• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde takılması gerekenler.??yardım lütfenn

• Konu Sahibi Konu Sahibi zizilparmak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zizilparmak

Ziyaretçi
arkadaşlar baharda düğünüm var inşallah. fakat henüz takı konusu net değil. nişanlımın durumları çok kötü değil çok zengin de değiller. sizce setin yanında kaç bilezik takılmalı?? kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum :(

arkadaşlar baharda düğünüm var inşallah. fakat henüz takı konusu net değil. nişanlımın durumları çok kötü değil çok zengin de değiller. sizce setin yanında kaç bilezik takılmalı?? kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum :(

setin ve bilezign disinda biseyler takilmicaksa 10 tane bilezik guzel olur bnce

Ne yani düğünde erkek tarafının kaç tane bilezik takacağına siz mi karar vereceksiniz?

Tskkrler attimm.
Evet nlyvz bizim talebimiz neyse onu yapicaklar.yoksa anca birer tane takarlar.biraz tartismalar filan olduda baya bi canim skldi :-(

dedikodu malzemesi olmaktan korkuyorsunuz, allah yardımcınız olsun...:31:

hem kız tarafı hem bizim akrabalar bu konuda acımasız olduğunu gördüm nişanlılık sürecimde. maalesef insanlar mutluluğa huzura bakmıyor başka şeylere bakıyo :19: Allah tüm gelin adaylarına ağız tadıyla düğün yapmayı nasip etsin..

hem kız tarafı hem bizim akrabalar bu konuda acımasız olduğunu gördüm nişanlılık sürecimde. maalesef insanlar mutluluğa huzura bakmıyor başka şeylere bakıyo :19: Allah tüm gelin adaylarına ağız tadıyla düğün yapmayı nasip etsin..

senin ne düşündüğünü merak diyorum...:26:

Tskkrler attimm.
Evet nlyvz bizim talebimiz neyse onu yapicaklar.yoksa anca birer tane takarlar.biraz tartismalar filan olduda baya bi canim skldi :-(

İlginç geldi bana, neyse neler yaşadığınızı siz biliyorsunuz o yüzden bir şey diyemem.

Düğünde takılması gerekenleri bilemem ama "şu kadar takacaksınız/takmalısınız!" demek çok çok büyük terbiyesizliktir. Bundan kesin olarak eminim.

dedikodu malzemesi mi olunuyor az takıldığında?
bence bu yazdıklarınızı başka yerde söylemeyin, işte o zaman gerçekten dedikodu malzemesi olursunuz..
damat tarafı size set,bilezik,altın takmak zorunda değil, yaparlarsa bu onların şerefinedir...
biz de böyle derler...
yapmazlarsa da dedikodu malzemesi olacak kişi siz olmazsınız emin olun.

dedikodu malzemesi mi olunuyor az takıldığında?
bence bu yazdıklarınızı başka yerde söylemeyin, işte o zaman gerçekten dedikodu malzemesi olursunuz..
damat tarafı size set,bilezik,altın takmak zorunda değil, yaparlarsa bu onların şerefinedir...
biz de böyle derler...
yapmazlarsa da dedikodu malzemesi olacak kişi siz olmazsınız emin olun.

Aynen..
Katılıyorum..
Çoook takarlarsa da onların lafı edilecek, az takılırsa da onlara...

Böyle sayı vermek bana, çok kötü manalar düşündürüyor.. Ağır şeyler.. Hele bir kızın bunu düşünmesi. Kötü..

arkadaşlar baharda düğünüm var inşallah. Fakat henüz takı konusu net değil. Nişanlımın durumları çok kötü değil çok zengin de değiller. Sizce setin yanında kaç bilezik takılmalı?? Kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum :(

hiç kimse bişey takmasın kulaklarınızı tıkayıp huzurunuza bakın ben böyle yapıyorum ve çokta mutluyum

Bu insanları anlamıyorum ya altin para bürünmüş gözlerini... durumu neyse onu yapar..Az takarsa yoksa ne yapsın durumu o..benim de dugunum var bu yaz ve hiç sormadim ne takacaklarini...ve o kadar seviliyorsunuz emin olun..

Bizim burada da kıza sorarlar ne kadar bilezik yapalım diye o yüzden konunuzu yadırgamadım ama isteyen istediği miktarı söyler isteyen siz bilirsiniz der bence en güzeli erkek tarafına bırakmak.Bence dediğiniz gibi de 1 bilezikle de gelmezler ki bütçeleri neye yetiyorsa iyisini yapmaya çalışacaklardır.

Bizim burada da kıza sorarlar ne kadar bilezik yapalım diye o yüzden konunuzu yadırgamadım ama isteyen istediği miktarı söyler isteyen siz bilirsiniz der bence en güzeli erkek tarafına bırakmak.Bence dediğiniz gibi de 1 bilezikle de gelmezler ki bütçeleri neye yetiyorsa iyisini yapmaya çalışacaklardır.

Tabi canım onlar da düşünüyordur...hayirlisi olsun hakkında :) düğün ne zaman :)

Erkek tarıfına karşı böyle bir istekde bulunmak bence çok terbiyesiz bişey . Bırakın kimin gönlünden ne kopuyorsa onu taksın siz altınlarla değil birbirinizi severek sayarak mutlu olacaksınız

Evet ya on bilezik ne arkadaşım :( bedavaya gidiyoruz valla. .ama erkek tarafı yapar ama sonra başına kakabilirler dikkat et canım

Bu devirde o adet kaldimi ya sunu takacan sukadar takacan diye.....sastimmmmm
Ama her yorenin bir adeti var.ben urfaliyla evliyim onlarin en fakiri bile altin kemer Takar yada takmaya calisir.
Ama bir abla tavsiyesi dedikodu edenlerle ayni yastikta yatmiyacan.istemekte hos degil ama illada isteyeceksen guclerini asma asma ki ilerde yasayacsklarini tatsizliklara zemin hazirlama.mutlu olda altini gumusu hikaye

Back