yeni üyesin sanırım yazını okumaya korktum
konu paragrafının alt kısmında düzenleme var
düzenleyip paragraf bırakırsan anlayabileceğiz
böyle sorunlar düğünler de genellikle olur..tabi bazıları büyük bazıları küçük...
sana şunu söyleyeyim ne kadar eşinle bu konuları konuşup tartışırsanız evliliğinize zarar başka hiç bir şey değil kendimden biliyorum sonu gelmez...
genel de erkek milleti ailesi yanlış yapmış olsa bile kabul etmez...
olay döner dolaşır senin ailene gelir...
senin olayında da gelmiş anladığım kadarıyla...
eşini seviyorsan mutlu olmak istiyorsan...
aklına getirmemeye çalış...
Düğünün gelmiş geçmiş sen kocanla berabersin artık
düşünüp düşünüp niye hırpalıyorsun kendini
bende kocamla boşanmanın eşiğinden döndüm evimi sağıttım eşyalarım yağmalandı
kocam kumar oynayarak 100 bin tl civarı parayı duman etti
ama biz yinede birlikte olmayı seçtik
e şimdi ne yapayım yani hergün adamın başına mı kalkayım
kendimi üzüp ağlayayım mı?
hayır tabi ki mutluyum huzurluyum gerisi boş
borçsa herkesin borcu var 2 senelik evliyim bi dünya borcumuz var
ama bitecek bir gün inanıyorum..
kayınvalidenide boşver gitsin huzuruna bak arkadaşım
Okurken anlamakta güçlük çektim biraz daha sakince anlaşılır yazsaydınız bi kayınvaldeniz sizi istememiş borcu üstünüze yıkmş onu anladım ama sakin olmaya çalışın belliki kendinizi daha çok yıpratıyosunuz kimsenin faydası olmaz[/
Smdi daha anlasilir yazdim. Evet cok haklsinizz. Kendimi yipraatiyorum zatenn. Herkes dugundeen sonra zayiflamissin diyordu:s
böyle sorunlar düğünler de genellikle olur..tabi bazıları büyük bazıları küçük...
sana şunu söyleyeyim ne kadar eşinle bu konuları konuşup tartışırsanız evliliğinize zarar başka hiç bir şey değil kendimden biliyorum sonu gelmez...
genel de erkek milleti ailesi yanlış yapmış olsa bile kabul etmez...
olay döner dolaşır senin ailene gelir...
senin olayında da gelmiş anladığım kadarıyla...
eşini seviyorsan mutlu olmak istiyorsan...
aklına getirmemeye çalış...
Kendi kendime konusur oldum resmen ya.. neyse Herkese tesekkur ederimm!!! Desteklernz icin!!!
Kendi kendime konusur oldum resmen ya.. neyse Herkese tesekkur ederimm!!! Desteklernz icin!!!
Fazla mutsuzsunuz hayat bunlari takarak gecmez.ablamda sizin gbi on yillik evli onu takar kafaya bunu takar kafaya ortada eşiyle problemi yok.ama mutsuz.yapmayin lütfenbiraz kendinizi bu konuda yetisturin.beni yalnis anlamayin lütfen alinganim dediniz.ben kotu şeyler yazmadm sözlerimde incitici bisiy varsa gormeyin. Sadece biraz vurdumduymaz tarafinizi geliştirmeniz gerekiyor .herşeyi takarak ömür geçmez sizde ya kanser olursunuz ya verem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur edermm yorumunuz icin. Hayr incitici degil yorumunuz. Zaten buraya yazmam da ki sebep baskalarinin gozunden konuya bakilmasi. Bende takmaamaya nasil mutlu olurum diye dusunmeye calisiyorum ama. Bu borc beni cok daraltiyo. Anneme anlatmali miyim die cok dusunuyorum ama anneme solersem kesin birseyler olucakk.. bu riski goze almali migim.. ama sessiz kaldkca kv ler borcta hic yardmci olmuycklar.. e insan illa ki kafaya takiyo istee!Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?