Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Ben yeni oldu sandım ama olayın üstünden zaman geçmiş hiçbir adım atmadı mı sana karşı?
1,5 neredeyse 2 ay oldu adım atmadıgı gibi arkadasımıza hala kafasında bitiremedi mi beni senelerdir alıskanlıktı demiş ama inanamıyorum hiç böyle biri değild. Bu olaydan 3 gün önce benı ne kadar sevdiğini söylüyodu neler yapıyordu ama laflarım kırmıs o da silip attı evlliliğin temelini sorgulattım diye ama açıklamalarım mantıgına yatmamıs mantıgı ile hareket ediyormus

Ben umarim birileri saka yapiyordur diye dusundum

Yok, terkedilince akıl sağlığı riske girmiş biri maalesef. Manipüle edildiğine ikna olmuyor.
Ama en son ikimiz karar verecektik ilişkimizin gelecegine ben ise annesine gittim lütfen izin verin arkamızda durun dedim bakın o da üzülme diyor , çözmek istiyor dedim annesi çok sinşrlendi sonra haber alınamadı çocuktan zaten

Budan pay biçsene? Daha nisanliyken annesine öyle dedigin için sana cehennemi yaşatan bı adam bu nden hala kendii suçlayıp kahroluyosun

Basta seni maasini kucumseyen insandan ayrilinca pesinden kosmayacaktin. Bittigi iyi olmus anasinin sozuyle gelip gelip gidiyosa o is olmazdi zaten. Ayrica 8 bucuk yil bi iliski icin cok bile evlenip napcaktiniz iliskinin zamani dolmus. Yeni insanlar yeni heyecanlar. Hayirli olsun

Biz çocukca bir ilişki yasadık hep kafe ve yemek seklinde hayallerim vardı hepsi yarım kaldı annesini ikna edebilirim sandım elimden geldiğibce ama daha fazla sinirlendirdim ısrarımla ısrar etme sebebim de ev bark hazır 3 ay beklemek mantıksız gelmıstı ama keske olur deseydım

Hala pismanlik. Bunlar sizi almislar avuclarinin icine kukla gibi yonetmisler. Smdi hala hatali benim yapmamaliydim vs diyosunuz. Bu adamla evlenseniz daha bekarken annesinin her lafiyla yon degistiren adam evlenip garanti artik diye dusununce nolcakti saniyosunuz? Annesi gece uyuma saatinize kadar karisirdi. Sukur namazi kilin fakir sevindirin

Ama herkes düğün ertleme işinde ısrar etmemeliydin dedi

Pesine koscak sanarken kendin pesine kossmussun. Ah su kadinlar neden boyle rol yapip sonra daha kucuk duruma dusuyorlar hep ayni seyler.

Yok yaaaa ben neler neler dedim beni birakmadi. Annesine bile oglunu sikayet etmisligim oldu. Ay bilmem mi ben oglumu cok inattir dedi. Seninkiler bahane ariyordu zaten. 8.5 yil niye evlenmemis seninle paralaei yok mu? Ayrica eve erkek bakar bu normaldir. Kadinin kazancindan ona neee ister calisirsin ister evde oturursun ay gunumuz erkekleri de kadinin elindeki paraya goz diker oldu. Ya deli gibi asik olan adam yoruldum demez... demek ki gercekten yorulmus. Bosuna hirpalama kendini, o da endini bi b..k sanacak

Hem paraları yok diye hemde okuyorduk mezun olalı 2 sene oldu anca iş askerlik o yuzden bekletti o da istiyodu benim gönlüm çok rahattı senle evkenicem diye simdi o sözlerin beni süpheye düşürttü dedi bana sonra da mantıgına uymamısım

Insanlarin dusunce ve fikirleri degisiyor. Ozellikkle genc yasta bir kiza baglanan erkegin icinde bircok sey kaliyor. Yani gezme tozma baska kizlarla tanisma gibi. Evlilik onlqri hapsediyor gibi. Yani kucuk yasta sizinmle beraber olmus ve hayatta hicbirsey gormemis gibi. Suan o ozgurlugu yasamak istiyor diye dusunuyorum.

Ama o da istiyordu ben o sözleri diyene kadar ben o sözleri diyince korkmus aile olmaktan erteleyip birbirimizi gözlemleyelim dedi

Her erkekten bqhsetmiyorum ama Bazi erkekler var, evlenince bi nevi hapsolunmus gibi hissediyor. Ozellikle gencliginde gezip tozmayan bir yastan sonra arkadaslarini gezerken gorunce onun da hevesi geliyor olabilir. Sizin ex cok genc yasta baglandigi icin suan saga sola gezme ihtiyaci hissettigini dusunuyorum.

Ama o da istiyordu ben o sözleri diyene kadar ben o sözleri diyince korkmus aile olmaktan erteleyip birbirimizi gözlemleyelim dedi
Evet dedigim gibi korkusu eve hapsolmak
Istedigi zaman gezemeyecek istedigi zaman eve gelemeyecek. Etrafta bir suru guzel kizlar var internet ortami vs va. Her erkek boyle degil tabi ki ama genc yasta bisey yasamamis gormemisse suan onun ozlemini cekiyor olabilir. Hemen bahane bulmus ayrilmak icin zaten. Telefonuna hic baktiniz mi Allah bilir kactane s..ksi kizla konusuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…