- 28 Ocak 2009
- 33.752
- 54.999
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Konu sahibinin eklediği modelin beyazı olursa aynı bildiğin gelinlik olur limoncu çünkü elbisenin modeli abiye tarzı değil bildiğin gelinlik modeli bir de bunun beyazını düşün bir düğünde 2 gelin.hatta bizim burda bilerek beyaz alırlar yani gelin gaörümce yada 2 elti de beyaz giyer ne var bunda bu kadar
sizin orası neresi merak ettimhatta bizim burda bilerek beyaz alırlar yani gelin gaörümce yada 2 elti de beyaz giyer ne var bunda bu kadar
haa model tamam ama napıcan onu beyenmissyanlış düşünüyorsun bence o zaman gelinlikler niye beyaz ne anlaı var ki bana saçma geliyor gelin adı üstünde bide model bildiğin balık gelinlik modeli yani gtsn abıye alcağına görümce hanım kendıne gelınlık alsın
edirne mora hatta trakya diyim uyumlu olmak güzeldir bizim icin,sizin orası neresi berak ettim
model konusunda haklısınız ama genel olarka beyaz giymeye karsı degilimKonu sahibinin eklediği modelin beyazı olursa aynı bildiğin gelinlik olur limoncu çünkü elbisenin modeli abiye tarzı değil bildiğin gelinlik modeli bir de bunun beyazını düşün bir düğünde 2 gelin.
haa model tamam ama napıcan onu beyenmiss
neyse ki ben ilk gelinimedirne mora hatta trakya diyim uyumlu olmak güzeldir bizim icin,
diger kaynım evlensin görümcemde bende beyaz giyicem simdiden sözlestik
ben de istemedim hatta benim gelinliğim kırık beyazdı eltime , görümceme nişanlıyken evlenmemize daha 6-7 ay varken dedimki sakın ha düğünde beyaz yada krem rengi giymeyin ona göre kıyafet alın dedim...hatta bir arkadaşımın düğününde olanları yalancıktan anlattım herkes görümceye gülmüşlerdi cık cık cıkladılar dedim ne öyle dedim ne kadar ayıp dedim ..ön hazırlık yapmıştım onlarda yediiiii)))) biliyorum yapacaklardı önceden önlem aldım ) eltim mor giydi görümcem siyah hahaha ))
ayyy çok ayıp ama yaaa
inşallah şu konudaki elti de buraya üyedir de konuyu görmüştür
müstakbel eltinizin bunu kabul edeceğini sanmıyorum zamanı geldiğinde..edirne mora hatta trakya diyim uyumlu olmak güzeldir bizim icin,
diger kaynım evlensin görümcemde bende beyaz giyicem simdiden sözlestik
bızım bır tandıgın oyle oldu bılıyormusunuzben de istemedim hatta benim gelinliğim kırık beyazdı eltime , görümceme nişanlıyken evlenmemize daha 6-7 ay varken dedimki sakın ha düğünde beyaz yada krem rengi giymeyin ona göre kıyafet alın dedim...hatta bir arkadaşımın düğününde olanları yalancıktan anlattım herkes görümceye gülmüşlerdi cık cık cıkladılar dedim ne öyle dedim ne kadar ayıp dedim ..ön hazırlık yapmıştım onlarda yediiiii)))) biliyorum yapacaklardı önceden önlem aldım ) eltim mor giydi görümcem siyah hahaha ))
Bari topuz yaptırmasın ayıp denen bişey var, garsona bir 50 lik atın üzerine vişne suyu döksün , beyinsizin.
bızım bır tandıgın oyle oldu bılıyormusunuz
A kesım bır gelınlık gıymıs ( sonradan gorduk ) ve tum kuzenlerı beyaz gıymıstı kısalı uzunlu dar
ve ben o dugunde oynamamıstım
gelını gorememıstım
sonradan cok sonradan resımlerde gordum
bence konu sahıbı ne yapacak sımıd?
neden prenses modele versın kı? prenses modelı begenmıyorum balık gelınlıkler tarz bence vazgecmesın