- 21 Ağustos 2015
- 31.461
- 95.340
- 37
- Konu Sahibi babynative
Tebrikler tanıdık dolandırıcılarınız varAraba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler tanıdık dolandırıcılarınız varAraba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Dolandırıcısınız deyince tepkisi çok kötüydü ve dahada fazlasını yapacaktı o kadar bağırdı kiTebrikler tanıdık dolandırıcılarınız var
Çingeneysen neden almış seni? İki bilezikle daha kimi kandırabileceğini sanıyodu? Anan soğan baban sarımsak, kim oluyon da karı beğenmez oldun de.Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan
O kadar kırdı ki tarifim yok ben bir öğretmenim eğer bir şey yapmıyorsam çocuklarım bensiz kalmasın diye o kadar çıkmazdayım kiÇingeneysen neden almış seni? İki bilezikle daha kimi kandırabileceğini sanıyodu? Anan soğan baban sarımsak, kim oluyon da karı beğenmez oldun de.
Tatlım senin çocukların yok.O kadar kırdı ki tarifim yok ben bir öğretmenim eğer bir şey yapmıyorsam çocuklarım bensiz kalmasın diye o kadar çıkmazdayım ki
Öğrencilerim benim için çok farklı bir şey bilmiyorum o kadar kötü hissetmemiştim eşimle aram düzelse bile yaptıkları hep içimde birikiyor beni küçümsüyor beğenmiyor aşağılıyor aileme ben aranıza girmem sen kendini ifade et diyen adam ben kendimi savununca orda tek başıma çingenelik ettin diyorTatlım senin çocukların yok.
Darknesrises lütfen.Öğrencilerim benim için çok farklı bir şey bilmiyorum o kadar kötü hissetmemiştim eşimle aram düzelse bile yaptıkları hep içimde birikiyor beni küçümsüyor beğenmiyor aşağılıyor aileme ben aranıza girmem sen kendini ifade et diyen adam ben kendimi savununca orda tek başıma çingenelik ettin diyor
Sana. Düğününde eşya almadilarsa hadlerine değil altın takı istemek.Uyanik ol kardeşim.Hatta millet evini dayatıyor döşeniyor ucuz mobilya beğenmiyor da altınlarıni vermiyor.Aklini kullan.Geri alamazsın o altınları.Bir bardak soğuk su içersin.Sadakama da benim sevabim de kimseyi ilgilendirmezKayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Çok ısrar ederlerse gerekirse boşan bu nedir ya.Enayi bulmuslar seni.Tanimiyorum seni nasıl sinirlendim senin adınaAraba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Bence bankaya yatirsa şifre vermezse daha iyi olur sanki.Kasa falan demiş arkadaşlar ama eşine de güven olmaz, başının etini yer çıkar diye. Kaç gram altının var bilmiyorum ama sat gramı yüksek ajda yap “ben takıyorum” de geç arkadaşım en güzeli.
Suç eşimin arkamda durmuyor çok fena kavga ettik cingenesin dedi banaÇok ısrar ederlerse gerekirse boşan bu nedir ya.Enayi bulmuslar seni.Tanimiyorum seni nasıl sinirlendim senin adına
Bu altın muhabbeti ne zamandır var?Suç eşimin arkamda durmuyor çok fena kavga ettik cingenesin dedi bana
Belki evlendiğimizden bir ay sonra nerdeyse her gün oluyor ama eşim diyor ki öyle bir şey denilmiyor uydurma diyor yani ben uyuduruyorum gibi davranıyor sürekliBu altın muhabbeti ne zamandır var?
Altının zekatından ona ne?
Sadece onlar mı taktı hem altını sizin aileniz takmadı mı?
Ne alaka yani?.
Buarada altınları güvenli bir yerde saklayın.
Birşey alsanız ortak olur eşinizle o da sıkıntı.
Evet her iki aile de taktı yakada kurdelede takılanların hepsi onda sesini kessin diye ama bileziklere kaldı aklı ahlaksız dedim birbirimize girdikBelki evlendiğimizden bir ay sonra nerdeyse her gün oluyor ama eşim diyor ki öyle bir şey denilmiyor uydurma diyor yani ben uyuduruyorum gibi davranıyor sürekli
Sız şuan altınları kayınbabanıza versenız esınız mutlu mı olur?Evet her iki aile de taktı yakada kurdelede takılanların hepsi onda sesini kessin diye ama bileziklere kaldı aklı ahlaksız dedim birbirimize girdik
Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan
E sizde ben zekatımı verdim bir ihtiyaç sabinine deyin, hatta altın benim zekat benim size ne pardon deyin. Rahatsız olduğunuzu belli edin yoksa yakanızı kurtaramacaksınız gibi.Geçmeden daha bir sene yaklaşıyor bilginiz olsun diye yakamızı bırakmadı şimdi bir yılı geçti yine başladı
Bence bankaya yatirsa şifre vermezse daha iyi olur sanki.
Eşim diyor ki ailemin amacı altın değil gelinimiz bize güveniyor mu diye test etmek diyor delirtti beniE sizde ben zekatımı verdim bir ihtiyaç sabinine deyin, hatta altın benim zekat benim size ne pardon deyin. Rahatsız olduğunuzu belli edin yoksa yakanızı kurtaramacaksınız gibi.