Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

“Altınları bankaya koyduk babamla, zekatını da bizim köyden yaşlı bir kadın var annemin tanıdığı ona vereceğiz”
Bitti gitti. Sakın sakın, senetmiş arabaymış geçsin o işleri kocanız bey. Biz burda neler okuduk. “Güvenmiyor musun?” diyormuş bi de alla alla! babamın oğlu musun da sana güveneyim? 3-5 yıl önceye kadar tanımadığım adamdın

Araba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
başlatmasınlar
sakın ha sakın vermeyin
çok sert uyarın ne kadar da gözünüz kalmış size ne bana takılan altınlardan
bu konuyu uzatmayın yoksa topluluk bir yerde lafını açar sizi rezil ederim diyin
ve sakın vermeyin

başlatmasınlar
sakın ha sakın vermeyin
çok sert uyarın ne kadar da gözünüz kalmış size ne bana takılan altınlardan
bu konuyu uzatmayın yoksa topluluk bir yerde lafını açar sizi rezil ederim diyin
ve sakın vermeyin
Ederim demiycem edicem zaten

“Altınları bankaya koyduk babamla, zekatını da bizim köyden yaşlı bir kadın var annemin tanıdığı ona vereceğiz”
Bitti gitti. Sakın sakın, senetmiş arabaymış geçsin o işleri kocanız bey. Biz burda neler okuduk. “Güvenmiyor musun?” diyormuş bi de alla alla! babamın oğlu musun da sana güveneyim? 3-5 yıl önceye kadar tanımadığım adamdın
Aynen öyle

Aynen öyle şakasına bile yok size anladın mı dedim diyor ki amacımız altın değil sen aile nedir anlamazsın bilmezsin bizde öyledir benim para hesabıma karışamazsın alır veririm ailem o sesini keseceksin diyor ama benden de para bekliyor öyle delikanlı yaa

Cocuk yok, niye cekiyorsun? Ben cok isterdim zamaninda taaaaa ilk baslarda burayip bilmeyi burdaki kadinlardan akil alabilmeyi. Bak kac kisi sana kac cözüm buldu.
Altinlar nerde? Evdeyse bi kontrol et yerindeler mi

Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan
Manipülasyon desen var. Bi daha yapacak olursa “babacım ne şakacısın. Şakacı yaşlılar çok sevimli oluyor. Yaşlı demişken çok şükür dünya gözüyle iki evladının da mürüvvetini gördün. Yaş da almış gitmişken senin evi paylaştırıp iki evladının üstüne mi yapsan? Ölüm başa gelince kardeşler birbirine düşüyor en iyisi sen şimdiden hallet şu işi” de bakalım. Kendileri ne kadar şaka kaldırabiliyormuş bi anlayalım.

X