Evlenme daha doğrusu boşanKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Bu saygısızlıkların affı yok.şöyle yap böyle yap bile denemeyecek kadar rezil şeyler.Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Adamın eziklikten feleği şaşmış.resmen adamın dengelerini altüst etmişsin.bu döküntü hâlimle bu kadın bana nasıl baktı diye gözü dönmüş.ne yapacağını şaşırmış, asıl o seni kendi seviyesine çekmeye çalışmış.o adama o kadar fazlasın demek ki.sen düşün.hayatında 1 kere şans bu herife gülmüş onda da şok geçirmekten saçmalamış.İlk tanıştığımızda sürekli beniö gibi bi adamla ne işin olur diyordu sürekli beni çok beğendiğimi dile getiriyordu etrafımızdaki herkes ailesi de öyle çevresi de kalabalık bi insandım sosyal yaşantım vs herşeyi kısıtladı uzaklaştırdı yapayalnız bıraktı şimdi de özgüvenimle oynuyor
Allah aşkına ne bekliyorsunuz , ilerde bebeğim var , psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum maaşımı da vermiyor yazarsınız. Dünyaya bi kere geliyoruz hayatınıza hayat canınıza can katmayan birini hayatınıza almayın derim.Kızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Benim kardeşim nikah yaptı sonrasında karşı tarafın ne kadar çingene olduğunu gördük. Kardeşim boşandı düğün olmadan. Yani herkes yaşıyor. Atla deve değil. Ailen arkanda olsaydı keşke sinir oldum şuan onlara. İşin gücün varmış, olmazsa da olmasınlar problem değil.Keşke nikahtan önce olsaydı sonra oldu önce olsa bu yola çıkar mıydım hiç..
Ailene uygun dille izah etmeyi denediniz mi, sonra olmadı kendiniz bitirin.Keşke nikahtan önce olsaydı sonra oldu önce olsa bu yola çıkar mıydım hiç..
Hah. Tipik narsist taktiği.İlk tanıştığımızda sürekli beniö gibi bi adamla ne işin olur diyordu sürekli beni çok beğendiğimi dile getiriyordu etrafımızdaki herkes ailesi de öyle çevresi de kalabalık bi insandım sosyal yaşantım vs herşeyi kısıtladı uzaklaştırdı yapayalnız bıraktı şimdi de özgüvenimle oynuyor
Şimdi bir şey derdim de ona şimdi arttı çünkü nikah var diye dönemeyeceğinizi düşünüyor. Ailenize söyleyin sizi ciddiye almıyorsa, pisler ya amaaaanKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Hem bunları söylüyo hem de sacmala mi diyo. Bırak daha güzelini bulsun varsa tabi. Kendi de beş para etmez biridir kesinKızlar merhaba düğünüme 1 ay kaldı tayin işleri yüzünden nikahımız kıyıldı şu an evliyim ama düğün olmadı. Ama eşimle aramızda düzelmeyen şeyler var inanın artık düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl söylerim nasıl yaparım bilmiyorum eşime söylediğimde saçma sapan konuşma psikolojin mi bozuldu senin diyor bidaha cevap vermiyor saatler sonra arayıp yazıp başka şeylerden konuşuyor ama ben bıktım her tartışmada beni aşağılıyor çirkin biri değilim sürekli fiziksel olarak çirkin kötü oldugumu söylüyor değersiz hissettirdiğini söylüyorum şu şu bile senden daha değerlidir daha kıymetlidir gibi cümleler kuruyor gelinlik bakıyoruz tek yorum yapmıyor zaten gram hevesim yok bir ay kaldı düğüne daha bir kere gelinlik baktım napıcam bana yardım edin lütfen
Neden ayrıldılar peki , nişanlıyken sıkıntıları neydi? Ben de nişan attım böyle şeyler duyunca Allah kurtarmis diyorumLütfen ayrıl bak Bi tanıdığım sadece 8 aylik evli ve şuan bosaniyorlar bide bebegini aldirdi ben nisanı olurken anlamıştım bu isin boyle sonlanacagini hatta anneme soylemistim keske düğün günü ayrilsaydi
Kavga gürültü küfür kaynana sorunlari ve nisanliyken belliydi keşke düğün günü ayrilsaydiNeden ayrıldılar peki , nişanlıyken sıkıntıları neydi? Ben de nişan attım böyle şeyler duyunca Allah kurtarmis diyorum