Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan
Çingeneysen neden almış seni? İki bilezikle daha kimi kandırabileceğini sanıyodu? Anan soğan baban sarımsak, kim oluyon da karı beğenmez oldun de.

Çingeneysen neden almış seni? İki bilezikle daha kimi kandırabileceğini sanıyodu? Anan soğan baban sarımsak, kim oluyon da karı beğenmez oldun de.
O kadar kırdı ki tarifim yok ben bir öğretmenim eğer bir şey yapmıyorsam çocuklarım bensiz kalmasın diye o kadar çıkmazdayım ki

Tatlım senin çocukların yok.
Öğrencilerim benim için çok farklı bir şey 😕 bilmiyorum o kadar kötü hissetmemiştim eşimle aram düzelse bile yaptıkları hep içimde birikiyor beni küçümsüyor beğenmiyor aşağılıyor aileme ben aranıza girmem sen kendini ifade et diyen adam ben kendimi savununca orda tek başıma çingenelik ettin diyor

Öğrencilerim benim için çok farklı bir şey 😕 bilmiyorum o kadar kötü hissetmemiştim eşimle aram düzelse bile yaptıkları hep içimde birikiyor beni küçümsüyor beğenmiyor aşağılıyor aileme ben aranıza girmem sen kendini ifade et diyen adam ben kendimi savununca orda tek başıma çingenelik ettin diyor
Darknesrises Darknesrises lütfen.

Kayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Sana. Düğününde eşya almadilarsa hadlerine değil altın takı istemek.Uyanik ol kardeşim.Hatta millet evini dayatıyor döşeniyor ucuz mobilya beğenmiyor da altınlarıni vermiyor.Aklini kullan.Geri alamazsın o altınları.Bir bardak soğuk su içersin.Sadakama da benim sevabim de kimseyi ilgilendirmez

Altının zekatı vardır.Dogru fakat sen o para ile ticaret yapıyorsan olur.Duran paradan olmaz.Sana günah sevap öğretene kadar oğullarına ev kurmayı ogretselerdi.

Suç eşimin arkamda durmuyor çok fena kavga ettik cingenesin dedi bana
Bu altın muhabbeti ne zamandır var?
Altının zekatından ona ne?
Sadece onlar mı taktı hem altını sizin aileniz takmadı mı?
Ne alaka yani?.
Buarada altınları güvenli bir yerde saklayın.
Birşey alsanız ortak olur eşinizle o da sıkıntı.

Bu altın muhabbeti ne zamandır var?
Altının zekatından ona ne?
Sadece onlar mı taktı hem altını sizin aileniz takmadı mı?
Ne alaka yani?.
Buarada altınları güvenli bir yerde saklayın.
Birşey alsanız ortak olur eşinizle o da sıkıntı.
Belki evlendiğimizden bir ay sonra nerdeyse her gün oluyor ama eşim diyor ki öyle bir şey denilmiyor uydurma diyor yani ben uyuduruyorum gibi davranıyor sürekli

Belki evlendiğimizden bir ay sonra nerdeyse her gün oluyor ama eşim diyor ki öyle bir şey denilmiyor uydurma diyor yani ben uyuduruyorum gibi davranıyor sürekli
Evet her iki aile de taktı yakada kurdelede takılanların hepsi onda sesini kessin diye ama bileziklere kaldı aklı ahlaksız dedim birbirimize girdik

Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan

Seni suçlu hissettirerek manipüle ediyor, ben o altınları annemlerin acil ihtiyacı vardı borç verdim de konuyu kapat.

Madem şaka yapıyorlar bir daha mevzusunu acmamaları lazım

Adamla niye kavga ediyorsun ki? Dolandırıcısınız deyince ne demesini bekliyordun? Fikir istiyorum demişsin herkes yazmış işte seç beğen. 22 ayar takıya çevir denilmiş ama bu adam onları da alır evde bir şey bırakma. Bankaların altın eksperleri oluyor git götür gram altın hesabı açsınlar sana kocana da söyleme. Kocan o altınları vermez hele sen böyle kavga edersen hiç alamazsın biraz kafanı kullan.

Öğrencilerini bahane etme ayrılacaksan da ayrıl. İşin var gücün var neyden çekiniyorsun? Zekat vs diyene de verdim de geç niye uğraşıyorsun bunca zamandır?

Geçmeden daha bir sene yaklaşıyor bilginiz olsun diye yakamızı bırakmadı şimdi bir yılı geçti yine başladı
E sizde ben zekatımı verdim bir ihtiyaç sabinine deyin, hatta altın benim zekat benim size ne pardon deyin. Rahatsız olduğunuzu belli edin yoksa yakanızı kurtaramacaksınız gibi.

E sizde ben zekatımı verdim bir ihtiyaç sabinine deyin, hatta altın benim zekat benim size ne pardon deyin. Rahatsız olduğunuzu belli edin yoksa yakanızı kurtaramacaksınız gibi.
Eşim diyor ki ailemin amacı altın değil gelinimiz bize güveniyor mu diye test etmek diyor delirtti beni

X