düğünden sonra eve gidince ne yapılır

O da doğru canım ya

Ciddi mi =( ay hiç beyenmeyen birini duymadım bunu herkes balladıra ballandıra anlatıyor

yaa beğendim beğenmesine de öyle capcanlı değil otel aile oteli olmadığı için çiftler gidiyor hep bir de her yer ayna ay kendimden tiksinmiştim valla o kadar çok aynayı ilk defa orada gördüm ben bide koridorlar falan gri o bunaltmıştı beni odalar da full beyaz hiç renk yok ben biraz canlılık seviyorum belki ondan çok etkilenmedim ama servis hizmet konfor hat safhada tabii ki ee o kadar ödül almış otel olsun o kadar

Bu namaz ve dua gerdeğe özel mi.? Yani duası , namazı farklı mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

hmm odaların hepsi mi beyaz canım? Hakikaten ayna dolu otelin içi o konuda haklı olabilirsin

Ama beni havuzu bile bitirdi yaa hele ki şu ara tam sınavlar başlarken çok ihitiyacım var Ahh ahh

Bu namaz ve dua gerdeğe özel mi.? Yani duası , namazı farklı mı

Evet Zifaf Gecesi Namazı deniyor. Yeni evlenecek ve gerdege girecek kişilerin duası kabul olur. O yüzden bazıları benden özel olarak dua etmemi falan da istemişlerdi. O gece yaptığınız cinsi münasebet dahi bir ibadettir. Allah katında harika bir şey. Çünkü helalinizle yapiyorsunuz, ailenizden uzaklaşmanizin acısı, cekingenliginiz, korkunuz var ve Allah size böyle bir ibadeti beyni arındırma olarak veriyor ve sizin o cekingenliginiz onun hoşuna gidiyor dualarinizi kabul ediyor. Hani birinin evine ilk gittiğinizde misafirin duası kabul olur bize dua et diyorlar ya. Iste siz de ilk gece evinizde misafirsiniz ve sizin de duaniz kabul oluyor. Eşinizle ilişkiden sonra evin sahibi oluyorsunuz. Kesinlikle Zifaf namazını kılın kızlar. 2 rekatlik bi şey ve cok dua edin namazdan sonra. Ve her cinsel ilişkiye başlarken Besmele muhakkak ama muhakkak çekin ;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm odaların hepsi mi beyaz canım? Hakikaten ayna dolu otelin içi o konuda haklı olabilirsin

Ama beni havuzu bile bitirdi yaa hele ki şu ara tam sınavlar başlarken çok ihitiyacım var Ahh ahh

ben beyaz diye biliyorum benim kaldığımda jakuzi sauna falan da vardı bi de körler restoranti diye bir yer var ben bir türlü giremedim ama çok merak etmiştim değişik restorantlar alacartlar dolu otel ama ben size amara dolce vitayı öneririm hayran kaldım mükemmel ötesi bir oteldi

off be odaya bak

Ben de körler restoranını merak ediyorum çok Amara dolce vita hemen notumu aldım Kocaman teşekkürler Yine ilk sırada bu otel var

duası ve anlamı böyle arkadaşlar;

"Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne ve mâ razaktenâ" (Allah'ın ismiyle, Allah'ım, bizi ve bize vereceğin evladımızı şeytanın şerrinden muhafaza eyle.)"
demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Resulullah Efendimiz (asm),
"Cimada Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır." buyurdu. (bk. Buhârî, Bed'ul-halk 11; Müslim, Nikâh, 18)

Süper açıklamışsınız çok çok teşekkürler

Saol canım. Kuzenimde dua falan ettiğini söylemişti ama namaz oldgunu bilmiyordum

Tşk

:)) o geceyi hatirladim simdi dee :))

bi takim kiyafet aldik yanimiza. esimun arkadasi otele birakti bizi. ayy teyzemi de gonderdiler yanımda carsaf marsaf sermeyee 😐

sonra ben gonderdim onu hemen. toka isi bitti. ikimizde aklanip paklandik ve.... :))

cok acikmistik. neredeyse sabahtan beri bir sey yememistk. taksiyle sehir merkezine inip bi guzel ciger durum yedikkk 😃

sonra tekrar otele.. biraz keyif.. sonra uyku.. ve kocamla ayni yatakta güne merhabaaaa...

sonra. . off .. sabah erkenden kalkip kv delere gittik 😣

💑💓

Ayyy simdi okudum benim de ilk yapcagim sey sigara olur nasil dayanicam okadar saaat gelin odasinda icerim artik :)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde eve gelir gelmez arabada asili olan havluyu soktuk. Annem hepsine dantel yapmostı bırakamadık.eve çıkıp kafamdaki 72 tane tel tokayı soktuk.d.gaz bağlanmamişti daha buz gibi soğuk suda yıkandık.sonrasında da pizalları attım fırına.birer bira aldık oturduk balkonda yedik içtik.tabi bu arada bizi gicijliğina arayıp duruyor eşimin arkadaşları.telefonları kapatıp yattık.ertesi gün indik sitenin bahcesine arabayı süslerden arındırdık.komple market alişverişi yaptık geldık onları yerleştırıp kahvaltı yaptık sonra doğru el öpmeye.

Bahsi geçen otel Royal Adam & Eve oteli, yani Adem & Havva oteli Antalya Belek'te. Özel bir balayı oteli, oda içerisinde farklı pozisyonlar için farklı yataklar var. Otel içerisinde ki tüm servis işlerini üstsüz rus kızlar yapıyor, sırtlarında melek kanatları takılı falan, otelin her yerinde elma ağaçları var. Odaların ışık renkleri değişiyor falan. Asla çocuk bulunmuyor tabi Genellikle yapılan şovlar öyle bildiğiniz sovlardan değil. Daha erotik şovlar yapılıyor otelde. Yani özel bir balayı oteli, ama sanırım herkes üstsüz rus kızlarının melek kanatları ile eşinin etrafında dolanmasına sıcak bakmaz

Konu sahibinin sorusuna gelince, valla biz düğünden sonra arkadaşlarımız ile eğlenmeye gittik. Üzerimde gelinlik, başımda duvağım ben barda coşuyorum. Herkesin bakışları üzerinizde. Sabaha karşı 4'te gelmiştik eve. Eve girdiğimizde eşimin "ohhhh artık evimdeyim" dediğini hatırlıyorum. Sonra tabi o klasik şeyi yaptık, benim saçımda ki tokaları çıkardık. Sonra eşimin yardımıyla gelinliğimi çıkartıp duşa girdim. Eşim de eve gelirken aldığımız soğuk içecekleri açmış yatak odasına getirmiş. Duşumu alıp odaya geldiğimde , o girdi banyoya. Hem duş almak için hemde sanırım rahat rahat giyeneyim diye. Geceliğimi giyip girdim yatağa, yatakta kolalarımızı içerken sohbet ettik tabi. Uyuyabiliriz belki diye düşünürken, aslında ikimizde istediğimizi anladık
Kim kimi yakalayacak diye yatakta savaşırken kafamın altında ki yastık kaydı ve baş ucumda duran kolayı devirdi, heryer fış fış asit sesi kola içinde O durumda kalktık yerleri sildik, duvarları sildik. Tabi bu arada sabah oldu neredeyse, tekrar işe koyulduk tabi, burada bazı arkadaşlar ilk seferde zevk alınmayacağını söylemiş ama, ben aynı şeyi söylemeyeceğim Harika ötesiydi, bulutların üstünde olmak böyle birşeydi sanırım. Sonra ortalama 3 saat kadar uyuduk, kalktık. Aileleri ziyarete gittik. Akşam da balayına çıktık. 18 saatlik uçuştan sonra Bora Bora adalarındaydık. Herşey harikaydı. Ama asıl harika olan, her geçen gün eşime olan sevgimin, isteğimin artması. Her geçen gün, evime daha sabırsızca gitmem. Evet ilk gecemiz, balayımız harikaydı ama sanırım bizim evliliğimizde herşey zamanla daha harika oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…