Z
zizilparmak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zizilparmak
-
arkadaşlar baharda düğünüm var inşallah. fakat henüz takı konusu net değil. nişanlımın durumları çok kötü değil çok zengin de değiller. sizce setin yanında kaç bilezik takılmalı?? kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum
dedikodu malzemesi olmaktan korkuyorsunuz, allah yardımcınız olsun...
hem kız tarafı hem bizim akrabalar bu konuda acımasız olduğunu gördüm nişanlılık sürecimde. maalesef insanlar mutluluğa huzura bakmıyor başka şeylere bakıyoAllah tüm gelin adaylarına ağız tadıyla düğün yapmayı nasip etsin..
Tskkrler attimm.
Evet nlyvz bizim talebimiz neyse onu yapicaklar.yoksa anca birer tane takarlar.biraz tartismalar filan olduda baya bi canim skldi :-(
dedikodu malzemesi mi olunuyor az takıldığında?
bence bu yazdıklarınızı başka yerde söylemeyin, işte o zaman gerçekten dedikodu malzemesi olursunuz..
damat tarafı size set,bilezik,altın takmak zorunda değil, yaparlarsa bu onların şerefinedir...
biz de böyle derler...
yapmazlarsa da dedikodu malzemesi olacak kişi siz olmazsınız emin olun.
arkadaşlar baharda düğünüm var inşallah. Fakat henüz takı konusu net değil. Nişanlımın durumları çok kötü değil çok zengin de değiller. Sizce setin yanında kaç bilezik takılmalı?? Kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum
Bizim burada da kıza sorarlar ne kadar bilezik yapalım diye o yüzden konunuzu yadırgamadım ama isteyen istediği miktarı söyler isteyen siz bilirsiniz der bence en güzeli erkek tarafına bırakmak.Bence dediğiniz gibi de 1 bilezikle de gelmezler ki bütçeleri neye yetiyorsa iyisini yapmaya çalışacaklardır.
Tabi canım onlar da düşünüyordur...hayirlisi olsun hakkında :) düğün ne zaman :)
setin ve bilezign disinda biseyler takilmicaksa 10 tane bilezik guzel olur bnce
Evet ya on bilezik ne arkadaşım10 mu bilezikAyrıca set ve bilezik dışında ne takılıyor ki zaten
Evet ya on bilezik ne arkadaşımbedavaya gidiyoruz valla. .ama erkek tarafı yapar ama sonra başına kakabilirler dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?