- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Hayır hatalı olan siz değilsiniz. Geri dönmek için bahane üretiyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz karşı tarafta suç olmadığına ikna ediyorsunuz kendinizi. Alıştığın hayat buysa budur. Neden daha azını istiyorsun ki? İnanılmaz bir özgüven özdeğer eksikliği…Adam arkandan dünya kadar dolap çevirmiş, hâlâ kendine pay çıkarabiliyorsun. Biraz kendinize değer verin.Ama bizim ilişkide hatalı olan benim alıştıgım hayat diyerek asagıladım onu oysa kimim ki ben ne sandım kendimi
O kadar sayfa dolu ciddi mesaj yorum okurken, bu yoruma denk gelmem cidden keyfim yerine geldi güldürdünüz yaAmaaaan zırt.
Kib bye
Sekiz yılda tanıyamamış mıBirbirimizi tamıyalım tekrar dedi ben ise ısrarcı davrandım onun isteğini düşünmedim eylül diye tutturdjm
Kendini kandırma 8 sene insan ömründe çok fazla.Birbirimizi tamıyalım tekrar dedi ben ise ısrarcı davrandım onun isteğini düşünmedim eylül diye tutturdjm
Resimlerimize bakıyorum o kadar sevgi dolu ki askla bakıyor çocugun tek hatası maasını gizlemek oldu ben ortada bisey yokken evlenmek istemiyorum vs diyince bunları yapmaları normal değilmi
Sen iflah olmazsın, anana babana yazık. İnsanlara ne zulmediyorsun kim bilir. Halâ aynı yerdesin, bitti kızım bitti, kendine gel bi artık. Adam neredeyse yeniden evlenecek sen halâ aptal aptal ağlıyorsun. Mazoşist misin, neden kendine gelmek için hiç çabalamıyorsun? Çok acı çeker çok ağlarsam döner diye düşünüp yapıyorsan boşa uğraşma dönmeyecek o adam.Birbirimizi tamıyalım tekrar dedi ben ise ısrarcı davrandım onun isteğini düşünmedim eylül diye tutturdjm
Zahmet edip 8 yılda tanıyamamışsa zahmet etmesin, 80 yılda da tanıyamaz. Geçirdiğin, üzüldüğün zamana yazık böyle bir adam için. Senin için bir çabası yok bilmem farkında mısın ? Seni tanımak için bile bir çabası olmamış. Aç artık gözünü yeter.Birbirimizi tamıyalım tekrar dedi ben ise ısrarcı davrandım onun isteğini düşünmedim eylül diye tutturdjm
Ama dediklerimi yanlıs anladılar standartlarımın yemeklik değilde baska seyler sanıp korktular denemek istemeleri normal değilmiZahmet edip 8 yılda tanıyamamışsa zahmet etmesin, 80 yılda da tanıyamaz. Geçirdiğin, üzüldüğün zamana yazık böyle bir adam için. Senin için bir çabası yok bilmem farkında mısın ? Seni tanımak için bile bir çabası olmamış. Aç artık gözünü yeter.
Kimseye bu kadar atar yapıp sonra yalvar yakar olmak doğru değil. Kendinizi onun gözünde zaten kuvultmissunuz. Maddiyata gelince evlenmeden önce konuşulması geyet normal ama bir taraf sakliyorsa sorgulanır. En ama 3n abes taraf ise onun annesine mesaj atmanız olmuş. Onun kadar gereksiz başka bir hareket yokMerhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
İşte ben de bu yuzden kendimi suçluyırum annesine yazdıgım için ilişki bitti cünkü annesi konudan çıkmadı cocuk da dedi annemi katmasan hallederdik dedi hem öyle fevri davranmam hata hem de annesine yazmam bitmesine neden oldu hatalıyım o yuzdenKimseye bu kadar atar yapıp sonra yalvar yakar olmak doğru değil. Kendinizi onun gözünde zaten kuvultmissunuz. Maddiyata gelince evlenmeden önce konuşulması geyet normal ama bir taraf sakliyorsa sorgulanır. En ama 3n abes taraf ise onun annesine mesaj atmanız olmuş. Onun kadar gereksiz başka bir hareket yok
Siz ve nişanlınız kaç yaşında acaba merak ettim ben 24ümde evlendim ailemde kimse genç yaşta evlenmemi istmedi hatta son dakika vazgeçtim desem babam kabul edip iptal ederdi herşeyi eşim dünyalar iyisi ama aileler ön yargılı yaklaştı sonradan çok sevdiler orası ayrı eşimin ailesi tarafına gelecek olursak onlarda nişan öncesi çok iyilerdi iş ciddiye binince çok farklı şeyler oldu beni istemediler gibi davrandılar bazı aile üyeleri hepsi değil ama eşimde ailesini değil benim yanımda durarak tavrını belli etti nitekim eşiminde benimde başka kimseyle evlenmeyeceğimize ikna olduklarında evlendik daha sonra herkes yaptığına pişman oldu birbirini tanıyınca özürler dilendi demek istediğim evlilik kararı alınıyorsa aileler de bi yere kadar karışabilir çünkü eşinle sen ayrı bir aile oluyorsunuz birbirinize destek olamayıp en ufak sorunda anne baba bile olsa birbirinizi savunmayıp yalnız bırakıyorsunuz o iş olmaz zaten haklı kimse onun yanında durulmalı dengelenmeli mümkünse aileler hiç özel ilişkiye karıştırılmamalı eşle olan sorunlar anlatılmamalı ciddi birşey olmadığı sürece çünkü onlar dolup cephe alıyor ama siz geri barışıyorsunuz bu sefer ailelerin içinde kin oluyor siz de nişanlınızda birbiriniz yerine başkalarının lafını dinlemeyi tercih ettiğiniz için kaybetmişsinizİşte bende
İşte ben de bu yuzden kendimi suçluyırum annesine yazdıgım için ilişki bitti cünkü annesi konudan çıkmadı cocuk da dedi annemi katmasan hallederdik dedi hem öyle fevri davranmam hata hem de annesine yazmam bitmesine neden oldu hatalıyım o yuzden
Ben çabaladım çok çabaladım annesine gittim ama o elimden tutmadı böyle olmasını çok isterdim hemde çok o da çabalar gibi göründü ama çabalamadı istemıyormjs belliki
Ben annesine dedim o da üzülme diyo dedim o da çözmek istiyo gelınlıkçiyi iptal etme diyo dedim keske demeeseydim ben izin versin diye demıstım ama amnesi sinirlendi ne yaptıysa ayırdı bizi
Siz ve nişanlınız kaç yaşında acaba merak ettim ben 24ümde evlendim ailemde kimse genç yaşta evlenmemi istmedi hatta son dakika vazgeçtim desem babam kabul edip iptal ederdi herşeyi eşim dünyalar iyisi ama aileler ön yargılı yaklaştı sonradan çok sevdiler orası ayrı eşimin ailesi tarafına gelecek olursak onlarda nişan öncesi çok iyilerdi iş ciddiye binince çok farklı şeyler oldu beni istemediler gibi davrandılar bazı aile üyeleri hepsi değil ama eşimde ailesini değil benim yanımda durarak tavrını belli etti nitekim eşiminde benimde başka kimseyle evlenmeyeceğimize ikna olduklarında evlendik daha sonra herkes yaptığına pişman oldu birbirini tanıyınca özürler dilendi demek istediğim evlilik kararı alınıyorsa aileler de bi yere kadar karışabilir çünkü eşinle sen ayrı bir aile oluyorsunuz birbirinize destek olamayıp en ufak sorunda anne baba bile olsa birbirinizi savunmayıp yalnız bırakıyorsunuz o iş olmaz zaten haklı kimse onun yanında durulmalı dengelenmeli mümkünse aileler hiç özel ilişkiye karıştırılmamalı eşle olan sorunlar anlatılmamalı ciddi birşey olmadığı sürece çünkü onlar dolup cephe alıyor ama siz geri barışıyorsunuz bu sefer ailelerin içinde kin oluyor siz de nişanlınızda birbiriniz yerine başkalarının lafını dinlemeyi tercih ettiğiniz için kaybetmişsiniz
Bunu öyle dedi aslında ama annesi ben stres olmadım sende olmamalıydın dedi çocukta etkilendiYahu bi silkelenin kendinize gelin
Her ama her msjınız 'ama' ile başlıyor ve ben hatalıyım diyor
Herif hiçte dememis ama 8 yılımz var karşımdaki düğün heyecanında bir kız, 8 yıldır maaşımı bile sormadı!
16 sında ergen değilsinizdir sanırım
Değer veren adam bırakmazdı
Anasınıda sustururdu
8 yılı bi çırpıda silmiş kolayca
Ailenize yazık,canınıza yazık
Toparlanıp kendinize bakın
Amaları keşkeleri bırakıp tekrar ayağa kalkın
Sadaka verip önünüzdeki hayat için çabalayın
En kötüsü de barısmıs gibi yapıp benimle dogum gunu yemegine gelince (babalar gunuydu) ailesi ona ulasamamıs yemek yiyoruz ddiyince eylül ayı iptal olmasın diyince sarılarak ayrılmamıza ragmen hazır değiliz evlenmeye diyerek geri döndü sevmediğine inanmıyorum buyuk bir doldurusa geldi ve benden dolayı korktuGüzel kardeşim anasına söz geçiremeyen senin arkanda duramayan bi kalemde çok rahat harcayabilen adam için mi üzülüyorsun? Hem maaşını beğenmeyecek kadar cimriler hem evlenince hayat standartlarım değişecek diyince bu bize baş kaldırır meydan okur diye köşe bucak kaçmışlar . Korkmuşlar senden. İyi de olmuş. Bunlara anladığım kadarıyla susacak, seslenmeyecek, her dediklerine uyacak, hesap sormayacak, aptalı oynayacak aynı zamanda da eli para tutacak gelin lazım. Kukla arıyorlar görmüyor musun? Nişanlık olacak adama ayrı kızdım inan bu süreçte böyle bi tavır sergileyen evlilikte annenden emdiği sütü burnundan getirir. Biz ne seni kimselere ezdirmem diyenleri gördük ortalıkta paçavra ettiler. Boşver kurtul. Nasip değilmiş. Duyguların da tam bahsettiğin gibi yılların alışkanlığından ibaret. Bizde de var o ama inan damarına dokununca sende aslan kesiliyorsun. Şuan yaşadıklarının bin beterini yaşamak istemiyorsan evlenme derim ki ayrılık yoluna girmişsiniz zaten. Boşver hiç zorlama. Bırak uzaktan gözlemle bakalım ne yapacak ki ben sinsilikle uzaklaşacaklarını düşünüyorum tamamen. O nişanlın olacak insan müsveddesi hiç güven vermiyor. Dilerim hakkında hayırlısı olur.
Bunu öyle dedi aslında ama annesi ben stres olmadım sende olmamalıydın dedi çocukta etkilendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?