- 27 Ağustos 2024
- 286
- 112
- Konu Sahibi babynative
Diyor ki amacımız senin iki kuruş altının mı cidden yazıklar olsun bu kadar mı basitsin diyorKocası baskı yapıp “bana güvenmiyorsun, böyle evlilik mi olur” şeklinde manipüle edebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyor ki amacımız senin iki kuruş altının mı cidden yazıklar olsun bu kadar mı basitsin diyorKocası baskı yapıp “bana güvenmiyorsun, böyle evlilik mi olur” şeklinde manipüle edebilir
Ailem arkamda değil hayat şartları da tek başıma zor yeni farklı bir şehirdeyim bunun cesaretsizliği var üzerimdeAdamla niye kavga ediyorsun ki? Dolandırıcısınız deyince ne demesini bekliyordun? Fikir istiyorum demişsin herkes yazmış işte seç beğen. 22 ayar takıya çevir denilmiş ama bu adam onları da alır evde bir şey bırakma. Bankaların altın eksperleri oluyor git götür gram altın hesabı açsınlar sana kocana da söyleme. Kocan o altınları vermez hele sen böyle kavga edersen hiç alamazsın biraz kafanı kullan.
Öğrencilerini bahane etme ayrılacaksan da ayrıl. İşin var gücün var neyden çekiniyorsun? Zekat vs diyene de verdim de geç niye uğraşıyorsun bunca zamandır?
Araba bedeli ama altınlar zaten o kadar da değil yani amaçları altında değilmiş eşim benden çok utanmış babasına ben çat çat cevap verirkenSız şuan altınları kayınbabanıza versenız esınız mutlu mı olur?
Hıc hedefı yok mu şunu alalım bunu alalim gibisınden. ?
Babasından utansın bence.Araba bedeli ama altınlar zaten o kadar da değil yani amaçları altında değilmiş eşim benden çok utanmış babasına ben çat çat cevap verirken
Diyor ki nalet olsun de ver şu altınları diyiceksin ya diyor açıkça itiraf ediyor iki dakika sonra diyor ki amacımız asla altın değil sen aile birliği nedir bilmiyorsunSız şuan altınları kayınbabanıza versenız esınız mutlu mı olur?
Hıc hedefı yok mu şunu alalım bunu alalim gibisınden. ?
Agız arıyor ınanma.Diyor ki nalet olsun de ver şu altınları diyiceksin ya diyor açıkça itiraf ediyor iki dakika sonra diyor ki amacımız asla altın değil sen aile birliği nedir bilmiyorsun
Politikanızın farkındayım ben dağ gibi hepinizin hakkından gelirim sizene dedim öyle bir konuşuyor ki biz ve siz biz dediği de annesi babası kendisi siz dediği de ben ??! Dedim ailenden ayrışamamış bir oğlan çocuğusunBabasından utansın bence.
Bıktırma politikası uygulandığınızın farkındayım alakası yok deyip bağırıyor algım gıt mış benimAgız arıyor ınanma.
Evet bu kadar basitim diğer küçük altınları da ver sana güvenmiyorum de..Diyor ki amacımız senin iki kuruş altının mı cidden yazıklar olsun bu kadar mı basitsin diyor
Ne kadar ayıp.Bıktırma politikası uygulandığınızın farkındayım alakası yok deyip bağırıyor algım gıt mış benim
Bana maaşından zırnık verme sen halen ailemi benimseyemedin diyor dedim onlar yakınlık gösterecek onlar bağrına basacak ben değil ailesi doğru yanlış neyse ilk eşim koşarmış bende onu temsil ediyormuşum babası para istese koşacakmışım etim budum neyse cidden komik baban iki kuruşumun dilencisi mi oldu cidden dedim delirdi sinirdenEvet bu kadar basitim diğer küçük altınları da ver sana güvenmiyorum de..
Aynen öyle şakasına bile yok size anladın mı dedim diyor ki amacımız altın değil sen aile nedir anlamazsın bilmezsin bizde öyledir benim para hesabıma karışamazsın alır veririm ailem o sesini keseceksin diyor ama benden de para bekliyor öyle delikanlı yaaNe kadar ayıp.
Oturmuş bunun çetelesını tutmuşlar.
Eşiniz ne is yapıyor?Aynen öyle şakasına bile yok size anladın mı dedim diyor ki amacımız altın değil sen aile nedir anlamazsın bilmezsin bizde öyledir benim para hesabıma karışamazsın alır veririm ailem o sesini keseceksin diyor ama benden de para bekliyor öyle delikanlı yaa
Sen şu kasa işini hallet de sonra verdim gitti dersin. Ay manyaklara bak. Neden bunun şakasını yapacaklarmış ki. Ayrıca bu tavır gayet ciddi olduklarını gösteriyor bence. Ay iğrençler ya.Az önce tartıştık beni dolandırmaya mı çalışıyorsunuz nedir sizden çektiğim düşün yakamdan dedim bana avazı çıktığı kadar bağırdı senin küçük beynin şakayı kaldıramıyor sen çingenenin tekisin anneme babama altın şakası yaparken karşılık verdim diye agresifleşti şakadan veriyorum desen ne olurdu dedi kendimi çok kötü hissediyorum şuan
Ben ona her ay para gönderiyorum öyle idare ediyoruz kira bedeli kadar bazen de daha az nasıl olması gerekiyorsa ödemeler kredi kartına çok gidiyor çünkü o da kamuda bir memur sayılır ama çok maaşı yok orta yaniEşiniz ne is yapıyor?
Sız ne kadar oldu evlenelı?evin geçiminı nasil saglıyorsunuz?
Bir buçuk yıl olduBen ona her ay para gönderiyorum öyle idare ediyoruz kira bedeli kadar bazen de daha az nasıl olması gerekiyorsa ödemeler kredi kartına çok gidiyor çünkü o da kamuda bir memur sayılır ama çok maaşı yok orta yani
Gerı kalan paranın da hesabını yapıyor mu?Ben ona her ay para gönderiyorum öyle idare ediyoruz kira bedeli kadar bazen de daha az nasıl olması gerekiyorsa ödemeler kredi kartına çok gidiyor çünkü o da kamuda bir memur sayılır ama çok maaşı yok orta yani
İttirsin oradanEşim diyor ki ailemin amacı altın değil gelinimiz bize güveniyor mu diye test etmek diyor delirtti beni
Amaç aile birliği amaç beni denemek benim o aileye güvenimi ölçmekmiş dedim babanı bu ne basit oyunları var öyle ne kadar zekası düşük hareketler bunlar ailesi güven veremezsem nolcak yani güya kayınbabam diyor ki kızım altınları vermeyeceğimi mi düşünüyorsun görende sana çok gördük hadi çok durdu sende alacaklı sanacak gören bizi diyor amacımız kızım aile birliği işte inanmıyorsan senet imzaladım sana diyor inanılmaz da herkes kahkaha atıyor ben hariçç ama adama bende şaka yollu çat pat lafları geçirdim eşim diyor ki senden utandım uslubünü bilmiyorsun diyorSen şu kasa işini hallet de sonra verdim gitti dersin. Ay manyaklara bak. Neden bunun şakasını yapacaklarmış ki. Ayrıca bu tavır gayet ciddi olduklarını gösteriyor bence. Ay iğrençler ya.
Sen de arkamda kimse yok diye düşünme, senin arkanda kapı gibi bir meslek var, kimseye ihtiyacın yok. Şaka bir defa yapılır. Her seferinde aynı konunun şakası yapılmaz.
Yapmaz mı akıl vermeler hele sözde yapmaz param umrunda bile değil annesi geliyor kızım diyor ne akıllı gelinler var kocasını dize getiren tutumlu olan kıyafete para vermeyen bilmem ne ama oğulları saçsın hiç umurlarında değilGerı kalan paranın da hesabını yapıyor mu?
Kenara koy sakın söyleme.