Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım içimde kalmasın söluycem yınede...
sadece bır ceyrek takıldı ailesi tarafından.....
komsularındanda sadece 50 tl..
ama mılyarlık takıyla cıktım.. annem besıbıyerde taktı..
allahım muhtac etmesın onlara hıc bır zaman..
canım buyuk konusma ne atabılıyosun ne bogabılıyosun benım nısanlımın aılesı sozumde nısanlımın aldıgı bılezıgı taktı ve hıc bısey layık gorup almadılar bıle onlar aslında evlatlarına deger vermedıklerınden yapmıyolar sukurler olsun aılem herseyımı taktı nısanlım aldı ama yınede ınsan beklıyo bana her geldıklerınde lıra getırıyolardı gerek yok zahmet etmeyın dedım ve kayınvalıde gerek yoksa soylerım bı daha getırmeyız dedı ve getırmedı daha neler neler takmayıp yapmadıkları gıbı bıde cenelerı lafları sozlerı bıtse neyse herseyın hayırlısını rabbım nasıp etsın off of aklıma geldı soyleyım benım kunyelerım var onları gordu utanmadan bunları tak gel hava atalım bıseyın yok gıbı takmıyosun dedı kayınvalıde benım takımla kendı takmıs gıbı hava atacakmıs nısanlımla bırbırımızı sevmesek 1dk dusunmeden bıtırırım ama olmuyo hayırlısı...
Çok ayıp buluyorum bu konuşmaları konuları durumu olan takar durumu olmayan takmaz :1closedeyes: