takipteyim bak o zaman arkadaş eklerim seni bırakmamm peşinii o bilgiler verilecek ve o tabak bitecekk
kız o gelinlik terden ne hale gelir temizken giyilir mi hiç o zaten adam yardım etmeden çıkamazsın o gelinlikten gelinlikten çıktım dyelim o korseden kendi çıkabilen insan var mıdır acabayani bi nevi onuda görmüş oluyo adam
balalayında gidilecek otellerden biri mesela Adam&Eve ismi türkçe Adem&Havva google latın derim
ben bekar bekar gittiğimden boğdu demek ki o otel beni
Ciddi mi =( ay hiç beyenmeyen birini duymadım bunu herkes balladıra ballandıra anlatıyor
Eşimin ailesi bizi evimize bıraktı, içeri girip biraz oturduk sohbet ettik sonra gittiler. Eşim gelinliğimin arka ipini soktu ve çoook ağır bir gelinligim vardı, tesetturluydu gelinligim, türbanim dikilmişti ve onu makasla kesti. Ondan sonra o misafir banyosunda ben ebeveyn banyosuna. Güzel bi yıkandik, ayrı odalarda namazimizi kilip dualarimizi ettik, ben geceligimi giydim ve kırmızı posuyu başıma atıp eşimi çağırdım. Geldi, çekmeceden bi kutu çıkardı, yüzümü açmadan yüz gorumlulugumu taktı, sonra açtı alnimi öpüp Allah bana senden başkasını nasip etmesin dedi ve sarıldı. AMIN..
Konuştuk, muhabbet ettik, sonra hemen olsun bitsin kurtulayim dedimzar zor da olsa derin çabalar sonucu oldu 1 hafta yapmadık, denemeye kalktik ama acı duyuyordum. Daha sonra yavaş yavaş oldu. Böyle oldu bizimki de ;-)
ben bekar bekar gittiğimden boğdu demek ki o otel beni
yaa beğendim beğenmesine de öyle capcanlı değil otel aile oteli olmadığı için çiftler gidiyor hep bir de her yer ayna ay kendimden tiksinmiştim valla o kadar çok aynayı ilk defa orada gördüm ben bide koridorlar falan gri o bunaltmıştı beni odalar da full beyaz hiç renk yok ben biraz canlılık seviyorum belki ondan çok etkilenmedim ama servis hizmet konfor hat safhada tabii ki ee o kadar ödül almış otel olsun o kadar
az önce baktımda e tabi sen tek tabanca gitmişsin bacım ondan yani yoksa otel baya canlıymış
Bu namaz ve dua gerdeğe özel mi.? Yani duası , namazı farklı mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm odaların hepsi mi beyaz canım? Hakikaten ayna dolu otelin içi o konuda haklı olabilirsin
Ama beni havuzu bile bitirdi yaa hele ki şu ara tam sınavlar başlarken çok ihitiyacım varAhh ahh
ben beyaz diye biliyorum benim kaldığımda jakuzi sauna falan da vardı bi de körler restoranti diye bir yer var ben bir türlü giremedim ama çok merak etmiştim değişik restorantlar alacartlar dolu otel ama ben size amara dolce vitayı öneririm hayran kaldım mükemmel ötesi bir oteldi
Evet Zifaf Gecesi Namazı deniyor. Yeni evlenecek ve gerdege girecek kişilerin duası kabul olur. O yüzden bazıları benden özel olarak dua etmemi falan da istemişlerdi. O gece yaptığınız cinsi münasebet dahi bir ibadettir. Allah katında harika bir şey. Çünkü helalinizle yapiyorsunuz, ailenizden uzaklaşmanizin acısı, cekingenliginiz, korkunuz var ve Allah size böyle bir ibadeti beyni arındırma olarak veriyor ve sizin o cekingenliginiz onun hoşuna gidiyor dualarinizi kabul ediyor. Hani birinin evine ilk gittiğinizde misafirin duası kabul olur bize dua et diyorlar ya. Iste siz de ilk gece evinizde misafirsiniz ve sizin de duaniz kabul oluyor. Eşinizle ilişkiden sonra evin sahibi oluyorsunuz. Kesinlikle Zifaf namazını kılın kızlar. 2 rekatlik bi şey ve cok dua edin namazdan sonra. Ve her cinsel ilişkiye başlarken Besmele muhakkak ama muhakkak çekin ;-)
Süper açıklamışsınız çok çok teşekkürler
Evet Zifaf Gecesi Namazı deniyor. Yeni evlenecek ve gerdege girecek kişilerin duası kabul olur. O yüzden bazıları benden özel olarak dua etmemi falan da istemişlerdi. O gece yaptığınız cinsi münasebet dahi bir ibadettir. Allah katında harika bir şey. Çünkü helalinizle yapiyorsunuz, ailenizden uzaklaşmanizin acısı, cekingenliginiz, korkunuz var ve Allah size böyle bir ibadeti beyni arındırma olarak veriyor ve sizin o cekingenliginiz onun hoşuna gidiyor dualarinizi kabul ediyor. Hani birinin evine ilk gittiğinizde misafirin duası kabul olur bize dua et diyorlar ya. Iste siz de ilk gece evinizde misafirsiniz ve sizin de duaniz kabul oluyor. Eşinizle ilişkiden sonra evin sahibi oluyorsunuz. Kesinlikle Zifaf namazını kılın kızlar. 2 rekatlik bi şey ve cok dua edin namazdan sonra. Ve her cinsel ilişkiye başlarken Besmele muhakkak ama muhakkak çekin ;-)
Ay dur bende yazıcamBizde nikah bitti eve geldik k.validemlerde misafir vardı 5 dk ugradık ust kata evımıze çıktık heemn kendımizi koltuga atıp birer sigara yaktık Tiryakiyiz kac saattir içemiyoruzya ondan Sonra eşim yardım etti gelinliğimi çıkardık üstüme bir kot bir tişört saçımı bile bzmadan çıktık balayına gittik en iyisi o oldu misafirler bırakmaz çünkü kaçtık biz
Güzelim farklı şekilde yatak olur mu hiç? Ayakta duran yatak mesela? Düşünebiliyor musun? Bence arkadasin seni birazcık kafaya almış. Ha belki duvarlarda resimler falan vardır farklı şekillerde ama yatak bir şekilden başka şekle giremez ki.. insan mı ki bu? Yatakla mi ciftlestirecekler Ayy hiç Gülesim yoktu canım kusuruma bakma..
seneye benimki inşallah seni evlendirelim senden de alıcaz bilgileri
yani bilemiyorum tabi ama tahmin yürütücek olursam olsa olsa eğim olarak farklıdır ve şekil olarak farklıdır yoksa yataktan buzdolabı figürü beklemiyoruz elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?