Düğüne 1 ay var ama yapamıyorum yardım edin :((

Nikah iptali olmuyor mu?Ay evlenmeyın bu hanzoyla.

Hakkınizda hayırlısı olsun. Umarım kararinziin arkasında olursunuz. Şimdi değer vermeyen sonra da düzelmez . En iyisini yaptınız

Burada 9 senem dolmak üzere; BDV'ye konu açmaya sebep olan adamlardan hayır geldiğini, herhangi birinin düzeldiğini değiştiğini görmedim, duymadım. Bazılarının açtığı konular eften püften de olabiliyor tabii, tolere edilebilir şeyler de danışılıyor ama geneli hayatı dar edecek sıkıntılarla dolu.
Yapma etme, kendini yakma diye yalvardığımız çok üye oldu, nişan atamam deyip evlenince burada bin pişman konular açmaya devam ettiler. Madem her şeyin farkındasın, lütfen yakma kendini, hiçbir şeye mecbur değilsin.
Ben boşandım, boşandığım eşim bana şöyle davranmadı ya, kaldı ki boşanma en son noktadır, ben o aşamada bile böyle sevgisizlik, değersizlik, soğukluk hissetmedim. Daha nişanlıyken girdikleri triplere bak hanzoların.
Kendinize böyle tipleri, böyle bi hayatı layık görmeyin.

***Psikolojin bozuk falan değil, seni manipüle etmesine izin verme lütfen.

İlişkinin başında senin gibi biri nasıl oldu da beni beğendi diyen adamlar, aşağılık kompleksleri yüzünden genelde ihanetle bu ilişkiyi bitiriyorlar, giderken de elimi sallasam ellisi diyorlar. Asla kendinizden daha alt seviyede biriyle beraber olmayın, siz bunu dert etmezsiniz ama erkekler bunun altında eziliyor ve kompleksini sizden çıkarıyor

Defalarca anlattım her gün hemde ne zaman bu konuları açıp dert anlatmaya çalışsam sana huzur batıyor sen huzursuzluktan besleniyorsun diyor
Tam manipülatif, kompleksli, sorunlu insan cümleleri. Sana kendini suçlu ve sorunlu hissettirip sıyrılacak aklınca. O kadar itici ki.

Tipik aşağılık kompleksi olan erkek modeli. Kadınlar kendilerinden daha “üstün” biriyle evlenince onlara layık olmaya çalışır. Erkeklerde ise çocukluktan şişkin egoları onların asla aşağı pozisyonda olduğunu kabul etmemelerine sebep olur. Dolayısıyla eşiniz “o kadar harika olsaydı benimle evlenmezdi” diye düşünerek aslında aşağıda olduğunu bilinçsiz olarak kabullenirken bilinç düzeyinde sizin aşağı seviyede olduğunuzu kabul etmiş. Doğal olarak sürekli sizi aşağılayarak daha da aşağı indirecek, siz kendinizi ispat etmeye çalıştıkça da daha da küçük görecek. Astronot olsanız “aman sanki oldun da ne oldu bir pilav yapmayı beceremiyorsun” diyecek. Çocuğunuz olacak “anam gibi büyütemezsin bırak da o baksın, sen ne anlarsın” diyecek.

Onu asla lafla ikna edemezsiniz, çünkü zihni tamamen itiraza yönelik fikirlerle dolu, sizi tamamen cahil, kültürsüz, görgüsüz, bilgisiz, fikri alınmaz, görüşü önemsiz, kafası basmaz olarak görüyor. Eğer tüm bunları kabul edip evlenirseniz buyrun evlenin. Ama kendinizden nefret edeceksiniz. Bunu kendinize yapmayın lütfen. Bu tip erkekler kadını maddi manevi sömürür, posasını çıkarır sonra da “sen zaten böyleydin” der işin içinden çıkar. Size layık biriyle birlikte olmanızı o kadar gönülden istiyorum ki. Direkt ayrılın, kendinizi asla ispatlayamazsınız zaten. Hayatınızı mahvetmeyin.

Son durum nedir naptınız bizi haberdar edin

Destekleriniz mesajlarınız için çok teşekkür ederim ailemin yapamadığını yapıp yanımda olduğunuz için hepinize minnettarım görüştüm konuştum aileler de konuştu düğün olmayacak,ayrıldık arkadaşlar. Kuş gibi özgür hissediyorum,yıllar sonra nefes aldığımı hissediyorum eskisinden cok daha güçlü olacağım

genel olarak derdi neymiş sordunuz mu? böyle biraz sert mizaçla sormanızı isterim şahsen. ya da ben biraz atarlıyım ondan böyle düşündüm. e çirkinsem güzelini bul deyip dönüp arkanızı gitseniz bi gün keşke... bakalım tavrı nolcak?

Ğğ
Vallahi çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim güçlü davranıp kendinizi kurtardığınız için sizi. Geçmiş gitmiş olsun. Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın ünşallah bundan sonra.

Tabiki ayrilın bosanmaya gerek yok iptal ettirebilirsiniz

Sakın evlenme, nasıl söyleyeceğim diye de düşünme. Ben yapamayacağıma karar verdim istemiyorum artık de. Seni beğenmeyen adamla ne işin var. Konu değiştirmeleri seni manipüle etmek için. Bak bu köprüden önce son çıkış. Düğün yapıp boşanmaya karar verirsen daha zor olur. Şu an evlilik birliği tam oluşmadığından çabucak kurtulman daha muhtemel. Çekişmeliye dönmeyecektir

Eşimi asla kendimden alt seviyede görmedim.Bu kız bana bakmaz diye düşünmüş.Benden daha çok okuyan araştıran çalışan birisi.İkinci üniversitesini okuyor.Ben daha birini bitiremedim.
Maddi durum olarakta benim durumum daha iyi bunu dert etmedim.Yinede anlaşamadık.

Yani bunu burada konu acarak fikir almanda garip gormuyormusun daha basinda boyle yapan biri ileride neler yapar.evlilik zaten zor ama bu zorluklar saygi ve sevgiyle asiliyor yoksa zaten bitiyor illa kucahinizda bir cocuklami bosanacaksiniz hemen kurtulun bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…