Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Kayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Asla verme

Eksperin günleri var belli şubelerde oluyor hemen bankanın sayfasına bak ya da kasa tut bir an önce evden çıkar altınları bacım. Güvenmiyor musun derse güvenmiyorum de geç ses kaydı al bağırıp dursun o terbiyesiz.
Aşırı bir baskı var çok zor cidden aileme anlatıyorum sabret diyip duruyorlar

Manipülasyon desen var. Bi daha yapacak olursa “babacım ne şakacısın. Şakacı yaşlılar çok sevimli oluyor. Yaşlı demişken çok şükür dünya gözüyle iki evladının da mürüvvetini gördün. Yaş da almış gitmişken senin evi paylaştırıp iki evladının üstüne mi yapsan? Ölüm başa gelince kardeşler birbirine düşüyor en iyisi sen şimdiden hallet şu işi” de bakalım. Kendileri ne kadar şaka kaldırabiliyormuş bi anlayalım.
Aynen biraz da ben dengesiz olayım

Kayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Sabahtan akşama kadar günah ne var yaparlar sonra işlerine gelince farz farz aynen

Resmen taktıkları altınları geri istiyorlar bir de utanmadan araba kayınpeder üzerine olacak vay be düğün salonunda şu kadar takı taktılar gösterisi bitti sonunda
Demek lazım düğün gösterisi bitti nasılsa istersiniz tabi demek lazım

X