- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.020
- 37
Nikah iptali olmuyor mu?Ay evlenmeyın bu hanzoyla.Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Ya nasip işteKavga gürültü küfür kaynana sorunlari ve nisanliyken belliydi keşke düğün günü ayrilsaydi
İlişkinin başında senin gibi biri nasıl oldu da beni beğendi diyen adamlar, aşağılık kompleksleri yüzünden genelde ihanetle bu ilişkiyi bitiriyorlar, giderken de elimi sallasam ellisi diyorlar. Asla kendinizden daha alt seviyede biriyle beraber olmayın, siz bunu dert etmezsiniz ama erkekler bunun altında eziliyor ve kompleksini sizden çıkarıyorYazdıklarını okuyunca bir bayan olarak çok üzüldüm eski görüştüğüm insan geldi aklıma kırk takla attıktan sonra evet demiştim 3 yılımı zehir zıkkım etti. Erkek gibi giyiniyorsun,sürekli saçlarını topuz yapıyorsundan hele tipini bak diyip diyip Gülerdi ve ben onu nişanlanacağım gün terk ettim. Bir insana verilecek en büyük ceza onu terk etmektir. Kendi tipsizliklerine bakmadan karşıdakini mobing uygulamaları seni benden başka kimse sevmez diyip kadınlığını ve özgüvenini yerle bir etmeleri. Sen ve senin hayatın çok değerli nikahın olduysa oldu ailene herşeyi anlat değiştiğinden haberleri olsun ve bir anda onu terk et. Yıllık iznini al ve ailenin yanında al soluğu. Her şeyide anlat devam etmeyeceğini bilsinler. Polis ya da asker isen personel şuben ile de görüş hemen atamanı iste. Kaç kurtar kendini
Tam manipülatif, kompleksli, sorunlu insan cümleleri. Sana kendini suçlu ve sorunlu hissettirip sıyrılacak aklınca. O kadar itici ki.Defalarca anlattım her gün hemde ne zaman bu konuları açıp dert anlatmaya çalışsam sana huzur batıyor sen huzursuzluktan besleniyorsun diyor
Son durum nedir naptınız bizi haberdar edinAz bi süre kaldı ancak ayrılmak üzere konuşmalar yapıyoruz artık olmayacağını herkese söyledim. Ailemi de karşıma aldım istemiyorum diye direttim görüşmüyor ve buluşmuyorum başta sevgim ağır basıyor belki toparlanır diyordum ama sevgi de kalmadı artık yüzünü dahi görmek istemiyorum. En son bağıra bağıra ben boşanmak istiyorum diye kavga ettim şimdi hareketlerini düzeltmeye başladı iltifatlar bilmem neler ama hikaye maalesef. Umarım buraya boşandığımı da yazabilirim
Boşanıyoruz zor oldu ama aileleri vs ikna etmeyi başardım kayınvalidem teyzeleri falan da beni haklı bulup yanımda durunca bişey diyemediinşallah bitirmişsindir. durumundan haberdar et bizleri .
Vallahi çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim güçlü davranıp kendinizi kurtardığınız için sizi. Geçmiş gitmiş olsun. Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın ünşallah bundan sonra.Destekleriniz mesajlarınız için çok teşekkür ederim ailemin yapamadığını yapıp yanımda olduğunuz için hepinize minnettarımgörüştüm konuştum aileler de konuştu düğün olmayacak,ayrıldık arkadaşlar. Kuş gibi özgür hissediyorum,yıllar sonra nefes aldığımı hissediyorum eskisinden cok daha güçlü olacağım
Tabiki ayrilın bosanmaya gerek yok iptal ettirebilirsinizKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Sakın evlenme, nasıl söyleyeceğim diye de düşünme. Ben yapamayacağıma karar verdim istemiyorum artık de. Seni beğenmeyen adamla ne işin var. Konu değiştirmeleri seni manipüle etmek için. Bak bu köprüden önce son çıkış. Düğün yapıp boşanmaya karar verirsen daha zor olur. Şu an evlilik birliği tam oluşmadığından çabucak kurtulman daha muhtemel. Çekişmeliye dönmeyecektirKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Eşimi asla kendimden alt seviyede görmedim.Bu kız bana bakmaz diye düşünmüş.Benden daha çok okuyan araştıran çalışan birisi.İkinci üniversitesini okuyor.Ben daha birini bitiremedim.İlişkinin başında senin gibi biri nasıl oldu da beni beğendi diyen adamlar, aşağılık kompleksleri yüzünden genelde ihanetle bu ilişkiyi bitiriyorlar, giderken de elimi sallasam ellisi diyorlar. Asla kendinizden daha alt seviyede biriyle beraber olmayın, siz bunu dert etmezsiniz ama erkekler bunun altında eziliyor ve kompleksini sizden çıkarıyor