- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.400
- 598
bence gayet iyi olmuşşş...tebrik edesim geldiii
Malum işe kadar iyiydi tabi deben çok zorlandım ya iyiki de balayina gitmemisiz. Sağolsun eşim çok anlayışlıydi ama çok şükür geçti gitti yani ;-) darısı Bekarlarin başına
ya merak ettim nesi gizli kiii
bence de inanmalıyızzz...başarmanın yarısı derlerrrr
bende diyorum ya geçse de bitse diyee
Geçer geçer inşallah merak etme ;-) sadece kendini kasmayacaksin o kadar. Ben çok kasmistim kendimi ya. Rahat olacaksın. Bir sürü kız bu işlemden geçiyor yani ;-)
bacım işte değişik değişik şeyler oluyomuş odada benim bi arkadaşım bahsetmişte birazcık adınıda söylemedi ki araştırıyım gıcıkben tabi hiç balayı odası bilmediğimden bu arkadaşın anlattığı normali midir anormali midir bilemiyorum ama işte bi tane yatak yokmuş odada farklı şekillerde yataklar varmış zaten söylenmiyoda demi genelde balayına gidilen oteller falan ailelere
Geçer geçer inşallah merak etme ;-) sadece kendini kasmayacaksin o kadar. Ben çok kasmistim kendimi ya. Rahat olacaksın. Bir sürü kız bu işlemden geçiyor yani ;-)
bi sürü kız bu işlemden geçiyor derkenpekalaa ne zaman ya da kaçıncıda biz sürü kızlar olarak zevk almaya başlıyoruz ya da derecesi artıyo diyelim bu arada sizinki çok güzel olmuş söylediği cümleler falan romantikte yani
farklı şekilde yatağı duymadım da..şarap meyve tabağı gül mum falan onları bılıyorm
1 ay sonra zevk almaya başlıyorsun canım. Çünkü ilk psikolojisinden kurtuluyorsun ve kendi zevk alma şeklini öğreniyorsun. 1 aydan sonra her şey harika oluyor anlayacağın ;-) Evet benimki öyle dua etmiş Namazda da Allahım bana Bilgece den başka bir Kulunu nasip etme demiş. Çok da iyi demiş. Inşallah nasip de olmaz, hep ben olurum kociskomun yanında karısı olarak. Inşallah kimsenin yuvası yıkılmaz ;-)
eğer içiyosan şarapla kendine yeni bir yol çizebilirsin oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah gibisineama bence korkutma hiç kendini yok mu ya hiçböyle tarkanın şarkısını doğrulucak 'gel güzelim söz acımıcak' şarkısı için doğruuu acımadı dicek olan bir babayiğit yahu
bacım işte değişik değişik şeyler oluyomuş odada benim bi arkadaşım bahsetmişte birazcık adınıda söylemedi ki araştırıyım gıcıkben tabi hiç balayı odası bilmediğimden bu arkadaşın anlattığı normali midir anormali midir bilemiyorum ama işte bi tane yatak yokmuş odada farklı şekillerde yataklar varmış zaten söylenmiyoda demi genelde balayına gidilen oteller falan ailelere
1 ay sonra zevk almaya başlıyorsun canım. Çünkü ilk psikolojisinden kurtuluyorsun ve kendi zevk alma şeklini öğreniyorsun. 1 aydan sonra her şey harika oluyor anlayacağın ;-) Evet benimki öyle dua etmiş Namazda da Allahım bana Bilgece den başka bir Kulunu nasip etme demiş. Çok da iyi demiş. Inşallah nasip de olmaz, hep ben olurum kociskomun yanında karısı olarak. Inşallah kimsenin yuvası yıkılmaz ;-)
seneye benimki inşallah seni evlendirelim senden de alıcaz bilgileri:)))ahaah çok güldürdün beni....senin düğün ne zamann???
yani bilemiyorum tabi ama tahmin yürütücek olursam olsa olsa eğim olarak farklıdır ve şekil olarak farklıdır yoksa yataktan buzdolabı figürü beklemiyoruz elbetteGüzelim farklı şekilde yatak olur mu hiç? Ayakta duran yatak mesela? Düşünebiliyor musun? Bence arkadasin seni birazcık kafaya almış. Ha belki duvarlarda resimler falan vardır farklı şekillerde ama yatak bir şekilden başka şekle giremez ki.. insan mı ki bu? Yatakla mi ciftlestirecekler Ayy hiç Gülesim yoktu canım kusuruma bakma..
seneye benimki inşallah seni evlendirelim senden de alıcaz bilgileri
yani bilemiyorum tabi ama tahmin yürütücek olursam olsa olsa eğim olarak farklıdır ve şekil olarak farklıdır yoksa yataktan buzdolabı figürü beklemiyoruz elbette
hele bi geçsin de seve seve veririm bilgilerii:))
inşallah ya çok mutlu oldum güzel evliliklere artık çok ihtiyaç var maşallahbu arada böyle bilgiler gerçekten çok önemli çünkü evet neyin nasıl olduğunu biliyoruz o işlem için ama sonrası anlatılmadığı için bu kez farklı beklentilerin oluyo onlarda olmayınca bu kez sorun mu var demeye başlıyosun halbuki bir ay kadar bi süre içinde zevk alamıcağını doğru dürüst bilirsen panik olmazsın yani tabi herkesin acı eşiği farklıdır bu süre kişiden kişiye değişiyodur ama hemen ikinciyede müthiş zevk almazsın yani demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?