Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Sakın çocuk yapma bu aileye bu adama.
Asla zaten güya iki bileziğin derdindeler versem sorun hallolacak yani sen önceki konu başlığını görsen dersin kesin bir halt olmaz direkt ayrıl eşim kış günü beni dışarı atmıştı sırf alkolüne kızdım sarhoş oldu sapıttı kabul edemeyip onu hırpaladım diye

Hakkınızı savunmasını savunuyorum. Ama biraz hos olmayan ifadeler kullanmasının
Ne olursa olsun bir cizginiz olmalı, kelimelerinizi biraz daha dikkatli sevseydiniz sanirim eşinizin sesi de bu kadar yukselmezdi. Ayrica esiniz olgunlaşmadan cocuk falan düşünmeyin benden söylemesi. Hâlâ sizi aile olarak goremiyor sanırım biz-siz ifadelerini kullaniyorsa

Hakkınızı savunmasını savunuyorum. Ama biraz hos olmayan ifadeler kullanmasının
Ne olursa olsun bir cizginiz olmalı, kelimelerinizi biraz daha dikkatli sevseydiniz sanirim eşinizin sesi de bu kadar yukselmezdi. Ayrica esiniz olgunlaşmadan cocuk falan düşünmeyin benden söylemesi. Hâlâ sizi aile olarak goremiyor sanırım biz-siz ifadelerini kullaniyorsa
Bencede görememiş ailesine dolandırıcı dedim

Amaç aile birliği amaç beni denemek benim o aileye güvenimi ölçmekmiş dedim babanı bu ne basit oyunları var öyle ne kadar zekası düşük hareketler bunlar ailesi güven veremezsem nolcak yani güya kayınbabam diyor ki kızım altınları vermeyeceğimi mi düşünüyorsun görende sana çok gördük hadi çok durdu sende alacaklı sanacak gören bizi diyor amacımız kızım aile birliği işte inanmıyorsan senet imzaladım sana diyor inanılmaz da herkes kahkaha atıyor ben hariçç ama adama bende şaka yollu çat pat lafları geçirdim eşim diyor ki senden utandım uslubünü bilmiyorsun diyor
Söylediklerin işlerine gelmemiş. Çok ahlaksız insanlar gerçekten.

Yapmaz mı akıl vermeler hele sözde yapmaz param umrunda bile değil annesi geliyor kızım diyor ne akıllı gelinler var kocasını dize getiren tutumlu olan kıyafete para vermeyen bilmem ne ama oğulları saçsın hiç umurlarında değil
Ne kocalar var alkole elini sürmeyen, pavyon lafını ağzına almayan, karısını el üstünde tutup maaşını yok sayan... diye saydırmak geliyor insanın içinden 🤬

Haklısınız ama öyle kolay bu durumu manipüle ederler ki ciddi bir mücadele beni bekliyor gibi görünüyor eşim arkamda durmaz çünkü evde ciddi bir psikolojik baskı yapar

Siz neyi, ne kadar göze alırsınız bilemem ancak derdi tasası altınlarım haline gelmiş kayın aile karşısında, eşim dengeyi sağlayamayacak, haklıyı-haksızı ayıramayacak vaziyetteyse ve beni salt babasına araba alınması için borcun harcın içine itebilecek kadar bencilse, inceldiği yerden kopsun der, hepsini ezer geçerim. Çünkü bugün altın isteme olayı olur eşiniz yanınızda duramaz, yarın bambaşka bir konu olur yine eşiniz sizi öne atar çekilir ve dahi köstek olur. Evliliğim içinde, buna kaç kere maruz kalırım bilemeyeceğim için, bir kere eser gürlerim, ciddi ciddi ikazımı yaparım, aklını başına devşiren devşirir. Olmadı mı, manipülasyonuyla birlikte kapının önüne koyuveririm adamı. Bu işler alttan alayım işleri değil, sabrınız yama tutmaz bir noktadan sonra çünkü.

Midem bulandı resmen bu nedir ya
Ne kadar altından bahsediyoruz çok mu fazla? Yaptırın kendinize şöyle güzel, gramajı yüksek bilezik kolye vs. Takın takıştırın gezin. Çeyrek olarak falan tutmayın. Zekatı da kayınbabanıza mı kalmış gerzek herif. Durduk yere sinir oldum.

Bana maaşından zırnık verme sen halen ailemi benimseyemedin diyor dedim onlar yakınlık gösterecek onlar bağrına basacak ben değil ailesi doğru yanlış neyse ilk eşim koşarmış bende onu temsil ediyormuşum babası para istese koşacakmışım etim budum neyse cidden komik baban iki kuruşumun dilencisi mi oldu cidden dedim delirdi sinirden
Şu an altınların nerede

Bu teklif geliyor ben tekrar sorduğumda biz öyle bir şey demedik şaka of abartma sende her şeyi büyütüyorsun ciddiye alıyorsun bu kafayla iyi yaşıyorsun tarzında şeyler söylüyorlar
Sizi diğer konunuzdan hatırladım, eşiniz ben istediğimi yaparım karışamazsın diyen, aile ilişkileri tuhaf birisiydi.
Hatta size birbirinizle uyumunuz yok hangi motivasyonla evlendiniz diye sormuştum galiba.

Yaptıkları sözde şakaların altında sizi maddi manevi sömürecekleri gerçeği var, altınları verirseniz, kayınpeder üzerine olsun diye borç altına girerseniz sonunuz hiç iyi değil bence.

3 sayfa okuyabildim daha sinirlerim dayanmıyor devam etmeye :) Zekat meselesini sırf altınlarını gündeme getirmek için açtıklarını düşünüyorum.

X