• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugunde olanlariunutamiyorum:((

bu ne yaaaa çingene gibi insanlar, nerden buldun sen bunları

Bu nasil bi yazma seklidir yani pes insan arkadasina bile bu kadar ozensiz msj atmaz :20:

Son düzenleme:
Daha düğünde böyle şeyler yaşadıysan, evliliğin nasıl merak ettim, Allah yardımcın olsun, ağlamak hiç birşeyi çözmüyor, güçlü ol, eşinde seni korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okurken anlamakta güçlük çektim biraz daha sakince anlaşılır yazsaydınız bi kayınvaldeniz sizi istememiş borcu üstünüze yıkmş onu anladım ama sakin olmaya çalışın belliki kendinizi daha çok yıpratıyosunuz kimsenin faydası olmaz

Şimdi kina oldu sonra dış mekan fotoğraf çekinmek için gelinlik giydiniz sizi öyle oradan mi alıp götürdüler aileniz ne dedi...sonra otelde neden kontrol ettiler sizi düğün bir gün sonra miydi?

Soyle ki; iki dugun oldu. Kiz tarafin dugunu cumartesi gunduz. Erkek tarafin dugunu ertesi gunu yani pazar gunu aksam. Cumartesi gunduz dugun oldugu icin hic fotogrf cekilemedim kuaforden direkt dugun salonuna gittigm icin, saat 5de dugn bitti herkes daglmya basladi bizde fotograf ceklmye gitmstik. E bizm misafrlerimz cok tabi ailem onlarla ilgileniyor evde filan. Bizde cekimden sonra eve gecicektik ama dha gecemeden hemen akraabalari geldi yanimza. Zaten deniz kenarnda cekm yapiyorduk onlarn oldugu yerede vapurla geciliyordu. Bizde ordaydk ordan gittik hemen. Tabi ailemin gittigmden haberi oldu onlarda kalmami istiyordu ama bole kotu bi sekilde uzuntulu olark gittgimi bilmiyolardi. Otelde kontrol etmye gelms kaynvalidem ama bizm odamiza kimse girmedi. Benm dha sonradan haberim oldu bu olaydan. Otele gelme sebepleride benm gelinlikle kendi evime gecme dusuncemmiss. Bende esime ne alaka deyince. Bizim nikahimz vardi ya acaba dugunden once birsey yaptik mi diye dusunmusler. Ama otele niye geldiler odamiza giripde neyi kontrol edicklerdi onu hic anlanadm

Artk icimdekileri anlatip kurtulmak istiyorum. Kv tamda dugunden once borclari bize yikti. Kavga cikti. Annem odemicdkler ddi kv odicekler cunku ben odeyemem dedi. Nikahmz vardi madem bosansinlar denildi. Neyse o berbat ve igrenc gunde 750 tl odensin die karadlastrldi. Esimin maasi 2 bin tl borc bim50 tl sanrm 21 ay boyunca ve 7 ay oldu. Kv hep ev esyasndn korkmuyorum derdi meger bu yuzdnems. He birde kendi evine de birseyler aldi ama bizm tek faturdn kesildi. Ailem.bilmiyor ama biz bin tl oduyoruz ve bu yuzden de esimle hep kavga ediyoruz. Tabi kv hep rhat aramaz sormaz ceyizm bile evden sessiz sedasz cikti gitti sabah erkenden. Gelmedi kv hic umursammadi. Hep sustum neyse dedm agladm durdum. Sonra dugun geldi catti bizim dugune akrabalari geldi kima gecemde benim gelin evime gidip kaldilar. Ve ev de 45dk filan uzakliktaa o sehire gitmektense bir pansiyon tutabilrler bizm oldugmz yer yazlikci yeri dolu otellerr pansiyonlar. Ama yokkk benm evimme gittiler ben yine agla aglaaa innsanlar anlamaynca bisey yapamiosun iste. Zaten kultur olrk filan bizmle uyusmuolar babam belli bir yere gelms insan ama karsi tarf ole defl. Annem siz mutlu olun esin iyi olsun, aileside insamlikli oldumu gerisi onmli degil demsti ama oneemliyms. Neyse bizm dugun ctesi gunduz oldu dugunden ciktk foto ceklmye gittik dis mekan. Sonra kvler aradi bende onlarla gidicdkmsim die oysaki biz.onceden konusmustuk ben pazar sabahi gidcm naslsa dugun aksam die. Kuaforum filan da vardi yani. Sonra akrabalari da geldi acti agzini yundu gozunu akrbasi olan bi adamm!!! Gelnlk giymsmde gdckmsimde saygiszmismda ben tabi aglmya basladm filan. Sonra biri dedi madem gitmek istiyon gitt die yani baba evine don bitsin bu is die. Meger isine geliyormus zaten cunku bir kac yil once esime kizini ayarlmya calsmislar. Karisi filan akrabasi die cagirp bulusturmya calisiomus onlari. Baya cabalamslar basarmslarda ama esm filan anlasamyip ayrlsmlar sanrm ole bisiler Hatta bi akrblarida bana ole dedi kiskanclktan me yapsak da puruz ciksa die ugrasmslar sen uzilme bilakis sevin bak seni kiskaniolar ama siz evlendiniz . Neyse ben de arkami dondum gidiyordum gercektende benm bi ailem var ya kimsesiz degilm. Bunu okuyanlar dusunmesnki ben puruzluk cikariyorum ama gitneycktmki konusp anlasmstik kvle. Ben son kez ailemle kalcktm kardeslermle vakit gecrp veda partisi yapicaktik. Hem bana onceden deselerdi bnde kendmi ona gore ayarlardm. Orda bi gelnlgim ve ic camasrlarmla kala kaldim. Sonra kv tuttu kolumdan birakmadi beni tlfnumu actirmiyo bana. Arama sakn sakinles filan die. Tam o an da arbya bindk ama eve gtmk icn degl uzaklaslm ordan die . O adamn karsi gelip camdan lanet olsun senn gibi geline.dedi arabaya vurdu. Ben orda koptum aglmya basladm. Hayir bide.bu kari.kocadn.borc almslar kv ama.somcta geri odeyckler. Sirf bu yuzden.onlara ses cikarmiolar. Anlamiyorum yani. Aslnda esmin baba tarafi pek yoktu bi.amcasi var o da yurt disndaydi.gelemedi. neyse onlarn sehrine kadar agkadm 4 saat boyuncaa :((( orda dugn oldu bitti gece 2buckta filan odmza gittik. Ama 4buckta yola cikmamz ggerekiodu. Bemde acaba gelinlgmi evde mi cikarsam diye bi konusma gecmsti ama zaten odaya girnce cikarmstm zaten. Sonra kv aradi gelnlgni cikarsn die meger o admla berbaer otele gelmsler. Kv otele girp cikms bisey yok dems ama bizm odmza gelmedi. Yani nikahmzda vardi ya acaba bosey mi yaptk die dusunmusl er falan. Neyse bunlari unutmak kolay degl dugunm hep aglmkla gecti die. Geceeleri agladm heppp fotolarma baktkca agladmmm.. bole iste uzun oldu ksra bkmayn
Düğünün gelmiş geçmiş sen kocanla berabersin artık
düşünüp düşünüp niye hırpalıyorsun kendini
bende kocamla boşanmanın eşiğinden döndüm evimi sağıttım eşyalarım yağmalandı
kocam kumar oynayarak 100 bin tl civarı parayı duman etti
ama biz yinede birlikte olmayı seçtik
e şimdi ne yapayım yani hergün adamın başına mı kalkayım
kendimi üzüp ağlayayım mı?
hayır tabi ki mutluyum huzurluyum gerisi boş
borçsa herkesin borcu var 2 senelik evliyim bi dünya borcumuz var
ama bitecek bir gün inanıyorum..
kayınvalidenide boşver gitsin huzuruna bak arkadaşım

bende arkadaşlar gibi kocanın ne yaptığını merak ediyorum... o adma dediğinin akrabalık derecesi ne? o sana bunalrı yaparken sen sadece ağladınmısen ne diyorsun be adam demedinmi? eşin neden ses çıakrmadı? kv seni istemiyormu neden böyle bişeyler yaptı bende tam olarak anlamadım:19:

Kocam da ilk bas arayip biz gelmicez bnde kalicam beraber gelicez demisti tahdit edercesine biz burdan cekip gideriz bir daha yuzumuzu goremezsiniz filan demsler. Onlarda cok baglilar birbirlerine bir kisiyi ariosun on kisiyle konusuyosun hep bir aradalar. Ve akrba evliligi de cok. Hani biriyle konusmazsn otekiylede konusamazsin ki kvdem de ses cikarmio. Bende hic susar miyim nasil konusuyorum adamla. Oyle komustuk bole konustuk siz bole yapamazsinz ben kalicam bilmem ne. Zaten ben bole cok ustune basa basa kalicam deyince en sonunda bir akrabasi gidersen git dedi bende o an arkami dondum gidiyordum. Ilerde de taksiler vardi bimer giderm dedim. Kimsesiz deglm cok sukur iste tam o anda. Kv kolumdan tuttu birakmadi bakti gidiyorum ciddiyim. Saniolar susucam. Ole olunca kv arabaya bindirdi beni esimde yanmda birakmio beni o da komusuyo ama adam duymuyo kendi kafasni yasiyo. Akrablk derceside o adam esimin dayisi.

Keşke anlayabilseydim de yorum yapabilseydim :50:
Üzülen gelinlere dayanamıyorum çünkü, ben de çok üzülmüştüm düğün sürecinde :31:

Birşeyler olmuş belli arada olan olaylar terbiyesizlikler falan çok var anladığım kadarıyla düğününüzde burnunuzdan gelmiş ama evlenmişsin birliktesiniz artık zorunuza gitmiş olabilir üzülmüş olabilirsiniz ama düşündükçe aklınıza geldikçe üzülmeye devam edeceksiniz mutluluğu geri iteceksiniz artık düşünmeyin derim ve eşiniz bundan sonra daha çok lafını geçirmeyi bilsin eşini kimsenin üzmesine izin vermesin :ssz:

Dikkatlice bi daha okudum anladım sanırım :44:
Eşinin akrabalarına kadar sana hakaret ediliyor, eşin napıyor peki? Sana lanet okumaya kimmiş de hakkı varmış o cama vuran kadının.
Bi de gelinliğini çıkarma konusunu anlamadım. Kvnin izniyle mi çıkardın. Niye her şeye burnunu sokmasına bu kadar izin verdiniz.
Bence sorun kesinlikle eşinde.
Bizim de çok sorunumuz oldu ama eşim hep arkamda durdu sağolsun Kimseye ezdirmedi de, her istediğimi de yaptı elinden geldiğince.:31:

Daha düğünde böyle şeyler yaşadıysan, evliliğin nasıl merak ettim, Allah yardımcın olsun, ağlamak hiç birşeyi çözmüyor, güçlü ol, eşinde seni korusun

Evliligimde bole problemler yok cok sukur. Tabi bole bir dugunden ciknca moral bozukluguyla birbizimi kirdgmz zaamnlar oldu ama nnadir diyebilrm. Esimde iyi yardm eder supriz yapar. Hatta bole bir durum oldu ben gelnligmn icinde hep agladm diye. Tekrar gelnligini giyip makyajni yapip araba kiralayip istedgn yerlere gotiricem seni dio ama bilmiorum yapar mi. Fakat bu sorunlar cok gun yzune cikinca bu sefer esimde patladi sizinkilerde sole bole yapmadi yapsaydi ama ben senn kadar icime dert etmiorum dedi. Bende dedm hep dile getirmemssin ama baksana icinde tutmussun icin sismis . Kin beslemissin sanki dedm bi ole kavgamiz oldu. Yani hep bu olanlar yuzunden belki onlar olmasa iyj olucak aramz ama bilemiyorum...

off hiç okuyamadım bu nasıl bir Türkçe :19::19:

Eşinin akrabalarına kadar sana hakaret ediliyor, eşin napıyor peki? Sana lanet okumaya kimmiş de hakkı varmış o cama vuran kadının.
Bi de gelinliğini çıkarma konusunu anlamadım. Kvnin izniyle mi çıkardın. Niye her şeye burnunu sokmasına bu kadar izin verdiniz.
Bizim de çok sorunumuz oldu ama eşim hep arkamda durdu sağolsun Kimseye ezdirmedi de, her istediğimi de yaptı elinden geldiğince.:31:

O cama vuran kadin dayisin esi oluyor. O bagiran adamda dayisi oluyor. Yani bu olumsuzluklar o dayisi ve karisi yuzjnfen oluyor. Yine tevafukki bir kac yil once kizini esime ayarlamaya calisanlarda onlar. Kiskanclk ve cekememzlik oldgnu dusunuyorum ve bana da baska akrabalari ole diyor. Yani kizlarni veremediler kiskaniyorlar ve ne yapsak da puruzluk cikarsak demisler bence diyorlar.

O cama vuran kadin dayisin esi oluyor. O bagiran adamda dayisi oluyor. Yani bu olumsuzluklar o dayisi ve karisi yuzjnfen oluyor. Yine tevafukki bir kac yil once kizini esime ayarlamaya calisanlarda onlar. Kiskanclk ve cekememzlik oldgnu dusunuyorum ve bana da baska akrabalari ole diyor. Yani kizlarni veremediler kiskaniyorlar ve ne yapsak da puruzluk cikarsak demisler bence diyorlar.

Eksik yazmisim birde cama vurdu ya kadin. Sandiki ben evime gidiyorum dugun bozuldu o yuzden ole dedi. Ama biz ordan uzaklasmak icin arbya binmistik.
Gelinligi cikarma konusu sole. Ben otel odasnda deglde kendi evimde cikarmak istedim gelinligimi ama sadece dusuncedeydi. Bana da evden otele gitnedn once gelnlgi cikarmna yardm edlmmi gbi konu acilnca bazilari yok otele bole gtmk isteyeblr filan dedi bende evede mi bole gitsem acaba zaten gece yola cikcaz demstm. Ama kucuck bir komusma gecti hemen o dayisi nikahmz vvardida caba bisey mi yaptk dugunden once gbi seyler dusunmusler ondan otele kadar gelmsler. Hee gelipte ne gormek istedilerse bilmem...

Eksik yazmisim birde cama vurdu ya kadin. Sandiki ben evime gidiyorum dugun bozuldu o yuzden ole dedi. Ama biz ordan uzaklasmak icin arbya binmistik.
Gelinligi cikarma konusu sole. Ben otel odasnda deglde kendi evimde cikarmak istedim gelinligimi ama sadece dusuncedeydi. Bana da evden otele gitnedn once gelnlgi cikarmna yardm edlmmi gbi konu acilnca bazilari yok otele bole gtmk isteyeblr filan dedi bende evede mi bole gitsem acaba zaten gece yola cikcaz demstm. Ama kucuck bir komusma gecti hemen o dayisi nikahmz vvardida caba bisey mi yaptk dugunden once gbi seyler dusunmusler ondan otele kadar gelmsler. Hee gelipte ne gormek istedilerse bilmem...

Etrafa karşı niye bu kadar tepkisiz kaldınız peki?
Benim camıma birisi vursa lanetler okusa ben neler ederdim neler. Ki kendim de yaptım bazı şeyler. Çeyiz serme günü benimkinin ailesi geldi. Nasıl aceleyle çıkarıyolar evden eşyaları görsen. Sanki evden gelin değil de başka biri gidiyor. Ben de eşimin babannesine bi bağırdım napıyosunuz siz diye. Çünkü patladım artık. Babannesine sen otur babanne erkekler taşır diyorum. Kadın elden ele karpuz muamelesi yapıyor çeyizlerime. Valla hiç de pişman değilim, iyi ki dişimi göstermişim.

Etrafa karşı niye bu kadar tepkisiz kaldınız peki?
Benim camıma birisi vursa lanetler okusa ben neler ederdim neler. Ki kendim de yaptım bazı şeyler. Çeyiz serme günü benimkinin ailesi geldi. Nasıl aceleyle çıkarıyolar evden eşyaları görsen. Sanki evden gelin değil de başka biri gidiyor. Ben de eşimin babannesine bi bağırdım napıyosunuz siz diye. Çünkü patladım artık. Babannesine sen otur babanne erkekler taşır diyorum. Kadın elden ele karpuz muamelesi yapıyor çeyizlerime. Valla hiç de pişman değilim, iyi ki dişimi göstermişim.

hey Allah ım çok ayıp etmişler tabiki ama 'karpuz muamelesi'ne çok güldüm yaa :))))

Evliligimde bole problemler yok cok sukur. Tabi bole bir dugunden ciknca moral bozukluguyla birbizimi kirdgmz zaamnlar oldu ama nnadir diyebilrm. Esimde iyi yardm eder supriz yapar. Hatta bole bir durum oldu ben gelnligmn icinde hep agladm diye. Tekrar gelnligini giyip makyajni yapip araba kiralayip istedgn yerlere gotiricem seni dio ama bilmiorum yapar mi. Fakat bu sorunlar cok gun yzune cikinca bu sefer esimde patladi sizinkilerde sole bole yapmadi yapsaydi ama ben senn kadar icime dert etmiorum dedi. Bende dedm hep dile getirmemssin ama baksana icinde tutmussun icin sismis . Kin beslemissin sanki dedm bi ole kavgamiz oldu. Yani hep bu olanlar yuzunden belki onlar olmasa iyj olucak aramz ama bilemiyorum...

Evliliğinde sorun olmamasına çok sevindim, umarım çok mutlu olursun, oluruz :)

Gercekten ne deseniz haklisiniz. Smdi okuyunca baya bir hata var. Ama inanin tam iki kere silindi yazdklarim. Her defasnda uye grisi yap diye cikti. Parmaklarm yorulmustu yazmaktan ama yine de yazdm bu sefer onizleme filan yapmadan direkt cevapla yapinca hatalarmi duzeltemedim kusura bakmayn :(

yeni üyesin sanırım yazını okumaya korktum

konu paragrafının alt kısmında düzenleme var
düzenleyip paragraf bırakırsan anlayabileceğiz

böyle sorunlar düğünler de genellikle olur..tabi bazıları büyük bazıları küçük...
sana şunu söyleyeyim ne kadar eşinle bu konuları konuşup tartışırsanız evliliğinize zarar başka hiç bir şey değil kendimden biliyorum sonu gelmez...
genel de erkek milleti ailesi yanlış yapmış olsa bile kabul etmez...
olay döner dolaşır senin ailene gelir...
senin olayında da gelmiş anladığım kadarıyla...
eşini seviyorsan mutlu olmak istiyorsan...
aklına getirmemeye çalış...

Back
X