Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Bizde de var böyle bir model, şimdi son dk fark ettim yazıyorsun ya o iş öyle değil. Kızın sonunu sen gibi görüyorum bir çizik yiyecek aklı başına gelecek ama fayda etmeyecek. 35 sayfa konuşulmuş çocukta gelse de 35 sayfa anlatsa bakalım ne çıkar. Bitmiş bitmiştir kendini de kessen bitti yoluna devam edersin ister hayatını bitirirsin senin için fark edecek ama çocuk için zerre önemi yok.

Bir de ben son gün annesine gittiğimde bakın bugun karar vericez ve ben 1,5 ay olmuycam döndüğümde farklı düşünmesin son kararını versin demiştim yanlıs mı anlasıldım şikayet ediyor gşbi mi oldum bilmiyorum herşey mi yanlıs anlasılır ya

Bazen oluruna bırakmak lazım. Son kararım evet evleniyoruz dese 1 ay sonra da mesaj atabilirdi. Korkunuz yüzünden çırpınmışsınız çok belli olmuş

Bazen oluruna bırakmak lazım. Son kararım evet evleniyoruz dese 1 ay sonra da mesaj atabilirdi. Korkunuz yüzünden çırpınmışsınız çok belli olmuş
Ama 8,5 senelik ilişkide anlasabiliriz sanmıstım çünkü anlattım bu sebeplerle ertelemek istemiyorum dedim o da haklısın o zaman annemlerle de konusalım dedi sonra işte annesi kabul etmeyincw 26 yasındayız çok erken atıldık çözemiyorum ben sen herşey guzelken mahvettin dedi bende çöz ne olur dedim o da çözmeye gitti eve ama sonra ne oldu

Ben hayatımda böyle bir insan görmedim ya. Adam ilişkiye ara verince gerçeği farketmis. Adam artık özgür şu an yeniden doğmuş gibidir. Asla geri dönmez açtı o gözünü artık. Siz de boşa ağlamayın hadi geçmiş olsun giden gitti.

Gercekten öyle midir ya hiç mi özlemeyecek onca guzel gunleri

8,5 yıl da az değil be. Fena yaralar insanı. Hele ki böyle bir anlık saçma sağan hareketler yapıp ayrılınca hiç yediremez kendine
Hem de nasıl ve o kadar bbenimle vakit gecirmeyi seviyodu ki işte eger ertelemeyi kabul etseydim ayrılıp bensizliği sevmeyecekti ama bu durum guzel bir evlilik olur muydu bilmihorım

Gercekten öyle midir ya hiç mi özlemeyecek onca guzel gunleri
Ya dışarıda kocaman bir dünya var. Adam şimdiye kadar görmemiş o dünyayı yeni görüyor. Neden dönsün ki? Şu an yeniden doğmuş gibidir. Sevmiştir bir şey diyemem ama bir yandan da dünya görmedim neden evleneyim diyordur içinden. Siz de bir şeyler diyince fırsat bu fırsat hem ayrılırım hem de suçlu görünmem demiş. Bakın siz sürekli kendinizi suçluyorsunuz ama siz bir şey yapmasanız da evlenmezdi. Ya da ayrilirdiniz. Bırakın artık döner mi nasıl unutur demeyi. Adam şu an cenneti yaşıyor.

Hem de nasıl ve o kadar bbenimle vakit gecirmeyi seviyodu ki işte eger ertelemeyi kabul etseydim ayrılıp bensizliği sevmeyecekti ama bu durum guzel bir evlilik olur muydu bilmihorım

Olmazdı. Adam kriz anında kaçmış gitmiş. Artık siz de hayatınıza yön vermeye başlayın. Arkasından ahlanıp vahlanmayın. Böyle yaparak onun totosunu kaldırırsınız ancak

Ama o zaman neden çözmeye çalıstı direkt kestirip atmadı en basta o çözmeye çalıstıkça ben zorladıgım için pldu gibi çünkü benim ailemle birlikte gelicegini söylemişti bayram için yani ben çok zorladım onu yani o çözmek isterken 5 gün görüşürüz derken. Ben ona sözlerimle kırmaya devam ettim belkide ailene kira yardımı yaptıgın için mi ertelememizi istiyolar dedim aglayacaktı neredeyse yine maddiyatla vuruyosun dedi hayır dedim annen dedi bunu dedim ama inanmadı 3000 tl ile mi zengin olucaklar dedi yani o birseyleri çözmeye çalıstı aslında birsz gözlemleyelim dedi annesi dedi hala daha sen resimlerde ona mı gülüyosun dedi cocuk da ben nisanlıma her zaman sevgi dolu bakarom dedi cocuk bana üzülme dedikçe annesi sinirlendi sonunda mesajda da diyo zaten bu durumu idare edemeyecegimi anladım

Kardeşim çocuk gözünü açmış bırak artık gitmiş. Çözeceğim demesi de emin olmak için kararından tabii ki. İnsan hemen kesip atmak ister mi o kadar emeği. Bakmış sizin son hareketlerinize de kesin emin olmuş. Çocukda da çok hata var ama ben psikolojiniz yerinde değil diye yumuşatıp söylesem de sizde de çok hata var. Ailesine laf atmışsınız manipüle etmek istemişsiniz. Sizin ilişkinizin hem onun tarafından hem de senin tarafından saf bir aşkı kalmamış sadece güç savaşına kim lafımı dinlettiririme dönmüş. Ama olayın diğer tarafından bakarsak siz laf dinleseniz de bu sefer ezilecektiniz evlilikte sorun çıkacak boşanacaktınız belli.

Zaten ben kendime o yuzden kızıyorum cocuk beni affetmişken ben kalkıp annemler hazır değilsiniz diyor dedi diye annenler o yuzden mi istemıyo dedim iğrenç bulmustur beni ben annesi zorladıkça benim dediğim diye zorladım son hareketlerim onu daha da uzaklastırdı demekki ben ikna etmeye çalıstım annesinin üstüne laf söyledim ki benim ailem de bırak ısrar etme demişti ama ben anne babasının bu karara karısmasını istemedim ne yapayım ama işte o sırada dediklerim kesin gitmek istediğine karar vermiş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…