• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Öyle masum baslamıstık ki küçücüktük daha ben bunları demesem böyle olmayavaktı simdi mesela erteleme fikri mantıklı geliyo ama o anda korkuyla yapostım boğdum ama o aglama üzülme sakın daha guzel yapacagız diyodu annesi de bak yavas yavas yapıcaz düğünü daha guzel olucak da diyodu ama ben stres olup daha da boğduğım için bitti ama bitince bensiz mutlu olduguna karar verdi yük kalktı herhalde
B Burhan Burhanitto geldi benim mental sağlık hahahahahahahahahahahha
Kızım bırak artık Allah aşkına o dedi bu dedi ben dedim
ADAM SENİ SEVMİYOOOOOO ALOOOO

İnsan uzun yıllar emek verince ayrılık zor oluyor. Benimde 7,5 yıllık ilişkim vardı. Geçen sene haziranda nişanlandık. Bu sene haziranda evlenecektik düğünden bir ay önce nişan attık ailesi sebebiyle..bizimde herşeyimiz hazırdı ama nasip olmadı.. halen çok üzülüyorum bana çok haksızlıklar yapıldı. Herşeye rağmen çok özlüyorum ama elimden birşey gelmiyor.. barışma ihtimaliniz hiç yokmu? Varsa oturup sorunlarınızı konuşup çözmeye çalışın çünkü sonradan çok ağır oluyor kabullenmek kendimden biliyorum
Aynı benim durumumda sizin gibi.1 sene konuştuk Haziran nisan haziran düğün olacaktı.Tam bir hafta kala ayrildik.Gelin gibi hisseden eşim kendimi hep düğüne 1 hafta kala 2 hafta kala ciddi kavga ettik.O.babamin 6 ay önceki lafına taktı.Sonra benim gelin arabası istemem suç oldu.Simdi barışmaya gelmeyen ozleyip gelmeyen adam mahkeme için gelecek nasıl çıldırıyorum.

Tabi ki ise yarıyor yani süreci kolaylaştırıyor. Kendi çaban olmadığı sürece hicbirsey işe yaramaz ama
Çabalayacak gücümde yokki😕herşeyin farkında olmama rağmen kendime eziyet ediyorum istemeden. Ona fazla anlam yüklediğim için öyle oluyorum. Evlensekte ailesi rahat bırakmayacaktı sürekli onlar yüzünden huzurumuz bozulacaktı. Ama yinede kalbime laf geçiremiyorum. Aslında son sözleri çok yaraladı beni. Onun etkisinden bir türlü kurtulamıyorum

Aynı benim durumumda sizin gibi.1 sene konuştuk Haziran nisan haziran düğün olacaktı.Tam bir hafta kala ayrildik.Gelin gibi hisseden eşim kendimi hep düğüne 1 hafta kala 2 hafta kala ciddi kavga ettik.O.babamin 6 ay önceki lafına taktı.Sonra benim gelin arabası istemem suç oldu.Simdi barışmaya gelmeyen ozleyip gelmeyen adam mahkeme için gelecek nasıl çıldırıyorum.
Geçmiş olsun sizede😕gelin arabasını niye bu kadar tuhaf karşıladıki. Mahkeme derken resmi nikahmı kıymıştınız

Size de unut artık onu.Baskasiyla evlen.Su bu diyorlar mi ? Bana yapıyorlar çok bunaldım.
Ooo hemde çook var söyleyen. İnanırmısınız kaç talip geldi😕ben daha ayrılığı kabullenememişken birde bunlar oluyor. Aşırı bunalıyorum bende eve sığamıyorum artık. Unutmak kolay değilki kimse anlamıyor

Geçmiş olsun sizede😕gelin arabasını niye bu kadar tuhaf karşıladıki. Mahkeme derken resmi nikahmı kıymıştınız
Evet resmi ve imam nikahim var benim.Parayi bahane etti.Sen yap ileride yardımcı olurum borç alırım yok.Ona bile annesi karışınca çıldırdım ayrıldım.Hastalandim kendime gelemedim.İyilestim derken dün sinirimi ziplatti.

Ooo hemde çook var söyleyen. İnanırmısınız kaç talip geldi😕ben daha ayrılığı kabullenememişken birde bunlar oluyor. Aşırı bunalıyorum bende eve sığamıyorum artık. Unutmak kolay değilki kimse anlamıyor
Bana netten yazanda oldu.Ama istemedim.Sonra utandım hala evli olduğum için. 😔😔😔 Zaten kimseyi istemiyorum

Bana netten yazanda oldu.Ama istemedim.Sonra utandım hala evli olduğum için. 😔😔😔 Zaten kimseyi istemiyorum
Biri iş arkadaşım.Liseden biri var yıllardir peşimde takip etmiş eklemis.Sen başka şehirdesin evlilik nasıl diye ayak çekiyor bana.
Hani netten bulunca adam çıkmaz diyorlar ya.Birisi sapik çapkın.Digeri yalanla kendini öven tiplerdi.İstemedim.
Hickimseyi istemiyorum.Konustuguma bile utandım. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😂

Evet resmi ve imam nikahim var benim.Parayi bahane etti.Sen yap ileride yardımcı olurum borç alırım yok.Ona bile annesi karışınca çıldırdım ayrıldım.Hastalandim kendime gelemedim.İyilestim derken dün sinirimi ziplatti.
Yaa demek hem imam hem resmi nikahınız kıyılmış çok çok geçmiş olsun. Zaten ne oluyorsa ailelerinin laflarını koşulsuz dinleyip akıl süzgecinden geçirmeden uyguladıkları için oluyor. Ne denirki bunlara bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Yaa demek hem imam hem resmi nikahınız kıyılmış çok çok geçmiş olsun. Zaten ne oluyorsa ailelerinin laflarını koşulsuz dinleyip akıl süzgecinden geçirmeden uyguladıkları için oluyor. Ne denirki bunlara bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Nikahtan sonra kavgalar çıktı zaten.Saygi gitti aileler birbirine düşman hep.

Back