Düğüne 1 ay var ama yapamıyorum yardım edin :((

Evlenme daha doğrusu boşan

Sevgili Miyawwsu. İsmin güzel. Kedileri seven hassas ve iyi kalpli birinin mutsuz olup çabucak ayrılacağı bir evlilik yapmasını hiiç istemem. Nikah iptali yapıp kediciklerle mutlu sakin yaşayıp gerçekten çok sevip çok sevileceğin günler seni bekliyor.
“Hayır” dedikten sonra özgürsün

Bu saygısızlıkların affı yok.şöyle yap böyle yap bile denemeyecek kadar rezil şeyler.

Adamın eziklikten feleği şaşmış.resmen adamın dengelerini altüst etmişsin.bu döküntü hâlimle bu kadın bana nasıl baktı diye gözü dönmüş.ne yapacağını şaşırmış, asıl o seni kendi seviyesine çekmeye çalışmış.o adama o kadar fazlasın demek ki.sen düşün.hayatında 1 kere şans bu herife gülmüş onda da şok geçirmekten saçmalamış.

Allah aşkına ne bekliyorsunuz , ilerde bebeğim var , psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum maaşımı da vermiyor yazarsınız. Dünyaya bi kere geliyoruz hayatınıza hayat canınıza can katmayan birini hayatınıza almayın derim.

Keşke nikahtan önce olsaydı sonra oldu önce olsa bu yola çıkar mıydım hiç..
Benim kardeşim nikah yaptı sonrasında karşı tarafın ne kadar çingene olduğunu gördük. Kardeşim boşandı düğün olmadan. Yani herkes yaşıyor. Atla deve değil. Ailen arkanda olsaydı keşke sinir oldum şuan onlara. İşin gücün varmış, olmazsa da olmasınlar problem değil.

Hah. Tipik narsist taktiği.
Bu kız fazla güzel, özgüveninin içine edeyim de benden uzaklaşamasın.

O düğünü iptal edin, boşanma davanızı da açın böyle ömür geçmez.

Şimdi bir şey derdim de ona şimdi arttı çünkü nikah var diye dönemeyeceğinizi düşünüyor. Ailenize söyleyin sizi ciddiye almıyorsa, pisler ya amaaaan

Hem bunları söylüyo hem de sacmala mi diyo. Bırak daha güzelini bulsun varsa tabi. Kendi de beş para etmez biridir kesin

Neden ayrıldılar peki , nişanlıyken sıkıntıları neydi? Ben de nişan attım böyle şeyler duyunca Allah kurtarmis diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…