Düğüne 1 ay var ama yapamıyorum yardım edin :((

Nasıl iğrenç ve avam bir çevresi varmış oradan pay biçin. Cidden verilmiş sadakanız varmış.

Lütfen asla asla barışmayı aklınızdan geçirmeyin. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

Gururuna yediremedigi için uydurmuş besbelli sizi üzmek istiyor cok gereksiz bı insanmış cidden .hiç etkilenmeyen lütfen bundan sonra daha mutlu günleriniz olur umarım. Kıymet bilen merhametli biriyle karşılaşmanız nasip olsun

Ole
Özür bile dileyemiyor. Egom ne yahu. Yani sen hala çirkinsin ama ben onemsememeliydim demis gerizekalı. Allah kurtarmis engelleyin heryerden ikna eder falan sizi mazallah

Ne kadar sebebimiz olursa olsun en sevmediğimiz kişiye bile bi çok şeyi söyleyemeyiz, söylemeyiz de. en fazla içimizden düşünürüz, bu bir vicdan ve karakter meselesi.

Oh çok sevindim şöyle boylu poslu dağ gibi karakteri sağlam biribirinize yaşanacağınız biri olsun inşallah alçak dallara konma sonra böyle oluyor

Napıcam bilmiyorum söylüyorum tamam gidelim boşanalım daha iyisine layık olduğunu düşünüyorsan gidip onunla birlikte ol diyorum bu sefer de her şeyde ayrılık konusunu açıyorsun diye kavga ediyor
Benim eşim de nişanlı iken böyle başlamıştı.emin olun bu söylemleri devam ediyor..
O yüzden yaşayan biri olarak insanların değişmediğini,şimdiden size söylemek isterim..

Çok sevindim sizin adınıza. Böyle bir hıyardan kurtulmuş oldunuz. Kendinizi azıcık seviyorsanız asla geri adım atmayın boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…