Yol yakınken dönmek en güzeli aslnda şimdiden size hakaret eden kötü söz söyleyen ilerde neler yapmaz. Bende aynı şeyleri yaşadım eşimle 2 sene flört ettik o kadar çok seviyordu ki beni sevmesini sevdim ama nisandan sonra değişmeye başladı düğün yaklaştıkça inanılmaz değişti çok huysuzdu sürekli kavga ediyorduk ben anneme söyledim anne sürekli kavga ediyoruz biz anlaşamıyoruz ayrılalım dedim olmaz el içine çıkıldı dedi ve ses çıkaramadım evlendik 7 sene oldu evleneli hersey daha da kotu oldu hele çocuk olduktan sonra hergun kavga eder olduk ayrılık noktasına geldik hiç de anlaşamıyoruz ama çocuk var diye şuan herkes sabrediyor iste diyeceğim o ki ilerledikçe bu kötü huylar ve anlasmazliklar artacak ne kadar yakın kurtulursaniz o kadar iyiKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen