Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Yok anlıyorum ama ben o sözleri demesem beni bırakmıyordu en degerlim sensin hayatta en çok seni seviyorum diyodu nasıl kırdıysam ve soru isaretleri soktuysam ve hadi soru işareti soktum neden akısına bırakmadım da ısrarcı davrandım annesini ikna etmeye çalıstım o da arada kaldı ve gitti

olmayanda hayır vardır inana bana. evet şimdi üzüleceksin çok normal. o kadar emek, plan, hayal üzerine üzerine gelecek. ama bir şey olmuyorsa olmuyordur. olmayan şeyleri zorla oldurmaya çalışınca genelde ordan iyi bişey çıkmıyor. Ben de nişanlım tarafından bir msj ile terkedildim. kendisi yurt dışındayıdı. onunla yurt dışına gitmeyi bile kabul etmiştim. nişan yapıldı o gitti. arkasından bir msj (bir telefon dahi etmedi) ben sana ısınamadım. o kadar üzülmüştüm ki size anlatamam. 1 yıl bir daha kimseyle görüşmedim. sonra eşimle tanıştım. evlendik ve ben o kişiyle evlenmedim eşimle evlendiğim, yanımda şimdiki eşimle uyandığım için her sabah şükrederim. kesinlikle yürümeyecek bir ilişkiymiş yürüse bile beni benden ederdi. çok şükür. gerçekten olmayanda hayır var. inançlı mısınız bilmem ama kader siz ısrarcı olmadığımıza, iyi niyetinizi koruduğunuzda olmayanlarla aslımda size daha güzel kapılar hazırlıyor oluyor. bunu siz sonradan anlıyorsunuz. Bir de evliliğin ne olduğunu ancak evlendikten sonra farkediyorsunuz. o yüzden evet şimdi üzüleceksin iz ve üzülün bu duyguyu yaşamaktan da utanmayın. Her şey insan için ama asla zorlamayın derim. nişanlıyken olan sorunlar evlilikte küçülme daha da büyür. şimdi çözemedikleriniz evlenince iyice karmaşıklaşır. aklınızda soru işaretleriyle evlenmek yerine rahat bir zihinle evleneceğiniz olgun bir insanla evlenin.

Bence çok iyi olmuş. Yüzüğü verdiniz tamam da sonra beden arkasından koşup ağlıyorsunuz?
Yaşınız küçük daha önünüze bakın, yarın bi gün de kazandığım paranın hesabını mı vercem sana der bu tipler!
Üzülme, toparlan. Onlar ağlasın.

8 senenin 4 senesinde ben aile olma hayalleri kuruyodum arkadaslarımla konusuuoruz mesela çocuk agzının içine bakıyodu pesindennasıl kosuyodu diyolar ben çok yordugum için katlanamadı belki de cok uyumluyduk sanıyodum ben

Allaha dua etmiştim nisanlanalım hayırlısı ile diye oldu, tarihi hayırlısını seçelim dedim 10 eylül seçtik sonra beni affetsinler dedim affettiler ama ben batırdım sanki Allah bize güzel kader yazmıştı da ben o sözler o şüphelenmelerle bozdum gibime gelıyo kaderimi olumsuz ettim

Bu adamın kötü huylarını aklınıza mı getirseniz biraz da? Bunca şey yaşamışsanız ayrılım demişsiniz, illaki sizin de onda ısınamadığınız sizi sinir eden şeyler vardı. Onları hatırlayın biraz da. Siz hep iyi tarafına bakmaya entegre olmuşsunuz kendinize eziyet edip duruyorsunuz.

Bir de piskolojinin hiç yerinde değil. O yüzden şöyle dişünüp kendinizi mi rahatlatsanız acaba? Ben evrende bir olay olacağı varsa olacak şeklinde düşünmeye çalışıyorum. Beni daha da rahat ettiriyor. Siz de öyle düşünün sizin kaderinizde ayrılık varmış he şöyle demişsniz he böyle, evlenerek de boşanabilirdiniz, ufacık sebepten de büyük bir olaydan da. Zaten kaderinizde yokmuş öyle düşünün. Değiştiremeyeceğiniz artık yaşanıp gitmiş bitmiş şeyler üzerine kafa yorup da kendi kendinizi yiyip bitirmeyin. Hayatın size daha da güzel sürprizleri vardır belki. Bu da güzel anılı bir deneyimdi deyip önünüze bakın...

Güzel kardeşim ben de nişan attım çok zorlandım psikolojik destek aldım ve alıyorum da ama seninki başka boyut. Kullanıcı adını bile nişanlım terk etti yapmişsin. Senin canına yazık değil mi ya , bittiyse bitti bi sal artık, zor da olsa önüne bakmaya çalış. Kendini sucla suçla nereye kadar. Nasibin degilmis demek ki Allah'a tevekkül et, dua et bi rahatla . Psikolojin bence hiç iyi değil , konu her sayfama düştüğünde üzülüyorum gerçekten. Acilen psikolojik destek almalisin bence

Aslında benimde tek amacım düğünü ertelemek sorunları çözmekti ama onlar ertelensin dediklerinde nedense çok büyük tepki gösterdim ve annesiyle sson konusmaya gitmeseeydim o çözecekti çünkü çözeriz demişti ogun sabah ama ben işte çok ısrsr edince annesi ne dediyse çözemedi bırsktı beni ben böyle üstlerine düşmeseydim ertelemeyi kabul etseydim keşke

Hayır baştan haklıymışsınızda sonradan ağır saçmalamışsınız üzüldüm size hiç akıllı hareket etmemişsiniz bu sonuçta size müstahak şimdi siz sorunlu taraf oldunuz onların kafaları rahat bu saatten sonrada yalvarıp durma çok itici oluyor siz bitti değince birinin yalvarması falan.

Bizden Duymak istediğiniz şey galiba gidin kapılarına yalvarın ben ettim siz etmeyin dememiz. Ben diyorum o zaman 2 3 gün kapılarında yalvarın araya ailenizi sokun onlar da konuşsun onlar da yalvarsın bunu da yaptıktan sonra mı rahatlıcaksınız acaba . Karşı taraf aile olarak kafalarında gönüllerinde bu işi bitirmişler siz istediğiniz kadar çaba gösterin hiç bir işe yaramaz. İster haksız olun ister haklı olsun bir taraf gerçekten bitirdiyse sizin kendi içinizde yaşadığınız şeylerin onlar için bi anlamı yok.

Artık keskesi falan yok. Yağa da yatirsan bala da batirsan böyle olacakmış çünkü nasibin degilmis . Anlık şeyler hayatı etkiler o yüzden fevri olmamak lazım. Benim de nişanim karşıdaki kişinin iki üç dakikalik bir ses kaydıyla son buldu. Ayrılmayi aklımın ucundan bile geciremezken o ses kaydını dinleyince tüm ipler koptu bende. 9 ay oldu hala göndermeli paylaşımlar yapiyo , gel desem bir saniye düşünmez ama bitti işte. O kalp bir kere kırıldı ve bir daha asla eskisi gibi olmaz. Sen de yapmişsin bir hata ki bana göre hata bile değil bu duruma gelmiş. Kabullen artık , kabullendigin zaman iyileşmeye baslayacaksin

Ses kaydında ne diyordu işte o da aynı sekilde ayrılmak yokken kafasında şak diye bitirdi beni

Ses kaydında ne diyordu işte o da aynı sekilde ayrılmak yokken kafasında şak diye bitirdi beni
Bi konuda tartıştık , çok fazla olaylı geçtiği için nişan sürecimiz babam onunla konuşmak için çağırdı. Bidaha böyle olmasın vs düğün tarihini de ayarlayalım tekrar tekrar sorun çıkmasın diye düşündük. Ki babam gerçekten yumuşak biridir , onu oğlu yerine koyup konuşacakti . O da babama yarın gelemem dedi tamam dedi babam düşün.
Bırakmak için konusacagini düşünmüş beyefndi , bana soruyo niye cagiriyo baban diye defalarca soylememe rağmen anlamadi . Olayı kendi kendine büyüttü. En son da seni isteyip ailemin karşısında durdugum gün hayatımın hatasını yaptım , sizbne biçim insanlarsiniz , gece gece bi insan arayıp çağırılır mi (gece dediği saat akşam 9 buçuk 10 gibi) , yarın o yüzüğü bırakmazsam şerefsizim vs. vs .
Sonra ben de hatandan dön o zaman dedim , o kadar agirima gitti ki bu cümleler , tabi kişisel ve aile olarak da çok büyük sıkıntılarimiz vardı ama ben hep gözardi ediyordum . Hepsi bir bir dank etti ve bıraktım . Sonra hemen yalvarmaya başladı yarın gelemem diyen adam gece gece kalktı bir saat mesafede bulunduğu şehirden geldi . Ailesiyle kapımıza geldiler almadik . Aylarca uğraştı yalvardı hala pişman ama geçti artik

Böyle biriyle ayrıldığın iyi olmuş. Annesinin babasının ağzının içine bakan , sözünü geçiremeye seni evlnedikden sonra çok ezikelrdi emin ol. onlara seni asla korumazdı..
benimde 7 yıllık sevgililikden sonra evlendim ama asla sevgililikle evlilik bir değil. Çok pişman olurdun.
Şimdi hep kendini suçluyosun , sevdiğin için üzülüyorsun ama emin ol en iyisi olmuş hakkında
Dışardan gören anlatığını biz okuyoruz yorumluyoruz sen çocuğuda korusan , doğru ortada.
Hatan varr evet Tartıştınız diyelim niye direk ailelere anlatılıyor ben bunu anlamıyorum o çok yanlış.
En son raddede baktınız çözülemiyo söylersiniz ailelere yoksa aileler ayrı tutulmalı.

Böyle sonra gidip barışmak için ailesinede dil dökmek zorunda kalırsınız ki bu baya kötü bir görüntü bence hiç o duruma kendimi düşürmem..

Affettik ama eylülü iptal etti erteledik ne saçma ne değişti bigünde inat ediyolar işte bilerek yapıyorlar.

Valla kendini suçlamayı bırak , parana bile karışıyo kayınvaliden laf söylüyo. Eşin gizliyo. Böyle ömürmü geçer, kayınvalideye ne beniö maaşımdan onu ne ilgilendirir..

Pişman gibi hala yazmaya aramaya devam ediyorsan kendine en büyük hatayı edersin. Bırak serbest ne olursa olsun..

En iyi olmuşşş..

Ama benim yaptıgım böyle silinecek bir sey değildi sanki ya evet hatalı davranış yüzüğü vermem falan çocukca ama sonra çabaladım çünkü eylül olmasın dediler diye yapmıstım ama sonra da cocuk yüzde yüz olmaz demedi annemler izin vermiyo bencede öyle dedi ama hala daha tamam çözmeye çalısıyorum dedi diye ben ısrarcı oldum bana annemler hazır değilsiniz diyor değil de ben şu sebeplerden dolayı istemıyorum deseydi bende anlardım

Siz mutlu musunuz peki simdi

Bizde düğün tarihini ben erteşenmesin istedim hatamdan sebep diye hani ben bozdum ben topluyım istedim o da çösmek istiyo dedikçe annesi sinirlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…