dugunde olanlariunutamiyorum:((

o nasıl bir yazı nasıl bir anlatım biçimi. 3. satırdan sonra başım ağrıdı okuyamadım okuyup yorum yapanları tebrik ediyorum burdan

Zar zor okudum ama neyse bir kaç şey anladım anlamasına ama neden eşinizden hiç bahsetmemişsiniz ne tepki verdiğinden yani siz ağla ağla helak olurken o olanları öylece izledi mi? Bu kadar olaydan sonra aranızda güçlü bir sevgi ve bağın olduğunu düşündüm yani o kadar eziyet hakarete rağmen o düğüne gitmişsiniz. Artık olan olmuş siz mutlu ve mesutsanız geçmişe dönüp bakmayın artık içinize düşer hasta olursunuz Allah korusun.

yeni üyesin sanırım yazını okumaya korktum

konu paragrafının alt kısmında düzenleme var
düzenleyip paragraf bırakırsan anlayabileceğiz

Ya canim inan smdi delirecegim bu 5. Yazisimmi ne oldu degisiklige tikliyorum duzenliyorum yine tiklayince uye girisi.cikiyor yahu giris yaptm.zaten ve bu kac defa oldu. Mobilde giriyorum kolumda koptu ama cok fena gicik oldummm( israrla acilmiyorr. Kaydedicem uye girisi yap diyo sonra sayfa geri aciliyo ama butun duzenlemelerim siliniyoo!!!!! Ay delirdim vallahi ya! Ben mi.yanlis yapiyorum anlamadimki.

Ewett bu durum evliligimize zarar verdigi kesin.. evet tam da dedignz gbi oldu... esimle aramzda ufak tefek seyler oldu ama bakinca onemli seyler degil.. belki bu dugun olaylari olmasa aramz daha bi guzel olacakmis diyorum.. cunku zaman gectikce unuttukca daha bi mutlu oluyoruz..

Sizin adiniza da hem uzuldum hem sevindim.. uzuldum cunku baya bi para var isin ucunda ama insan sevince katlaniyor demekki.. birbirinize olan seviginiz oldugu surece hersey hallolur.. dusunup dusunup hirpalamak istemiyorum hic ama engrl olamiyorum kendime zoruma gidiyo yasadklarm o yuzden..

anacımm nasıl anatmışın öyle:86::86::86::86::86::86:
kafam allak bullak oldu :111::111::111::111::111:

Annem her zaman erkekle değil, aileyle evlenirsin derdi.
Bu söz doğrultusunda bu kadar itici, rahatsız ve psikolojik sorunları olan bir aileyi nasıl buldunuz acaba? Hani ben o aileyi gördükten beş dakika sonra sevgilime "bnce brlkte olmmz dha iyi cnm yha .s.s" mesajı atar, uzun bir süre kaybolurdum buralardan. Cidden okurken hepsini bir yanardağın tepesinden aşağı itmek istedim.
Keşke onlar otele gelince odanıza da gelseydiler, gerdeğe girmenizi de izleseydiler. Oğullarının performansı nasıl, bu gelin mi daha iyi yatakta yoksa dayı kızı mı falan diye bir kritik de hazırlarlardı.
Size tek tavsiyem şu aileden bir an önce uzaklaşın. Gerekirse Angola'ya falan yerleşin. Kaçın yani!

Evet cok haklsiniz.. smdi kimsenin umrunda bile degilizdir ama biz kendi kendimizi yipratiyoruz.. birde ailesini hakli gorme olayyi dogru. Onceden hep hakli gorur gbiydi bazi konularda. Ama artk daha iyi anliyor.. hayirlisi hakkmzda.

Niye kimse yorum yapmiyor. Duzelttim yazimi. Dusuncelerinizi merak ediyorum.. bu borc odeme meselesini aileme soylemeli miyim ki? ?

Kendi kendime konusur oldum resmen ya.. neyse Herkese tesekkur ederimm!!! Desteklernz icin!!!

Fazla mutsuzsunuz hayat bunlari takarak gecmez.ablamda sizin gbi on yillik evli onu takar kafaya bunu takar kafaya ortada eşiyle problemi yok.ama mutsuz.yapmayin lütfen biraz kendinizi bu konuda yetisturin.beni yalnis anlamayin lütfen alinganim dediniz.ben kotu şeyler yazmadm sözlerimde incitici bisiy varsa gormeyin. Sadece biraz vurdumduymaz tarafinizi geliştirmeniz gerekiyor .herşeyi takarak ömür geçmez sizde ya kanser olursunuz ya verem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur edermm yorumunuz icin. Hayr incitici degil yorumunuz. Zaten buraya yazmam da ki sebep baskalarinin gozunden konuya bakilmasi. Bende takmaamaya nasil mutlu olurum diye dusunmeye calisiyorum ama. Bu borc beni cok daraltiyo. Anneme anlatmali miyim die cok dusunuyorum ama anneme solersem kesin birseyler olucakk.. bu riski goze almali migim.. ama sessiz kaldkca kv ler borcta hic yardmci olmuycklar.. e insan illa ki kafaya takiyo istee!Off

Ben olsam aileme muhakkak yansitirdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladığım kadarıyla kaynana seni parmağında oynatmış verdiği sözleri tutmamış birde akrabaları sana hakaret etmiş ,borçlarıda üstünüze yıkmış kendinede yeni eşya almış onlarında parasınıda size yıkmış yani berbat bir aileye gelin gitmişsin asalet yok ,saygı,para yok kızım işin zor hemende hamile kalma kendini koru bakarsın bu aile ile yapamadın , tekmeyi vurur gidersin

Aglayip zirlayan adam hic cekilmez yaa en azindan ben cekemem..
Ha duygusal bir an olur karsilikli goz yaslarinizi tutamazsiniz hayat iste fln derim gecerim yani.
Ama benim kocam dayisinin karisi bana senin gibi geline lanet olsun dedigini duydugu halde sadece gelip yanimda 5 yasindaki cocuk gibi zirlayip duruyorsa ben ilk once kinimi o kocaya dokerim sonra dayiya yengeye gecerim...
Kocaniz hic otorite kuramamis galiba kendi ailesinde hep ezmisler onuda heralde zorla birseyler yaptirmislar
yoksa karakteri oturmus bir erkegi tehdit edipte zorla birsey yaptirmak ordan oraya goturmek oyle kolay degil..

Bu arada o otel olayini hic anlamadim esiniz siz uzulmeyin diye neyi soylememis de daha sonra evlendikten bir sure sonra soylemis
kv otele gelmis girmis cikmis birsey yok fln mi ne demis.. hic hicc anlamadim orayi gelinlik olayini giy cikar fln:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…