Senin erken olsun diye diretmen yanlış olmuş. Karşıya cepte imajı vermiş. Seni tanıyormuş ki bu restleşmeni ciddiye almamış. İlişkide cepte olan olmak en kötüsüdür. Sınırları olmayana kimse saygı duymaz.
Öte yandan, bu adam şimdiden bu meseleyi çözmek yerine kaçmış. Evlilik bir sonuç değil. Çoluk çocuğa karışınca çözümsüz şeyler için bile mücadele edeceğiniz, sırtsırta vereceğiniz zamanlar olur. Bu kadar kolay vazgeçen bir insan evlilik filan yapamaz ya da evlense bile kadın onun yerine sorun çözücü olur.
Bak misal nasıl olmalıydı;
Sen erken olsun diye direttin. Pası ona attın, çözmek için seni işin içine katmadan kendi fikriymiş gibi ailesine söyler, diretir. Ben öyle istiyorum, der. Sana bizimkiler ben de. sen kendi hazırlığına bak, der.
sizin durumda annesi her şeyin içinde. Sen de o da sokmuşsunuz işin içine kadın hallere girmiştir. Problem çözemiyor. Ama maaş beklentisi var. Bu adamla evlenilmez ki. Bundan baba, eş olmaz. Boşverin eski duygusal anları sözleri. Söze değil eyleme bakın. Aşk bitmiş. Evlenmeden bunların olması piyango.