama olmuş, kusura bakmayın:)

Anlat anlat kafana sokamadık be kızım. Gözünü aç artık.
Açık açık biz seni enayi ve ezik sandık, biz maile etinden sütünden yaralanabilecegimiz bir kız arıyoruz ama sen hastanede parayı sorgulayınca öyle olmadığını anladık, senin yerine daha aptalı var, seni dehleyip öteki kızı değerlendireceğiz dememişler. Seni suclandirmislar. Sen de yemişsin. Sayfa sayfa yazdı insanlar sana.
Hayatta herkes dürüst, etik ve namuslu değil. Anla bunu.
Bu kızla sevgili olmasa dahi flört varmış. Eğer gerçekten sizin yüzünüzden bozulmuş olsaydı haftasına sevgili bulmazdi

Yazdık yazdık inanmadın.

Öyle bir yazmışsınız ki. Anlayip yorum yapamıyorum. Sorun bende sanirim. Kac yaşındasınız. Bu nasil Türkçe? Noktalama isaretleri nerde.. hey Allah'ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…