dugunde erkek tarafı nekadar takı taktı paylasalımmı?

hulka26

Hülya&Çağrı
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
874
0
42
evet hanımlar buyrun bakalım.. erkek tarafı dugunde nekadar nasıl takılar taktılar...aklımızda bulunsun demiyerimseniben

takılarımı eşim taktı...

ailesınden beklentım yok zaten...

Son düzenleme:
Salona girerken çevirdi kayınvalidem eşimi ;
-biz ne takıcaz dedi ?
Eşimde cebinden 2 bilezik çıkardı verdi annesine ,
onu taktılar sadece
birde kına gecemde çeyrek koymuştu avucuma kayınvalidem ama daha o gece çalındı çeyrek

............................................................................

Son düzenleme:
bos verin düsünmeyin üzmeyin tatli caninizi
yoktu demek imkanlari allah huzur versin ve koca dahil kimseye muhtac etmesin

Çok ayıp buluyorum bu konuşmaları konuları durumu olan takar durumu olmayan takmaz :1closedeyes:

benım içimde kalmasın söluycem yınede...

sadece bır ceyrek takıldı ailesi tarafından.....

komsularındanda sadece 50 tl..

ama mılyarlık takıyla cıktım.. annem besıbıyerde taktı..

allahım muhtac etmesın onlara hıc bır zaman..

Valla oyle kaynanayı bogarım :))

canım buyuk konusma ne atabılıyosun ne bogabılıyosun benım nısanlımın aılesı sozumde nısanlımın aldıgı bılezıgı taktı ve hıc bısey layık gorup almadılar bıle onlar aslında evlatlarına deger vermedıklerınden yapmıyolar sukurler olsun aılem herseyımı taktı nısanlım aldı ama yınede ınsan beklıyo bana her geldıklerınde lıra getırıyolardı gerek yok zahmet etmeyın dedım ve kayınvalıde gerek yoksa soylerım bı daha getırmeyız dedı ve getırmedı daha neler neler takmayıp yapmadıkları gıbı bıde cenelerı lafları sozlerı bıtse neyse herseyın hayırlısını rabbım nasıp etsın off of aklıma geldı soyleyım benım kunyelerım var onları gordu utanmadan bunları tak gel hava atalım bıseyın yok gıbı takmıyosun dedı kayınvalıde benım takımla kendı takmıs gıbı hava atacakmıs nısanlımla bırbırımızı sevmesek 1dk dusunmeden bıtırırım ama olmuyo hayırlısı...

canım buyuk konusma ne atabılıyosun ne bogabılıyosun benım nısanlımın aılesı sozumde nısanlımın aldıgı bılezıgı taktı ve hıc bısey layık gorup almadılar bıle onlar aslında evlatlarına deger vermedıklerınden yapmıyolar sukurler olsun aılem herseyımı taktı nısanlım aldı ama yınede ınsan beklıyo bana her geldıklerınde lıra getırıyolardı gerek yok zahmet etmeyın dedım ve kayınvalıde gerek yoksa soylerım bı daha getırmeyız dedı ve getırmedı daha neler neler takmayıp yapmadıkları gıbı bıde cenelerı lafları sozlerı bıtse neyse herseyın hayırlısını rabbım nasıp etsın off of aklıma geldı soyleyım benım kunyelerım var onları gordu utanmadan bunları tak gel hava atalım bıseyın yok gıbı takmıyosun dedı kayınvalıde benım takımla kendı takmıs gıbı hava atacakmıs nısanlımla bırbırımızı sevmesek 1dk dusunmeden bıtırırım ama olmuyo hayırlısı...

abbouuu ne fena kaynanaymis bu böyle.. :bbo:

Çok ayıp buluyorum bu konuşmaları konuları durumu olan takar durumu olmayan takmaz :1closedeyes:

aynen katiliyorum canim önemli olan esinle gönlün bir olsun yeter ne parada ne takida gözüm olmadi hic ama takanda takmayanda cok saolsun 2000kisilik dpgpnpm oldu benim gerisini siz anlayin isde...
takilan paralarida kendi rizamizla esimle ben kayinpedere verdik zaten ve hic bir zamanda geriye beklemedik

eşimin anne ve babası yok. abisi ve ablası var. nişanda abisi bi bilezik ablası bir çeyrek altın taktı. nikahta abisi bilezik taktı onuda ben kendi paraöla aldım vallaha, ablsıda saat ve para taktı. 20 bilezikten 3 eşim bir abisii gerisini benim ailem halamlar falan taktı. takıda resimleri bile yok videoda kayıplar takmadıklarında heralde :jeyyar:

en onemlı sey mutluluk huzur evımızın ıcı huzurumuz mutlulugumuz altın olsun huzurun oldugu sevgının oldugu yerde berekette bollukta oluyor zaten takıpta laf edeceklerıne sunu yaptım bunu aldım dıyeceklerıne hıcbısey almasınlar takmasınlar banada evımede karısmasınlar

X