Her zorlukta yanında ben durdum ben devlet memuruyum o normal çalışıyor aylarca işsiz kaldığında bile ben destek oldum düğün için hiçbir şey istemedim eşyamızın bile yarı fazlasını kendim düzdüm bunları gerçekten hak etmiyorum ama artık bende tamamen aşağılık kompleksine girdiğini düşünüyorumHiç bir kadın bu şekilde aşağılanmayı hakketmiyor. Hele sevdiği adam tarafından. Utanmadan şu şu bile senden daha değerli ne demek ya sinirlerimi bozdu kusura bakmayın ama pislik herif demek istiyorum. Emininki siz ondan daha güzel daha gösterişlisinizdir. Bide ondan daha iyi mesleğiniz varsa adam resmen aşağılık kompleksine girmiş. Bu sizin ömrünüzü yer. Büyük bir tartışma çıkarın hiç çekinmeyin biterse biter. İçinizden ona karşı nevarsa hiç çekinmeden yüzüne söyleyin. Zaten o zaman ya biter yada devam ederse bu şekilde davranamaz size. Aslında en güzeli arkanıza bakmadan ayrılmanız. Ömür geçmez bu adamla
Aşağılık kompleksi ne girdiği kesinleşti. Böyle devam ederse size kafayı yedirtir bu adam. Siz ne yapacaksınız önemli olan bu ayrılacaksanız zamanla unutursunuz size gerçekten değer veren biri çıkacaktır karşınıza. Ayrılmayacaksanız bir şekilde nişanlınızı yola getirmeye bakın tabi bu çok konuşarak olmaz konuşmuşsunuz zaten olmamış onu şöyle iyi bir silkelemeniz gerekiyor.Her zorlukta yanında ben durdum ben devlet memuruyum o normal çalışıyor aylarca işsiz kaldığında bile ben destek oldum düğün için hiçbir şey istemedim eşyamızın bile yarı fazlasını kendim düzdüm bunları gerçekten hak etmiyorum ama artık bende tamamen aşağılık kompleksine girdiğini düşünüyorum
Onun ne söylediğini bırak kendine gel silkelen.Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Konuştum maalesef annemle tek dediği hepimiz bu yollardan geçtik hepimiz böyle şeyler yaşadık sabredemeyeceksen neden evlenmek istedinOnun ne söylediğini bırak kendine gel silkelen.
Ailenle konuş ve davanı aç boşan.
Yazdıklarını okuyunca bir bayan olarak çok üzüldüm eski görüştüğüm insan geldi aklıma kırk takla attıktan sonra evet demiştim 3 yılımı zehir zıkkım etti. Erkek gibi giyiniyorsun,sürekli saçlarını topuz yapıyorsundan hele tipini bak diyip diyip Gülerdi ve ben onu nişanlanacağım gün terk ettim. Bir insana verilecek en büyük ceza onu terk etmektir. Kendi tipsizliklerine bakmadan karşıdakini mobing uygulamaları seni benden başka kimse sevmez diyip kadınlığını ve özgüvenini yerle bir etmeleri. Sen ve senin hayatın çok değerli nikahın olduysa oldu ailene herşeyi anlat değiştiğinden haberleri olsun ve bir anda onu terk et. Yıllık iznini al ve ailenin yanında al soluğu. Her şeyide anlat devam etmeyeceğini bilsinler. Polis ya da asker isen personel şuben ile de görüş hemen atamanı iste. Kaç kurtar kendiniİlk tanıştığımızda sürekli beniö gibi bi adamla ne işin olur diyordu sürekli beni çok beğendiğimi dile getiriyordu etrafımızdaki herkes ailesi de öyle çevresi de kalabalık bi insandım sosyal yaşantım vs herşeyi kısıtladı uzaklaştırdı yapayalnız bıraktı şimdi de özgüvenimle oynuyor
Bunu söyleyen senin annen miKonuştum maalesef annemle tek dediği hepimiz bu yollardan geçtik hepimiz böyle şeyler yaşadık sabredemeyeceksen neden evlenmek istedin
Gelinlik için geç kalmışsın.Zayif değilsen hazır gelinlik bulamazsın.Bence bu adamla evlenme.Bende düğüne 1 hafta kala nikahlı ayrıldım.Uzul ağla yalnız kal stres yasamaktzn iyidir.Sikintidan ben mide hapı kullanıyorum.Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Daha evlenmeden böyleyse yanmışsınız. Benim bir arkadasimda nikahtan sonra düğün olmadan basmıştı tekmeyi iyi ki de basmiş adamın şuan 3. Evliliği ve sürekli aldatıyor oda arkadaşımı küçümsemeye baslamisti nikahtan sonraKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
iletisim kurmayi bilmiyor.Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Az bi süre kaldı ancak ayrılmak üzere konuşmalar yapıyoruz artık olmayacağını herkese söyledim. Ailemi de karşıma aldım istemiyorum diye direttim görüşmüyor ve buluşmuyorum başta sevgim ağır basıyor belki toparlanır diyordum ama sevgi de kalmadı artık yüzünü dahi görmek istemiyorum. En son bağıra bağıra ben boşanmak istiyorum diye kavga ettim şimdi hareketlerini düzeltmeye başladı iltifatlar bilmem neler ama hikaye maalesef. Umarım buraya boşandığımı da yazabilirimBenim çevremde aynı sizin gibi nikah yapıp düğünü yapmadan boşanan insanlar oldu. Bu normal bir şey, istemiyorsanız boşanın. Çalışan birisiniz onu anladım. Muhtaç durumunuz yok aileye, kocaya vb. Ne yani bir ömür mü geçireceksiniz? Düğünden sonra boşanmak daha mı kolay olacak? Ya çocuğunuz olursa peki? Sonra burada farklı başlıklar açarsınız, ağlarsınız. Size tavsiyem kendinizi iyi dinleyin, kendinize güvenin. Bir ömür bu. Napacaksınız? Nasıl geçireceksiniz?
Şu süreç sonrası artık ailemle de görüşeceğimi sanmıyorum boşanmak istediğimi herkese söyledim. Tayinimi de hafta içi isteyeceğim ondan ve ailemden uzak cok daha güzel bir yaşam kuracağıma inanıyorum. Ama boşanma davası o istemediği için ne kadar uzar bilmiyorum artıkYazdıklarını okuyunca bir bayan olarak çok üzüldüm eski görüştüğüm insan geldi aklıma kırk takla attıktan sonra evet demiştim 3 yılımı zehir zıkkım etti. Erkek gibi giyiniyorsun,sürekli saçlarını topuz yapıyorsundan hele tipini bak diyip diyip Gülerdi ve ben onu nişanlanacağım gün terk ettim. Bir insana verilecek en büyük ceza onu terk etmektir. Kendi tipsizliklerine bakmadan karşıdakini mobing uygulamaları seni benden başka kimse sevmez diyip kadınlığını ve özgüvenini yerle bir etmeleri. Sen ve senin hayatın çok değerli nikahın olduysa oldu ailene herşeyi anlat değiştiğinden haberleri olsun ve bir anda onu terk et. Yıllık iznini al ve ailenin yanında al soluğu. Her şeyide anlat devam etmeyeceğini bilsinler. Polis ya da asker isen personel şuben ile de görüş hemen atamanı iste. Kaç kurtar kendini
Ayrılmak istememesinin sebebi memur eşi bulmak olabilir. Adama de ki 'calismaktan çok sıkıldım, hazır evlendim tazminatımı alıp isten çıkacağım' tepkisini ölç bakalım ne diyorİnan aynı cümleleri beş yüz kere kurdum iş ayrılmaya gelince beyefendi yok oluyor
Kalbim sizinle, kararlıysanız vazgeçmeyin. Hayatta telafi edilmeyecek şey yoktur. Bol şans arkadaşım.Az bi süre kaldı ancak ayrılmak üzere konuşmalar yapıyoruz artık olmayacağını herkese söyledim. Ailemi de karşıma aldım istemiyorum diye direttim görüşmüyor ve buluşmuyorum başta sevgim ağır basıyor belki toparlanır diyordum ama sevgi de kalmadı artık yüzünü dahi görmek istemiyorum. En son bağıra bağıra ben boşanmak istiyorum diye kavga ettim şimdi hareketlerini düzeltmeye başladı iltifatlar bilmem neler ama hikaye maalesef. Umarım buraya boşandığımı da yazabilirim
Nikah reddi için başvurun öncelikle. Kabul edilmezse dilekçeniz boşanma davası açarsınız eşiniz boşanmak istemezse dahi düğün falan olmadığı için çok uzayacağını sanmıyorumŞu süreç sonrası artık ailemle de görüşeceğimi sanmıyorum boşanmak istediğimi herkese söyledim. Tayinimi de hafta içi isteyeceğim ondan ve ailemden uzak cok daha güzel bir yaşam kuracağıma inanıyorum. Ama boşanma davası o istemediği için ne kadar uzar bilmiyorum artık
Eğer için almıyorsa ki gayet haklısın anlattığına göre,nikahı şimdiden bozmak daha hayirli olur bence senin için,kimse için değil kendin için yaşa..Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen