- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Ne iyi düşünmüşsünüz yaedirne mora hatta trakya diyim uyumlu olmak güzeldir bizim icin,
diger kaynım evlensin görümcemde bende beyaz giyicem simdiden sözlestik
çoğu yoruma tebessüm ettim ama buna sesli güldümDüğünde anons yaptırmak lazım takılar yanlışlıkla eltiye takılmaması için
hemen bunu paylasmam lazımehehehehhe bi gelin topuzu var çok gülmüştüm na resimdeki gibi kız bunu yaptırmasın sakın :)
sen gelinligini degistirsen eger mümkünse cok kabarik gösterisli birsey sec bence ve hic söyleme ona dügün günü görsün gelinliginiBindallımıda ona vereyim ben en iyisi.
hemen bunu paylasmam lazım
oooo neresinden cnmneyse ki ben ilk gelinim
ve edirne geliniyim
müstakbel eltinizin bunu kabul edeceğini sanmıyorum zamanı geldiğinde..[/QUOTEben kimseye sormam ki ne giyicegimi dügün dedigin saflıklık beyaz giyinir asiliigin temsilidir
havsa canımoooo neresinden cnm
onu gecıyorumda bılmem kımın nısanında bıle beyaz elbıse gıyılmez ayol beyaz abıye yapan tekstıl fırmaları aklını peynırlen yemısler
cok komık
etrafta dogru duzgun beyaz kısa elbıse bıle bulunamaz
mıllet veda partısında beyaz kumas elbıse bulamıyor dıktırıyor kafasınada cıcek tac bıttı
Aaaa harika bir fikir ben gelin olsam anons ettirirdim iyicene kepaze olsun diyeDüğünde anons yaptırmak lazım takılar yanlışlıkla eltiye takılmaması içinResmen gelinlik bubir duvak birde çiçek tamam nedime gibi gezer artık
Bende hoşlanmazdım birisi beyaz giyse hatta krem bile gyse hiç hoş değil yani kardeşim git başka renk gi beyaz niye giyersin ki o kadar renk varken
ben hemen eltı adayımın dugununde gıymeye beyaz balık model bır abıye bakıyorum :)Eltimin düğününde beyaz ve kabarık giymek benim neden aklıma gelmedi yaaa
sey gıbıbenim arkadaş erkek kardeşinin düğününde beyaz kısa gelinlik tarzı bişi giymişti